Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.09.2009, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

katılıyorum
Mesaj01.09.2009, 23:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herhalde ölmek isterdim çünkü önümdeki 15 Yıl için çok önemli planlarım var ve bunları gerçekleştirmek istiyorum..

Ama Sorumluluk Derseniz.. Her Türlü Sorumluluğu Almak İsterim ( çocuk vs..)
Mesaj02.09.2009, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Babalarımız -annelerimiz ,biz ve bizden sonraki kuşaklar...
Bizler kuşak çatışmasının ilk yavruları ve en tehlikeli zamanlarındayız.Çocuklarımız ise kuşaktan kopmuş nesiller olacak.

Düşünmeye yönelik başlıklar açtığımızda söyleyecek ifadesi olmayan arkadaşlarım!Burada çok ağır konuları konuşmuyoruz .Bize öyle geliyor.Neden mi?
Tv de gördüklerimizle yaşıyoruz.Ne görüyoruz ... gösterilmek ,dayatılmak istenenleri.Başka yok mu ? Var tabi.Diziler,bücür cadılar...Ee insanlar konuşacak bunları ,sosyal olacak böylelikle !

Halbuki, müzik,tiyatro,sinama... insanları ortak bir dilden bütünleştirir.
Benim anneannem tango vals yaparmış.Şimdi bizlere komik geliyor !.
Milli marşları mızıkayla çalardı bana...Terziydi ,23 Nisan için sabahlara kadar kostüm dikerdi...

Şimdi ne düşünüyoruz ne de üretebiliyoruz.Sosyal miyiz !?
Düşünmesi istenmeyen bir insanlık şöyle bakar :

Olamaz,
Olabilir,
Olur,
''Bunun oluru zaten buydu''.

...Dedirttirilmek isteniyoruz !

Nasıl yaşıyoruz ? Sürekli hahaha kikiri.Sonrada etik çevremiz yozlaşıyor diyoruz.İnsanlarla iletişimimiz azalıyor.Buraya yazan yada konu hakkında düşünen arkadaşlarım...Net-tr nin dediği gibi farklı bakalım.

Buraya yazanlardan tanıdığım Seferi örnek vereyim.Bağlama çalıyor ,güzel bir eğitimi var...Neden söylediği gibi oluyor ? Ve Fatihin de güzel bir İstanbul sitesi var ama penceresinden birkaç semti görüyor.Hayat penceresi açık elbet ama neden böyle oluyor ?

Değişime radikal (kökten) yön vermek...Yapabilir miyiz ?

Sevgiler
Önceki mesajları göster: