Yazar |
Mesaj |
-
antalya-gezgini
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2009, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: Kartalcell Geliyor [Haber] |
|
|
12 Ekim 2009 / 12:30
Beşiktaş Kulübü'nün mobil iletişim hizmetini yapacak Kartalcell'in tanıtımı, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in de katılımıyla yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek.
Beşiktaş Kulübü, sanal operatörlük hizmeti öncesinde Kartalcell ile siyah-beyazlı renklere gönül verenlere yönelik mobil iletişim hizmeti sunmaya başlayacak.
Swissotel'de gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany ve Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ile siyah-beyazlı kulübün yöneticileri ve futbolcular katılacak
Alıntı: Kaynak : Nethabercilik.com
En son antalya-gezgini tarafından 13.10.2009 14:09:37 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
12.10.2009, 11:58 (UTC) Mesaj konusu: Re: Kartalcell Geliyor |
|
|
antalya-gezgini yazmış:
12 Ekim 2009 / 12:30
Beşiktaş Kulübü'nün mobil iletişim hizmetini yapacak Kartalcell'in tanıtımı, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in de katılımıyla yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek.
Beşiktaş Kulübü, sanal operatörlük hizmeti öncesinde Kartalcell ile siyah-beyazlı renklere gönül verenlere yönelik mobil iletişim hizmeti sunmaya başlayacak.
Swissotel'de gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany ve Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir ile siyah-beyazlı kulübün yöneticileri ve futbolcular katılacak
Alıntı: Kaynak : Nethabercilik.com
Hadi hayırLısı biraz geç oLdu ama oLsun.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
lisedefterlerim
Acemi Üye
|
12.10.2009, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İşallah Hayırlı Olur. |
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2009, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Geç kaldılar ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2009, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çıkarsınlar kartalcell miş trabzoncellmiş fenercellmiş ... çıkardılar iyice. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
12.10.2009, 12:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netteki yazmış: Çıkarsınlar kartalcell miş trabzoncellmiş fenercellmiş ... çıkardılar iyice.
Dİmi hocam ya..Bir onLar eksiklerdi.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
12.10.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahçe : Fenercell'i çıkarttı Diğerleride Çıkardı..
Fenerbahçe : FB Tv yaptı..Diğerleride..! E dostlar,tartışılmazmı bu ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
gizemligercekler
Aktif Üye
|
12.10.2009, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netteki yazmış: Çıkarsınlar kartalcell miş trabzoncellmiş fenercellmiş ... çıkardılar iyice.
hepsi cell klasik ama galatasarayın ki gs mobile ______________ lan 2 yıldır üyeyüm ama bi türlü od olamadım xD
inanmayan baksın
http://www.bedava-sitem.com/profile.php?of=halitt58 |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2009, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: Fenerbahçe : Fenercell'i çıkarttı Diğerleride Çıkardı..
Fenerbahçe : FB Tv yaptı..Diğerleride..! E dostlar,tartışılmazmı bu
Bu aslında çok iyi birşey...
Fenercell çıktıktan sonra diğer takımlarında hat çıkarması yine Fenerbahçe'nin işine geldi...
Çünkü rekabet ortamı bu kulvarada taşındı ve taraftarlar daha çok ilgi gösterdiler...
aynı şey tv kanalı içinde geçerli..
______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
onlinephotoshop
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2009, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bnde çıkatacam OpsCeLL ilk 1000 Üyeye Sınırsız Kontor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2009, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bişey diyecem Fenerbahçe ilk yapıyo arkasından bjk, gs, ts yapıyor
Her zaman ilkler FB nindir. ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
gizemligercekler
Aktif Üye
|
12.10.2009, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
interforce yazmış: Bişey diyecem Fenerbahçe ilk yapıyo arkasından bjk, gs, ts yapıyor
Her zaman ilkler FB nindir.
galatasaraylı olarak yazıyorum ki fenerin yaptığı ne diye sorabilirmiyim fenerbahçe SK yani yani spor klübü yani fener geçen sene futboluyla övünemeyince bunlara yöneldiki gündemde duralım diye ee parası olan tabi önce yapar bunları yapmak için emek gerekmez para gerekir ona bakarsan galatasaray tükiyede ilk ve tek uefa kupasını ve süper kupayı alarak avrupa 1.si oldu ama bunu devamısı ne fener nede beşiktaş getiremedi
kısacası biz paramızla yaptığmız şeylerle değil gururumuzla aldığımız kupalarla övünürüz gs tv var yada yok beni ilgilendirmez gsmobile var yada yok beni ilgilendirmez biz o büyük 2 kupayı aldıkmı aldık beni bu bilgilendirir biliyorum ki ben tartışmayı açmasaydım başkası açacaktı bende hemen başlatayım tartışmayı dedim işte siz konuyu nereye çevirdiniz ______________ lan 2 yıldır üyeyüm ama bi türlü od olamadım xD
inanmayan baksın
http://www.bedava-sitem.com/profile.php?of=halitt58 |
|
↑
|
|
|
-
gizemligercekler
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
netc
Acemi Üye
|
12.10.2009, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bel ki önceden bu projeye hazırlanmış olamazlarmı?Bu hatlar şıp deyip olmuyor. |
|
↑
|
|
|
|