Yazar |
Mesaj |
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: Ana Sayfamıza Link Alıyoruz |
|
|
SİTEMİZE GİRİP İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN BİZE LİNKİNİ YOLLAYANLARIN LİNKLERİ ANA SAYFAMIZDA KAYAN YAZI OLARAK YAYINLANACAKTIR. ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
sudefterim
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
KARDESİM BEN BABAMIN HAYRINA ALMIYORUM LİNKİ MAKSADIM SİTEMİ TANITMAK.
SEN BURAYADA YAZ İLTİŞİM BÖLÜMÜNEDE YAZ .
İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN YOLLANAN LİNKLER KABUL EDİLECEKTİR. ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 21:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
EVET YKMU LİNK VERECEK KİMSE GÜNLÜK HİTİMİZ EN AZ 50 DİR ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.mega-ipek.tr.gg
EKLENDİNİZ
YOKMU BAŞKA İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN LİNKİNİ YOLLAYAN ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 00:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://koseoglu-web.tr.gg/
EKLENDINIZ...
YOKMU BAŞKA İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN LİNKİNİ YOLLAYAN ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.tarihe-gecenler.tr.gg
EKLENDINIZ
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 22:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.kutahyaulkuocaklari.tr.gg
EKLENDİNİZ
YOKMU BAŞKA SİTEMİZİN İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN MESAJ ATAN... ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
grafikdestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 23:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 23:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SİTEMİZE GİRİP İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN BİZE LİNKİNİ YOLLAYANLARIN LİNKLERİ ANA SAYFAMIZDA KAYAN YAZI OLARAK YAYINLANACAKTIR.
AMA SEN SITEME GİRMİŞSİN EKLİYORUM SENİ ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
oyunuekle
Acemi Üye
|
15.09.2009, 06:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben ekledim sende ekle oyunuekle.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2009, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunuekle yazmış: ben ekledim sende ekle oyunuekle.tr.gg
SİTEMİZE GİRİP İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN BİZE LİNKİNİ YOLLAYANLARIN LİNKLERİ ANA SAYFAMIZDA KAYAN YAZI OLARAK YAYINLANACAKTIR.
LİNK ALIMI BU ŞEKİLDEDİR ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2009, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://www.keremifk.tr.gg/
EKLENDİNİZ
YOKMU BAŞKA SİTEMİN İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN MESAJ YOLLAYAN LİNKİNİ ANA SAYFAYA EKLİYEYİM ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
15.09.2009, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alperen-ocak.tr.gg istesen burda ekle______________ |
|
↑
|
|
|
-
hitbank
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2009, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alperen-ocak yazmış: alperen-ocak.tr.gg istesen burda ekle
SİTEMİZE GİRİP İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN BİZE LİNKİNİ YOLLAYANLARIN LİNKLERİ ANA SAYFAMIZDA KAYAN YAZI OLARAK YAYINLANACAKTIR. ______________ BenimSitem1993 => İmza boyutunuz 3 satırdan büyük olduğundan düzenlendi. |
|
↑
|
|
|
|