Yazar |
Mesaj |
-
58sivassporum
Acemi Üye
|
11.08.2009, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saolun hackerfiriend-anl abi Çok Saolun ______________
|
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.08.2009, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sorunu Olanlar Buraya Yazsın |
|
|
Alıntı: bende ara sira birseyler ekliyorum artik kusurumuza bakmasiniz
Ne Demek Sizde Paylaşabilirsiniz Tabiki Bu Konuyu Yeni Başlayanlara Yardım İçin Açtım Herkes Yazabilir ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
11.08.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sorunu Olanlar Buraya Yazsın |
|
|
hackerfiriend-anl yazmış: Alıntı: bende ara sira birseyler ekliyorum artik kusurumuza bakmasiniz
Ne Demek Sizde Paylaşabilirsiniz Tabiki Bu Konuyu Yeni Başlayanlara Yardım İçin Açtım Herkes Yazabilir
haklisin katiliyorum söylediklerine
biz burdayiz arkadaslar butun sorunlarinizi cözebilmek icin yardimci olmayi temeli ediyoruz ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
bs-portal
Acemi Üye
|
11.08.2009, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
burası zaten hizmetin destek forumu değil mi?
birçok kategori ve forum altında zaten bunların sorulması ve çözümlenmesi için yer ayrılmış durumdadır. Böyle bir başlıkla yardımcı olmanın ve bunun serbest bölgede yapılmasının mantığı nedir?
çünkü zamanında ben "online b-s destek sitesi" kurmuştum ve zamanın moderatörleri "forumdan uzaklaştırma" gibi bir yasak adı altında sitemi sildireceğini söylemiş ve konu açarak bunu tartışmışlardır. Tabi ben sildirmeden siteyi kendim kapamıştım. Siz de dikkatli olun bence |
|
↑
|
|
|
-
bs-portal
Acemi Üye
|
11.08.2009, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-portal yazmış: burası zaten hizmetin destek forumu değil mi?
birçok kategori ve forum altında zaten bunların sorulması ve çözümlenmesi için yer ayrılmış durumdadır. Böyle bir başlıkla yardımcı olmanın ve bunun serbest bölgede yapılmasının mantığı nedir?
çünkü zamanında ben "online b-s destek sitesi" kurmuştum ve zamanın moderatörleri "forumdan uzaklaştırma" gibi bir yasak adı altında sitemi sildireceğini söylemiş ve konu açarak bunu tartışmışlardır. Tabi ben sildirmeden siteyi kendim kapamıştım. Siz de dikkatli olun bence
bu arada ben @antispamteam |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
11.08.2009, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam evet haklisin
bu nednele ben geri adim atiyorum zaten basligi ben acmadim ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
mhmtasln
Acemi Üye
|
11.08.2009, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
58sivassporum yazmış: banada sayaç vs. gibi ekstraların yazı boyutunu küçültme kodu lazım yardım lütfen
css ile yap daha mantıklı..
#counter{
font-family: verdena;
font-size: 11px;
}
Kodu kendin ayarla... |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
11.08.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: http://hackerfiriend-anl.tr.gg/Ziyaret%E7i-defteri.htm?PHPSESSID=557d0f6a72a8900caf8635b59e591041 (reklam yapmıyorum) burda ziyaretci defterine yazı yazılacak yerde " görüşlerinizi buraya yazabilrisniz " diyor. onu nasl yapabılırım.. |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.08.2009, 18:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css kod ile ben sana vermiyim kodu boşuna arkadaş siteyi vermiş ama istersen veriyim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.08.2009, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sorularınızı Bekliyorum Arkadaşlar Hepbirlikte Yardım Edeceğiz ______________
|
|
↑
|
|
|
-
rosereve-depome-anl
Acemi Üye
|
11.08.2009, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Yeni Site Açtım Ve Sitenizden Çok Faydalandım Saolun Bir Sorum olacak mesela bir siteyi sildirmek istiyorum adult içerikli nasıl sildiririm yardım edin |
|
↑
|
|
|
|