Yazar |
Mesaj |
-
endless-world
Aktif Üye
|
06.09.2009, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: css e-kitap |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
add-url
Uzman Üye
|
06.09.2009, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: css e-kitap |
|
|
ordaki açıklamanın yanında alıntıdır kelimesi biraz az kalmış sanki siz kitabı yazmışsınız gibi olmuş yinede tşkrler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
amasragezi
Aktif Üye
Konum: Amasra=Balik+Salata,Tarih - Doga,Deniz-Kum ve Gunes
|
06.09.2009, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Link kırık.. |
|
↑
|
|
|
-
amasragezi
Aktif Üye
Konum: Amasra=Balik+Salata,Tarih - Doga,Deniz-Kum ve Gunes
|
06.09.2009, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
endless-world
Aktif Üye
|
06.09.2009, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaynak ve kitap belirtilmiştir icee bak + bide alıtı olduğu için hiç bir yerini değiştirmen gerekmiyor yazan kişi nasıl yazmış yazmış olabiir bu demek olmuyorki ben yazdım.... |
|
↑
|
|
|
-
endless-world
Aktif Üye
|
06.09.2009, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşkrler alıntı yaptığım sitede güvenlik önlemleri almışlar güya ondan öyle oluyor |
|
↑
|
|
|
-
styletype
Acemi Üye
|
07.09.2009, 08:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fatihhayrioglu'nun yazdığı kitap bunu 4 5 ay önce okumuştum ama çok basit şeylerden bahsetmişti bana göre |
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 08:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lanet olsun bu kitap bu foruma düşmemeliydi =)) ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
gureltekel
Acemi Üye
|
07.09.2009, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
scriptype yazmış: lanet olsun bu kitap bu foruma düşmemeliydi =))
yazık oldu çok emek harcamışdı fatih abi |
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gureltekel yazmış: scriptype yazmış: lanet olsun bu kitap bu foruma düşmemeliydi =))
yazık oldu çok emek harcamışdı fatih abi
walla ya.
şimdi artık forumun her köşesinde pdf'den alıntı metinler görücez. hepsi de kendi yazmış gibi paylaşıcak gerizekalılar xD ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
07.09.2009, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya arkadaşlar ne başarıları ya almış başka kitaplardan toplamış benim diyor bu kaynak kitap bendede var fatih hayrioğlunun çok güzel anlatım yapmış... |
|
↑
|
|
|
-
styletype
Acemi Üye
|
07.09.2009, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: Ya arkadaşlar ne başarıları ya almış başka kitaplardan toplamış benim diyor bu kaynak kitap bendede var fatih hayrioğlunun çok güzel anlatım yapmış...
Fatih Hayrioglu mu başka kitaplardan almış xD güleceğim yoktu...Bu arada sitene istanbul.tr.gg temasını kullanıyon daha css in c sini biliyorsun gelmiş burda türkiyede css'in babası sayılan adamı eleştiryorsun
haddini bil derler |
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
styletype yazmış: paylasim61 yazmış: Ya arkadaşlar ne başarıları ya almış başka kitaplardan toplamış benim diyor bu kaynak kitap bendede var fatih hayrioğlunun çok güzel anlatım yapmış...
Fatih Hayrioglu mu başka kitaplardan almış xD güleceğim yoktu...Bu arada sitene istanbul.tr.gg temasını kullanıyon daha css in c sini biliyorsun gelmiş burda türkiyede css'in babası sayılan adamı eleştiryorsun
haddini bil derler
xD ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
07.09.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
scriptype yazmış: styletype yazmış: paylasim61 yazmış: Ya arkadaşlar ne başarıları ya almış başka kitaplardan toplamış benim diyor bu kaynak kitap bendede var fatih hayrioğlunun çok güzel anlatım yapmış...
haddini bil derler
xD
xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
07.09.2009, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim sana sert cevap vermek istemiyor anlamadan konuşuyorsun ben konuyu açan arkadaşa diyorum fatih hayri oğluna değil ayrıca bir tasarım yapmak için 1 ay gerekiyor şuanda hazırlıyorum zaten yakında kendi yapımım css kodlamasıyla tasarımımı koyacam görrdüğünüz üzere zaten siteye bu aralar içerik eklemiyorum! |
|
↑
|
|
|
|