Yazar |
Mesaj |
-
dersim-forum
Aktif Üye
Konum: Özel Mesaj'dan reklam atanların reklam fotoğrafını çekeceğim. Siteleri silinecek. REKLAM YAPMAYIN !!
|
17.09.2009, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: Menü Sabitleme (HackeR Friend Sitesindeki Gibi) |
|
|
ben sayfalarımdan menü yaptım ve bu menüyü hackerfriend sitesindeki gibi sabitlemek istiyorum yardım edermisiniz
menü resmi
|
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
Konum: Özel Mesaj'dan reklam atanların reklam fotoğrafını çekeceğim. Siteleri silinecek. REKLAM YAPMAYIN !!
|
17.09.2009, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yardım |
|
↑
|
|
|
-
kral-music
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vala güsel menü yapmısın aferin
ama ben anlamamıyorum kolay gelsın |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
17.09.2009, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen cevap yazmak için yazmayın...Bildiğiniz varsa söyleyin.Burası sohbet ortamı değil ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
kral-music
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Lütfen cevap yazmak için yazmayın...Bildiğiniz varsa söyleyin.Burası sohbet ortamı değil
sohbet ortamı değilse sen neden yazıyosun
ben sadece güseldir dedim bilgim olsyadı yazardım zaten |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
17.09.2009, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kral-music yazmış: online-games1 yazmış: Lütfen cevap yazmak için yazmayın...Bildiğiniz varsa söyleyin.Burası sohbet ortamı değil
sohbet ortamı değilse sen neden yazıyosun
ben sadece güseldir dedim bilgim olsyadı yazardım zaten Yazarkende lütfen düşünerek yazın.Ben sohbet ortamı yaratmıyorum...
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=95357
Bir bak bence.. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hf dekigibi sen aşağı indikce menüdemi aşağı inecek öylemi istiyorsun yoksa hep ordamı duracak hiç sen aşağı inip çıkınca sabit duracak yani oynamayacak yoksa seninle birliktemi HF dekigibi yani nasıl istiyorsun ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sihirogren
Aktif Üye
|
17.09.2009, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hep Orda Durmasını İstiyor Sayfa Nereye Gelse Üstte Gözükecek
Bu Menü De Güzel İcon Arşivini Toplamış Koymuş ______________ Yakında Geliyoruz... Bekleyin |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
17.09.2009, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hep yukarıda durmasını istiyorum aynen hf deki gibi ayrıca bu resim değil sadece tablodan menü yaptım ben bunu |
|
↑
|
|
|
-
sihirogren
Aktif Üye
|
17.09.2009, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam Bir Şey Demiyorum Tabloya İconlar Koymuşsun Kötü Değil Ama Bunlar İconlar Neyse Yinede Güzel Olmuş Menü ______________ Yakında Geliyoruz... Bekleyin |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
17.09.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm iconlardan yaptım ye tablo ile menü haline getirdim demek istediğim menü hazır kodları var |
|
↑
|
|
|
-
sihirogren
Aktif Üye
|
17.09.2009, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet Arka Plan Tasarımı Güzel Neyse Konuyu Dağıtmayalım ______________ Yakında Geliyoruz... Bekleyin |
|
↑
|
|
|
-
mdigames
Acemi Üye
|
17.09.2009, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod:
#sitemenum{
width:845px;
position: fixed;
}
Kod:
<div id="sitemenum">
</div> |
|
↑
|
|
|
-
dersim-forum
Aktif Üye
|
17.09.2009, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buraya baktım ama nasıl olacağını bilmiyorum ben menü kodunu nereye koyacağım |
|
↑
|
|
|
-
mdigames