Yazar |
Mesaj |
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
24.07.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her şeyde bir hayır vardır
önüne daha büyük imkanlar çıkıcaktır olmassada kendini boşuna yorma ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan1
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: her şeyde bir hayır vardır
önüne daha büyük imkanlar çıkıcaktır olmassada kendini boşuna yorma
evet yani
hem yaşıda daha küçük daha kaç kıza aşık olacaksın!. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
24.07.2009, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan1 yazmış: islamanahtari yazmış: her şeyde bir hayır vardır
önüne daha büyük imkanlar çıkıcaktır olmassada kendini boşuna yorma
evet yani
hem yaşıda daha küçük daha kaç kıza aşık olacaksın!.
Arkadaslara katılıyorum
Daha onunde uzun yol var fazla takma |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya hala bu konuya cvp yazılmasına şaşıyorum baştada belirttğim gibi >>> Kişisel başlık açmak yasak !!! ______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
24.07.2009, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerbahcemix yazmış: ya hala bu konuya cvp yazılmasına şaşıyorum baştada belirttğim gibi >>> Kişisel başlık açmak yasak !!! Arkadasım biz burada kardeşimize yardımcı olmaya calısıyoruz.Senin başına hiç mi gelmedi bu olaylr?? |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
24.07.2009, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yasak olsa modlar şimdiye kilitlerlerdi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaidem yazmış: fenerbahcemix yazmış: ya hala bu konuya cvp yazılmasına şaşıyorum baştada belirttğim gibi >>> Kişisel başlık açmak yasak !!! Arkadasım biz burada kardeşimize yardımcı olmaya calısıyoruz.Senin başına hiç mi gelmedi bu olaylr??
kardeşimiz daha küçük yolun başında herkes bir şey yazıyor herkes dfarklı kelimeler kullanıyor çocuğun aklı karışacak yaşı daha küçük bence herşeyi kendi kendine öğrenmesi lazım ______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
24.07.2009, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerbahcemix yazmış: kaidem yazmış: fenerbahcemix yazmış: ya hala bu konuya cvp yazılmasına şaşıyorum baştada belirttğim gibi >>> Kişisel başlık açmak yasak !!! Arkadasım biz burada kardeşimize yardımcı olmaya calısıyoruz.Senin başına hiç mi gelmedi bu olaylr??
kardeşimiz daha küçük yolun başında herkes bir şey yazıyor herkes dfarklı kelimeler kullanıyor çocuğun aklı karışacak yaşı daha küçük bence herşeyi kendi kendine öğrenmesi lazım Sen kendinmi öğrendin Allah aşkına ?? |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
www-kral yazmış: yasak olsa modlar şimdiye kilitlerlerdi
görmemişlerdir ama kişisel başlık açmak cunobag'in kuralları arasında var ya bosver neyse açılmıs artık ______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
|
|
fenerbahcemix yazmış: kaidem yazmış: fenerbahcemix yazmış: ya hala bu konuya cvp yazılmasına şaşıyorum baştada belirttğim gibi >>> Kişisel başlık açmak yasak !!! Arkadasım biz burada kardeşimize yardımcı olmaya calısıyoruz.Senin başına hiç mi gelmedi bu olaylr??
kardeşimiz daha küçük yolun başında herkes bir şey yazıyor herkes dfarklı kelimeler kullanıyor çocuğun aklı karışacak yaşı daha küçük bence herşeyi kendi kendine öğrenmesi lazım
aklım karışmaz merak etmeyin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www-kral yazmış: fenerbahcemix yazmış: kaidem yazmış: fenerbahcemix yazmış: ya hala bu konuya cvp yazılmasına şaşıyorum baştada belirttğim gibi >>> Kişisel başlık açmak yasak !!! Arkadasım biz burada kardeşimize yardımcı olmaya calısıyoruz.Senin başına hiç mi gelmedi bu olaylr??
kardeşimiz daha küçük yolun başında herkes bir şey yazıyor herkes dfarklı kelimeler kullanıyor çocuğun aklı karışacak yaşı daha küçük bence herşeyi kendi kendine öğrenmesi lazım
aklım karışmaz merak etmeyin
Tamam sn bilirsin ______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaidem yazmış: fenerbahcemix yazmış: kaidem yazmış: fenerbahcemix yazmış: ya hala bu konuya cvp yazılmasına şaşıyorum baştada belirttğim gibi >>> Kişisel başlık açmak yasak !!! Arkadasım biz burada kardeşimize yardımcı olmaya calısıyoruz.Senin başına hiç mi gelmedi bu olaylr??
kardeşimiz daha küçük yolun başında herkes bir şey yazıyor herkes dfarklı kelimeler kullanıyor çocuğun aklı karışacak yaşı daha küçük bence herşeyi kendi kendine öğrenmesi lazım Sen kendinmi öğrendin Allah aşkına ??
ben çekinden bir çocuktum onu seviyorum o beni svmiyor diye paylaşımıyordum kimseyle üstelikl ozaman bedava sitemde yoktu Herşeyi yaşayarak deneyim kazandım.Kardeşimiz iöçinde bu iyi olur üstelik herkes bir şey yazıyor çocuk herkes sevgili konusunda uzman biş ben tavlayamadım hesabına üzülebilir.______________ www.fenerbahcemix.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
sevgilipeygamberimhzmuhammed
Acemi Üye
|
24.07.2009, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|