Yazar |
Mesaj |
-
www-kral
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:35 (UTC) Mesaj konusu: Sevgilim beni terk etti yaaaaaaa!!!!! |
|
|
Arkadaşlar anneme babama söyleyemiyorum size bari içimi açayım dedim.Dün gece sahillde yürüyorduk.bir banka oturduk sonra ben ona ''SAna ağşığım'' dedim.Oda bana ''hııı' dedi ve gitti.Ona Ana sınıfından beri yani 6 yıldan beri ağşığım ama arkadaşıyla konuşurken duydum istanbulda bir sevgilisi varmış bu olay dün gece oldu hala gözlerim yaşlı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hangisine yansam bilmiom bende ayrıldığımamı yoksa istanbulda sevgilesi olduğunamı? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www-kral yazmış:
hangisine yansam bilmiom bende ayrıldığımamı yoksa istanbulda sevgilesi olduğunamı?
Biri gelir biri gidek.Önemli olan keyfini çıkarmak.Salla gitsin değmezmiş.Değseydi zaten böyle bir şey demezdim. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
japon-cocuk
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: www-kral yazmış:
hangisine yansam bilmiom bende ayrıldığımamı yoksa istanbulda sevgilesi olduğunamı?
Biri gelir biri gidek.Önemli olan keyfini çıkarmak.Salla gitsin değmezmiş.Değseydi zaten böyle bir şey demezdim. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www-kral yazmış: benimsitem1993 yazmış: www-kral yazmış:
Biri gelir biri gidek.Önemli olan keyfini çıkarmak.Salla gitsin değmezmiş.Değseydi zaten böyle bir şey demezdim.
TEkrar bir konuşma fırsatı yarat.Yüz yüze konuşun.!Böyle böyle diye.Hayat fırsatlarla dolu. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
24.07.2009, 07:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: www-kral yazmış: benimsitem1993 yazmış: www-kral yazmış:
Biri gelir biri gidek.Önemli olan keyfini çıkarmak.Salla gitsin değmezmiş.Değseydi zaten böyle bir şey demezdim.
TEkrar bir konuşma fırsatı yarat.Yüz yüze konuşun.!Böyle böyle diye.Hayat fırsatlarla dolu.
denerim ama istanbulda sevgilim vr derken öyle bir baktıki cesaretim kalmdı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.07.2009, 08:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www-kral yazmış: benimsitem1993 yazmış: www-kral yazmış: benimsitem1993 yazmış: www-kral yazmış:
TEkrar bir konuşma fırsatı yarat.Yüz yüze konuşun.!Böyle böyle diye.Hayat fırsatlarla dolu.
denerim ama istanbulda sevgilim vr derken öyle bir baktıki cesaretim kalmdı
TOPLA CESARETİNİ.BELKİDE BİLEREK ÖYLE DEMİŞTİR..! ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
wiskky
Acemi Üye
|
24.07.2009, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Walla arkadaşım kendini üzmeye deymez.bizde zamanında böyle şeyler yaşadık.birini gerçekten sevmiştim.onunda beni sevdiğini biliyordum.Ama sevgisi gerçek olsaydı ayrılmazdık bu durumlara gelmezdik.
Bir kız için deyermi lafına,sizleri bilmem ama ben bugunku durumuma bakarsak
DEYMEZ ABİCİM oke
İyi forumlar
Www.algido.tr.gg | Wiskky | www.oyunmersin.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
24.07.2009, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilerek deşe ben yanlarındayken söylerdi ama ben uzaktan gördüm ve duydum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
uploadex
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sanal Alemin Yeni Resim Upload Sitesi.. Uploadex.Tr.Gg
|
24.07.2009, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Giden Gitsin üzülme.Biri gider biri gelir.Aşık olman için daha cok zamanın var ______________
UpLoad Seçeneği 2 İçin Tıklayınız. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.07.2009, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SEN NEDEN HEP OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORSUN.POZİTİF OL.ÇIK KARŞISINA YA.DENE ŞANSINI..! ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
24.07.2009, 08:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uploadex yazmış: Giden Gitsin üzülme.Biri gider biri gelir.Aşık olman için daha cok zamanın var
seviyorum ağşıyım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
uploadex
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sanal Alemin Yeni Resim Upload Sitesi.. Uploadex.Tr.Gg
|
24.07.2009, 08:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Daha Çok Seversin.Yaşın daha kücük.İlerleyen senelerde Neler cıkar karşına. ______________
UpLoad Seçeneği 2 İçin Tıklayınız. |
|
↑
|
|
|
|