Yazar |
Mesaj |
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
19.10.2009, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: En İddalı Tasarım Bizde |
|
|
Arkadaşlar sitemizi 4 haftadır sil baştan yapmaya çalışıyorduk en sonunda bitti tasarım bence harika bişey oldu içerikte kişisel bir web sitesi olduğu için çok yok ama ilerleyen zamanlarda bazı extralar eklenecek onun için tasarım hakındaki görüşlerinizi heycanla bekliyorum şimdiden çok tşkler ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
19.10.2009, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımımıza 10 üzerinden değerlendirme yaparsanız çok sevinirim ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.10.2009, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10 üzerinden 10000 bile veririm ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.10.2009, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşkler çok uraştım ama deydi her halde ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
19.10.2009, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
değmiş fakat tam ekran olsa daha güzel olurdu sağ tarafta beyaz boşluk var ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.10.2009, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: değmiş fakat tam ekran olsa daha güzel olurdu sağ tarafta beyaz boşluk var |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
19.10.2009, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel güzel ^^ top 10uma girdin ^^ ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nethasretim
Acemi Üye
|
19.10.2009, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: 10 |
|
|
gerçekten değişik bi tasarım (10) |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.10.2009, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hepinize tşkler bu arada o sorunuda en kısa zamanda kapaltıcam ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
19.10.2009, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
he ayrıca bsnin reklamlarını kapatmışın bir şikayet üzerine tüm emeğin gidebilir. buda benden sana dost tavsiyesi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.10.2009, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımı yaparken onu hesaba katmadım onun için kısa bir süreliğine sitemiz tadilata girmiştir ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.10.2009, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemiz tekrar yayına girmiştir sorunlar çözüldü ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
bilgi-ambari
Acemi Üye
|
20.10.2009, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En iddaa'lı tasarım sizdede en iddaa'sız İçerikde Sizde ______________ |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.10.2009, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biraz içerikleri araştır bakılım kişisel web sitede ne olmasını bekliyosunuz konuşmak kolay ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
fakemail-rebulitew0w
Acemi Üye
|
20.10.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|