Yazar |
Mesaj |
-
mdigames
Acemi Üye
|
11.09.2009, 05:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Yanlış Anlamayın Ama Gerçektende Saçma : )
katılıyorum. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 06:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bayramda Harçlık Al Ver Ekonomiye Can Ver
Nerdeymiş o eski bayramlar.Büyüdükce tatlızlaştığı söylenip duran bayramların,tatsızlaşma sebebi aslında yaşın büyümesiyle artık verilmemeye başlanılan harçlıklar,ilgilenilmemeye başlanan çikolatalardır.Aslında bayramlar aynıdır.Değişense beklentiler ve harcamalardır.Kabuğu janjanlı bi şeker değildir artık istenilen sevgiliyi sinamaya yada sosyal etkinliğe götürebilmek için cebe girmesi gereken para miktarıdır.Yaş büyümüştür ve harçlık için kocaman adam olan sen gece çıkmak için küçüksündür.Evet el öpme mecburiyetin devam eder,küçük çocuklara bayram sabahı uykunun en tatlı yerinde kapı açma mecburiyetin de devam eder aileni envaye çeşit yere gezmeye götürmekte sorumlulukların içindedir.Bu grup din ve maneviyat üzerine kurulmuş ekonomiyi canlandırma grubudur.Lütfen elinizi yüreğinize değil cebinize atınız Harçlık ALINIZ VERİNİZ EKONOMİYE CAN VERİNİZ....
______________ |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
11.09.2009, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brithney-spears yazmış: Bayramda Harçlık Al Ver Ekonomiye Can Ver
Nerdeymiş o eski bayramlar.Büyüdükce tatlızlaştığı söylenip duran bayramların,tatsızlaşma sebebi aslında yaşın büyümesiyle artık verilmemeye başlanılan harçlıklar,ilgilenilmemeye başlanan çikolatalardır.Aslında bayramlar aynıdır.Değişense beklentiler ve harcamalardır.Kabuğu janjanlı bi şeker değildir artık istenilen sevgiliyi sinamaya yada sosyal etkinliğe götürebilmek için cebe girmesi gereken para miktarıdır.Yaş büyümüştür ve harçlık için kocaman adam olan sen gece çıkmak için küçüksündür.Evet el öpme mecburiyetin devam eder,küçük çocuklara bayram sabahı uykunun en tatlı yerinde kapı açma mecburiyetin de devam eder aileni envaye çeşit yere gezmeye götürmekte sorumlulukların içindedir.Bu grup din ve maneviyat üzerine kurulmuş ekonomiyi canlandırma grubudur.Lütfen elinizi yüreğinize değil cebinize atınız Harçlık ALINIZ VERİNİZ EKONOMİYE CAN VERİNİZ....
|
|
↑
|
|
|
-
keskin41
Uzman Üye
|
11.09.2009, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-uzman yazmış: Hemde Çok saçma... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 23:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buneya Çok Saçma Kim Yaptı Bunu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
raffinery
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 23:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunlar ne lan |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 23:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bayramda doğrusu önceden epey bi para olurdu.hatta 40 milyon olup kendime ait olan rekoru kırmıştım ama geçen bayram 10 tl bile etmedi
Eknomoiye can verin nulennnn xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
keskin41
Uzman Üye
|
11.09.2009, 23:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ya bayramda doğrusu önceden epey bi para olurdu.hatta 40 milyon olup kendime ait olan rekoru kırmıştım ama geçen bayram 10 tl bile etmedi
Eknomoiye can verin nulennnn xD
yaş Büyüdükçe Para AzaLıyor xD ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 23:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başbakandan harçlıklara zaman istiyoruz yasa çıkarsın ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 23:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
FUTBOLDADA AYNI ŞEKİLDE MAHALLEDE OYNARKEN ARKADAŞLAR EŞLEŞİYOR.
İLK KİM ALACAGINI SEÇMEK İÇİN ALDIM VERDİM ALDIM VERDİM SÜREKL DİYORLAR BUDA EKONOMİYE CAN VERİR.______________ |
|
↑
|
|
|
-
japon-cocuk
Uzman Üye
|
12.09.2009, 01:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ya bayramda doğrusu önceden epey bi para olurdu.hatta 40 milyon olup kendime ait olan rekoru kırmıştım ama geçen bayram 10 tl bile etmedi
Eknomoiye can verin nulennnn xD |
|
↑
|
|
|
-
yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 06:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: hyperend yazmış: ya bayramda doğrusu önceden epey bi para olurdu.hatta 40 milyon olup kendime ait olan rekoru kırmıştım ama geçen bayram 10 tl bile etmedi
Eknomoiye can verin nulennnn xD
Evet Ya Önceden Geliştirilebilir Rekorlar Kırıyordum
Şimdi 5-10 Sürünüyoruz
Arkadaşlar Biran Önce OLAĞANÜSTÜ Bir Toplantı Yapmamız Lazım...
Bayramda Harçlık Attırtmasının Yollaarını Bulmalıyız ______________ |
|
↑
|
|
|
|