Yazar |
Mesaj |
-
net-tr
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
04.09.2009, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İsallah başarılı olursunuz sitenin şimdiki durumu güzel. ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
04.09.2009, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım kötü
İçerik Kötü
Beenmedim
Şaka Şaka herzamanki gibi döktürüyor ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Tasarım kötü
İçerik Kötü
Beenmedim
Şaka Şaka herzamanki gibi döktürüyor
Döktürmek ne kelime müthiş. ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla ne diyim kardşeim site güzel olmuş hoşuma gitti tabi daha yeni açıldığı için daha geliştirmen lazım tabi özellikle başlık resmin hoşuma gitti inşallah daha iyilerini görürüz______________ |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ugraburaya yazmış: Valla ne diyim kardşeim site güzel olmuş hoşuma gitti tabi daha yeni açıldığı için daha geliştirmen lazım tabi özellikle başlık resmin hoşuma gitti inşallah daha iyilerini görürüz hahahahahhahahhahahahahahahahaha bunu bs magazine ben eklicem kimse heveslenmesin ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: ugraburaya yazmış: Valla ne diyim kardşeim site güzel olmuş hoşuma gitti tabi daha yeni açıldığı için daha geliştirmen lazım tabi özellikle başlık resmin hoşuma gitti inşallah daha iyilerini görürüz
kardeşim magazinlik ne var anlayamadım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ugraburaya yazmış: online-games1 yazmış: ugraburaya yazmış: Valla ne diyim kardşeim site güzel olmuş hoşuma gitti tabi daha yeni açıldığı için daha geliştirmen lazım tabi özellikle başlık resmin hoşuma gitti inşallah daha iyilerini görürüz
kardeşim magazinlik ne var anlayamadım Net-tr mi yeni xD Net-tr mi geliştirilmeli xD ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Net-tr sitesini : 23.04.2008 14:55:35 zamanında açtı
benden 5 gun sora acmis xD ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: ugraburaya yazmış: online-games1 yazmış: ugraburaya yazmış: Valla ne diyim kardşeim site güzel olmuş hoşuma gitti tabi daha yeni açıldığı için daha geliştirmen lazım tabi özellikle başlık resmin hoşuma gitti inşallah daha iyilerini görürüz
kardeşim magazinlik ne var anlayamadım Net-tr mi yeni xD Net-tr mi geliştirilmeli xD
ben yeni diye bayaadır kapalıydı ya ondan dedim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ugraburaya yazmış: online-games1 yazmış: ugraburaya yazmış: online-games1 yazmış: ugraburaya yazmış: Valla ne diyim kardşeim site güzel olmuş hoşuma gitti tabi daha yeni açıldığı için daha geliştirmen lazım tabi özellikle başlık resmin hoşuma gitti inşallah daha iyilerini görürüz
kardeşim magazinlik ne var anlayamadım Net-tr mi yeni xD Net-tr mi geliştirilmeli xD
ben yeni diye bayaadır kapalıydı ya ondan dedim Heeee ondan yaniiii ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
04.09.2009, 20:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|