Yazar |
Mesaj |
-
dersim-forum
Aktif Üye
Konum: Özel Mesaj'dan reklam atanların reklam fotoğrafını çekeceğim. Siteleri silinecek. REKLAM YAPMAYIN !!
|
18.09.2009, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: resim slayt ve manşet haber yapmak için |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
Konum: Özel Mesaj'dan reklam atanların reklam fotoğrafını çekeceğim. Siteleri silinecek. REKLAM YAPMAYIN !!
|
18.09.2009, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
18.09.2009, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu konunun burayla ne alakası var? ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
18.09.2009, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resim slayt ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
18.09.2009, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya siz neden anlıyorsun.İçerik resim slyat diye resim bölümünde yayınlanır ya.Komedya bak... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
18.09.2009, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
senin derdin ne bu konuyu nereye açacaktım komedyamış! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mzgg
Acemi Üye
|
18.09.2009, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tam aradım tipten şeyle bunlar sağolasın |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
18.09.2009, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersim-forum yazmış: senin derdin ne bu konuyu nereye açacaktım komedyamış!
Javascript bölümü olabilir mesela...
veya ora olmadı CSS bölümü.Ha bu bölümleri biliyorsundur link vermeme gerek yoktur inşAllah...Sonra karıştırmayında ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
yesilsaha67
Acemi Üye
|
18.09.2009, 13:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler güzel site ______________
YEŞİL SAHA 67 Bir Futbol Sitesi.. |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
18.09.2009, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: dersim-forum yazmış: senin derdin ne bu konuyu nereye açacaktım komedyamış!
veya ora olmadı CSS bölümü.Ha bu bölümleri biliyorsundur link vermeme gerek yoktur inşAllah...Sonra karıştırmayında
hadi işine bak! dalga geçtiğini sanıyo resim slayt ı css bölümüne açacakmışım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
18.09.2009, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersim-forum yazmış: hyperend yazmış: dersim-forum yazmış: senin derdin ne bu konuyu nereye açacaktım komedyamış!
veya ora olmadı CSS bölümü.Ha bu bölümleri biliyorsundur link vermeme gerek yoktur inşAllah...Sonra karıştırmayında
hadi işine bak! dalga geçtiğini sanıyo resim slayt ı css bölümüne açacakmışım
zaten işime bakıyorum.Peki burda resim yapmayyı mı öğretiyor? yoksa çizmeyi mi? adam sadece 3 4 örnek resim vermiş.Asıl önemli olşan o slaytı yapan koddur.Burda da öle zaten.O kod da javascripttir. ve o bölümde yer almalıdır.ben dalga geçmiyorum. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
18.09.2009, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iyiya bende kod vermedim Javascript bölümüne açmama gerek yok ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
18.09.2009, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nası gerek yok saçmalayın lüften slayt diye konu resim bölümüne mi açılır?Ayrıca verdiğin linkte kod yok mu. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
18.09.2009, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: dersim-forum yazmış: hyperend yazmış: dersim-forum yazmış: senin derdin ne bu konuyu nereye açacaktım komedyamış!
zaten işime bakıyorum.Peki burda resim yapmayyı mı öğretiyor? yoksa çizmeyi mi? adam sadece 3 4 örnek resim vermiş.Asıl önemli olşan o slaytı yapan koddur.Burda da öle zaten.O kod da javascripttir. ve o bölümde yer almalıdır.ben dalga geçmiyorum.
dalga geçmiyormuş bana bölümlerin yerini söylüyo ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
18.09.2009, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersim-forum yazmış: hyperend yazmış: dersim-forum yazmış: hyperend yazmış: dersim-forum yazmış: senin derdin ne bu konuyu nereye açacaktım komedyamış!
zaten işime bakıyorum.Peki burda resim yapmayyı mı öğretiyor? yoksa çizmeyi mi? adam sadece 3 4 örnek resim vermiş.Asıl önemli olşan o slaytı yapan koddur.Burda da öle zaten.O kod da javascripttir. ve o bölümde yer almalıdır.ben dalga geçmiyorum.
dalga geçmiyormuş bana bölümlerin yerini söylüyo
konuyu saptırmayalım! Hatalısın kardeşim ya kabul et bir kerede.Hatalısın kime sorsan hatalısın işte neden üsteliyorsun hala. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|