Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.08.2009, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benimkini niye çalsınlar ki.. Mağsum sınıf takımımızın sitesi gibi bir site yaptık : ))
Mesaj22.08.2009, 11:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim sende nasıl inanıyon 100 kere uyardı yönetici ve modlar kim olura olsun sizden şifre isterse vermeyin diye
Mesaj22.08.2009, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilmeniz gereken en önemli şey : "bedava-sitem artık benjamin'e ait değil.Firma el değiştirdi ve benjamin'in hiçbir bağlantısı kalmadı"
Bunu bilenler zaten bu tür şeylere inanmaz..
Mesaj23.08.2009, 07:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Acil Yardım Edin!!!

Merhaba ben www.websitene-kodlar.tr.gg sitesinin sahibiyim.Fakat benim diğer sitem olan www.resimmmler.tr.gg sitemi çalmışlar.Şifresini değiştiremiyorum.Lütfen yardım edin...
Mesaj23.08.2009, 08:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

mhmtasln yazmış:
bilmeniz gereken en önemli şey : "bedava-sitem artık benjamin'e ait değil.Firma el değiştirdi ve benjamin'in hiçbir bağlantısı kalmadı"
Mesaj23.08.2009, 08:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Acil Yardım Edin!!!

websitene-kodlar yazmış:
Merhaba ben www.websitene-kodlar.tr.gg sitesinin sahibiyim.Fakat benim diğer sitem olan www.resimmmler.tr.gg sitemi çalmışlar.Şifresini değiştiremiyorum.Lütfen yardım edin...
Mesaj23.08.2009, 08:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

mhmtasln yazmış:

Benjamin'e aiit site.. Turkmayasıda paylaşmış..Yanlış bilgi veriyosun üyelere.. Wink
Mesaj23.08.2009, 10:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaşlar

Ben Siteme Yeni Fare Ekledim Yanı Mouse Html Kodu Aldım Ama Sitemi Açtığım zaman kalpyolu.bologcu.com Diye Yazı Çıkıyor Ve Sayfa Hatası Veriyor Ana Sayfada Hata Veriyor Nasıl Bu Sorunu Çozebilirim Question Yardım Edin Sitemin Adı:www.bame-games.tr.gg Dir
Mesaj14.09.2010, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam ArkadaşLaR eskide kaLan bi Konu uzaTmayaLım . . Wink
Önceki mesajları göster: