Yazar |
Mesaj |
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım yapma programı (ice blue,red,butterfly)cssuyarlayıcı |
|
|
arkadaşlar şok program ice blue red butterfly tasarım yapabiliorsunuz hemde çok basit işte programın anlatımı
ice blue tasarım yapmak için
butterfly yapmak için burda url leri yapıştırıoruz yabancı kelimelerin anlamlarını yanlarına yazdım butterflydekilerin aynısı red için de geçerlidir o ndnle sadece butterflyda türkçe çeviri var. işte butterfly ve red için
arkadaşlar css uyarlıyıcısıda çok basit kullanımı onun resimli anlatımını yapmadım normal anlatıcam yapamazsanız resimlide anlatabilirim anlatıma başlıorum
programı açıp css yi seçtikten sonra açılan pencereden empezar tuşuna basıoruz sonra yine açılan pencerenden abrir archivo dioruz sonra tasarımın style dosyasını bulup ona tıklıyoruz sonra paso 2 ye tıklıoruz karşımıza gelenden yine abrir archivoyu tıklıyoruz bu sefer tasarımın index dosyasını seçioruz ardından çıkan pencerenden pasa3 tıklıyoruz çıkan pencerenden genrar codigo yu tıklıoruz karşımıza çıkan penceredeki en üstteki tasarım üstü onun altındaki tasaırm altı yan taraftaki css koduna gelicek koddur.
anlatım bukadar şimdi bu muhteşem program
LİNK:
http://www.dosya.tc/Pwg_Maker_v4.rar.html______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pyLaşım için tHanK yOu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mega-ipek yazmış: pyLaşım için tHanK yOu
tşkrler ______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
grapfixcell
Acemi Üye
|
11.09.2009, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler alman forumlarında bende gördüm sen paylaşşmıssın bende önce yeniden teşekkür ederim:D |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bu programla en acemiler bile çok güzel tasarımlar ortaya çıkarabilirler paylaşımın için tşk ______________ |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grapfixcell yazmış: teşekkürler alman forumlarında bende gördüm sen paylaşşmıssın bende önce yeniden teşekkür ederim:D
|
↑
|
|
|
-
mr-graphi
Aktif Üye
|
11.09.2009, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilginç ama yararlı bir program, paylaşım için saol |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihe-gecenler yazmış: çok güzel bu programla en acemiler bile çok güzel tasarımlar ortaya çıkarabilirler paylaşımın için tşk
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mr-graphi yazmış: ilginç ama yararlı bir program, paylaşım için saol
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
virüs var bir dosyada bende öle algıladı xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: virüs var bir dosyada bende öle algıladı xD
yok virüssüz program bizzat ben test etttim ______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
addurl-forum yazmış: hyperend yazmış: virüs var bir dosyada bende öle algıladı xD
yok virüssüz program bizzat ben test etttim
olabilir benım programın hassalığıda olabilir xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: addurl-forum yazmış: hyperend yazmış: virüs var bir dosyada bende öle algıladı xD
yok virüssüz program bizzat ben test etttim
olabilir benım programın hassalığıda olabilir xD
isteyen indirmeyebilir ama bende en ufak bir virüs bulmadı ayrıca program tak takır çalışıor ______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
11.09.2009, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|