Yazar |
Mesaj |
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
06.10.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nie cvp yazmıyon küstük mü |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
06.10.2009, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer DedikLerinDé CiDDiySén !
Bu SiTéMé HérHangi BiSi oLuRsa iLk akLıma GéLéCék Sén oLurSun ! |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
06.10.2009, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bişi yapacağına inanmıyorum şaka yapıyosun forumun bi meyvesi bu artık bu kadar olmaz ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
xxkodproduction
Acemi Üye
|
06.10.2009, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: bişi yapacağına inanmıyorum şaka yapıyosun forumun bi meyvesi bu artık bu kadar olmaz
EveT Ortak Ben Bi Meyveyim Ye Ye Bitmem ______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2009, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: Eğer DedikLerinDé CiDDiySén !
Bu SiTéMé HérHangi BiSi oLuRsa iLk akLıma GéLéCék Sén oLurSun !
Bu Bir Tehdit mi ?
istesem ederim hiç bir şeyde yapamazsın tamam mı ?
Bu seferLik affediyorum ilk oldugu iÇin ama diğer paylaşımlarımda böyLe yaparsan şikayet eDeRim.!!
İyi ForumLar..!
GraFixeR©______________ |
|
↑
|
|
|
-
xxkodproduction
Acemi Üye
|
06.10.2009, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-uzman yazmış: desingxxkod yazmış: Eğer DedikLerinDé CiDDiySén !
Bu SiTéMé HérHangi BiSi oLuRsa iLk akLıma GéLéCék Sén oLurSun !
Bu Bir Tehdit mi ?
istesem ederim hiç bir şeyde yapamazsın tamam mı ?
Bu seferLik affediyorum ilk oldugu iÇin ama diğer paylaşımlarımda böyLe yaparsan şikayet eDeRim.!!
İyi ForumLar..!
GraFixeR©
Sözüm Meclisden Dışarı xD
Ama İstedigim Bir Siteyi Çok Kolay Sildirebilirim
Sözüm Meclisden Dışarı xD______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
06.10.2009, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en fazla 1 hafta forum banı yersin zaaaaaa ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
xxkodproduction
Acemi Üye
|
06.10.2009, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: en fazla 1 hafta forum banı yersin zaaaaaa |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
06.10.2009, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şu Sabit Başlıktaki Sayfalara Tek Tek Bakıyorum " Grafik Tasarım - Grafik Dizayn " sıfatı adında bir çok üye banner yapıyor ! Ama Nedense Brush ve Style Dışında Hiç Bir Şey Kullanılmıyor + Aşırı Renkli - Göz Yorucu Şeyler Ortaya Çıkıyor.
Benim Vaktim Olmadığı İçin Foruma Ders Ekleyemiyorum Ama Lütfen Bs Üyeleri Biraz karıştırın Şu Siteleri Ya Değişik Teknikler Ogrenın Bırakın Şu Brushları ve Stylerı Artık (:
not: şimdi yok insanları küçümsüyorsun - yok aşağılıyorsun gibi yorum yazan arkadaşlar olacak tahminlerime gore boyle diyerek kendınızı benım bahsettigim grubun ilk 5 ine girersiniz xD asla da cevap veremem bilginiz olsun ______________ Site Değerlendirme | Site Tanıtma | Photoshop Css-Web Tasarımı Yapma | Photoshop Css-Web Tasarımı Yapma Forum |
|
↑
|
|
|
-
grafikdestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2009, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmet-altiner yazmış: Şu Sabit Başlıktaki Sayfalara Tek Tek Bakıyorum " Grafik Tasarım - Grafik Dizayn " sıfatı adında bir çok üye banner yapıyor ! Ama Nedense Brush ve Style Dışında Hiç Bir Şey Kullanılmıyor + Aşırı Renkli - Göz Yorucu Şeyler Ortaya Çıkıyor.
Benim Vaktim Olmadığı İçin Foruma Ders Ekleyemiyorum Ama Lütfen Bs Üyeleri Biraz karıştırın Şu Siteleri Ya Değişik Teknikler Ogrenın Bırakın Şu Brushları ve Stylerı Artık (:
Aynen kardeşim.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
stylecino
Acemi Üye
|
06.10.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmet-altiner yazmış: Şu Sabit Başlıktaki Sayfalara Tek Tek Bakıyorum " Grafik Tasarım - Grafik Dizayn " sıfatı adında bir çok üye banner yapıyor ! Ama Nedense Brush ve Style Dışında Hiç Bir Şey Kullanılmıyor + Aşırı Renkli - Göz Yorucu Şeyler Ortaya Çıkıyor.
not: şimdi yok insanları küçümsüyorsun - yok aşağılıyorsun gibi yorum yazan arkadaşlar olacak tahminlerime gore boyle diyerek kendınızı benım bahsettigim grubun ilk 5 ine girersiniz xD asla da cevap veremem bilginiz olsun
Beni Örnek Veriyosun xD
Bende Daha yeni yeni alıstım
Ekle Azcık Ders FAlanda Öğrenek ben daha çırağım |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
06.10.2009, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çalışmalar tasarımlar brush ve stylesler ile yapılır bunları kullanmadıgımız zaman çalışmalarımıza tasarımlarımıza efekt desen gösteriş renk uyumu vs. veremeyiz ve güzel olmaz bu yüzden herkes brush ve styles üzerine web sitesi açıyor bunlar üzerine tasarım ve çalışmalar yapıyor.. |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2009, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Neyse Benim Konu BittiySe bırakaLımda diğer ArkadaşLarımız PayLaşımlarını yapsınLar.! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
07.10.2009, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|