Yazar |
Mesaj |
-
kulupstar
Acemi Üye
|
23.07.2009, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitemden bir siteyi bundan 1 yıl hatta 2 yıl falan önce internet cafe den açtım ve birdaha uğramadım 1 yıl sonra (6-7 ay önce) internet bağlandı ve ben yeni bir site açtım buda www.bahadir15.tr.gg idi hala duruyor ama ilk site açanlar genelde ilk olarak kişisel isim ve kişisel siteye yönleniyor ve bu sitede hertürlü şey oluyor oyun bilgi vs.vs. bendede böyle oldu ve sonra tek konuda açılabilecek sitenin daha iyi olacağını düşünüp bir çok site açtım ve çok başarılı oldum ben önceden böyle pek forumda takılmazdım sadece sitemle ilgilenir oyunmemo da sitemin reklamını yapardım ozamanlar siteme böyle pek site sahibi girmezdi genelde böyle site yapmakla falan uğraşmayanlar falan girer yorumlar yazar eğlenirdik sonra bu siteyi bıraktım www.oyunheco.tr.gg www.worldsweb.tr.gg derken bedava-sitem.com da tanırımdan başka birşeyin yapılamayacağını öğrendim ve ufak projelerimde bs kullanıyorum artık sonun da www.frmstr.com açrım ayrıca bu mesajı yazdıktan 1-2 gün sonra www.hbrtr.com açacağım bs bence ufak projeler için. Ben yeni başladığım zamanlarda örneksiteler çok hoşuma giderdi hep girer bakardım kimse support falan bilmezdi ama şimdi görüyoruz ki bedava-sitem örnek gösterdiği 3 siteyi sildi bunu yağmışsan bari örneksiteleri değiştirirsin.Genelde hep rapublic e girerdim ama artık oda silindi bs eski düzenini çoktan kaybetti bu özenti çalıntı vs. hiç adalet kalmadı. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
23.07.2009, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 20:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kulupstar yazmış: bedava-sitem örnek gösterdiği 3 siteyi sildi bunu yağmışsan bari örneksiteleri değiştirirsin.Genelde hep rapublic e girerdim ama artık oda silindi bs eski düzenini çoktan kaybetti bu özenti çalıntı vs. hiç adalet kalmadı.
Şahsen, forumdaki (özellikle örnek site konusunda) bu kollamalar, forum admilerine yapılan JESTLER, (ben de dahil) çoğu bedava-sitem kullanısını forumdan uzaklaştırdı. Zaten "Örnek Site" bölümünün "Adminler'in" ya da "Bir zamanlar Adminlik Yapmış Olanların Sitesi" diye değiştirilme önerisini kim verecek diye bekliyorum. Şahsen benim, bedava sitem yönetimine duydugum saygı da güvende ciddi şekilde zedelendi. Sadece arada bir foruma girip üç-beş cümle laf yazıyorum.
Önceden de belirttiğim gibi, bedava-sitem'in açtığı artık hiç bir yarışmayı ya da aktiviteyi dikkate almayacağım / önemsemeyeceğim. Çünkü emek edene emeğinin karşılığı değil; yöneticilerin birbirine jestleriyle birinciler seçiliyor. Örnek site maddesinde, BEDAVA_SİTEM ÇALIŞANLARI, ÖRNEK SİTE ADAYI OLAMAZLAR maddesine rağmen hem de.
Saygı, sizin uyguladığınız hak ve adaletle eş yönde doğru oğrantılı bir kavramdır. Eğer, ADALET'in yerini İDEOLOJİK TUTUM ve GÖRÜŞLER alıyorsa, insanlardan da saygı beklemenin absürd bir umut olacağını düşünüyorum. ______________
gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
23.07.2009, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki sadece sizin değil Tüm Herkesin zeddelenmişdir diye düşünüyorum. ama gizliilimler Artık adminde yok bildiğim kadarıyla belki artık bişeyler değişmişdir diye düşünüyorum ''Artık yöneticilerinden ''Örnek sitelerde'' yer alması gibi 'Artık yarışmalarda belki olmayabilir. bu gidişle saten ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kerimdj yazmış: Merhaba,
Dostluklara,sevgilere,paylaşımlara,paylaşanlara...
Nostajli yaşamak ve yaşatmak...
Başlığa yazan duygularını anlatan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Hani derlerya çorbada tuzumuz bulunsun,
benim yazacaklarım da o hesap olsun.....
Nerden Başlamalıki yazmaya,nostaljiyi yaşamaya..
Com'u çogunuz bilmez,Alnumelide,modlardandı kendileri
Selin hanım,Cunobag,Naazımca,İkiyol,Erufuk,Mjistanbul,
Bunlarla başladım moderatör yolculuguna,o günlerde banner yapıyordum hemen hemen hergün 30-40 siteye banner,kodlamalardan da sadece javascripti biliyordum,şimdi ise aspx öğrenmeye çalışıyorum her neyse..
herşeyden öncesi Ne başlık kilitleme,ne kişi banlama vardı,site silmede yoktu desek yeridir.. bunlar hiç yaşanmazdı benim ilk moderatör oldugum zamanlarda.. neden ki diye okurken soranlarınız olabilir, gerek duyulmazdı..
çünkü herkes yapacagını bilir,nasıl hitap edilecegini bilir,flod mesajmış,yok b-s bagımlısı etiketi taşımak adına rastgele mesaj yazılıyordu.. O zamanları serbest bölgede yoktu,ama herşey üslubuyla oldugu sürece serbestti.. Biz Bedava -sitem olarak Hep teknik forumduk zaten;
ama hep iş olurmu canım doyulmaz sohbetlerimizde vardı..
Kimler geldi kimler geçti demeye belki yıllar erken denmez denmemeside lazım zaten..
Orhan abim site degerlendirmesiyle ünlüydü ve orhan abi ile şu anımı atlamadan geçmem,hiç unutmam bir zamanlar banner yaparken orhan abimizede yapmıştım.. veritabanımda bulundurmamak için bir resim yükleme sitesine upload ettim.. oradan resim silinmiş ve orhan abi benim sildigimi sanarak tatsızlıklar yaşamıştık.. buna çok üzülmüştüm sonradan da olsa kasıt olmadıgını anladı.bu benim unutamayacagım bir bs anısıdır..
dedimya kimle geldi kimler geçti diyemem..
Orhan Yıldız,Harika eğitim Projeleri,suflor,efgan,ikiyol,erufuk,antispamteam,mjistanbul,fenercafe,Gs (devamını Hatırlayamadım) silsile,tolga nolkon,ve niceleri isimleri hepsi aklımda ama yazarken ismi aklıma gelmeyenlerde olmuş olabilir..
şimdi yine sadece gelen ve gidenler var eskilerden
gonulerleri,bahse,gececi40,netmurat,gururum5,tugberkyalcin,netdunya,hayallerde,bunlarda hatırladıklarımdan..
hatta saolsun gururum5 Dilek Hanım ilk site yapmaya başladıgı günleri hatırlıyorumda ve de şimdiki geldigi noktaya bakıyorum gerçektende kendisini bizler gibi hatta benden de öte geliştirdiğine inanıyorum..
Şimdi herkes eskiyi özlüyor neden özlemesinki..
Eskiden Biz bir aileyiz dedikmi aileydik.. Saygımız vardı,
konunun kilitlenmesine ihtiyaç yoktu..
Moderatörlere argo başlık açılmıyordu..
Her konu bazen sapsa bile yerine konuyla alakalı bölüme açılıyordu..
B-s etiketi almak için mücadele etmiyordu kimse gerçekten bildiklerini paylaşıyor,sitesinin tanıtımına bile ihtiyac duymuyordu.. Güzeldi..
İce blue yaygındı,sonrasında css moda oldu fenercafe yaşına göre tabiki şu an çogunuzdan yine büyüktür,css ile deneme yanılma yöntemleri geliştirerek farklı bir şeyler orataya koyuyordu,başlık resmi degişmeyen tasarımlara özgü değişimler yapabiliyordu.. Arapkoy ve hackerfirend ben bunları hep ikili saydım öyle gördüm hackerfriende öyle yeni bişeyleri bulmak için çaba sarfediyordu,forum mesaj sayısı bunlar için önemli değildi,bulduklarını satıyorlarmıydı hayır..tabanında bilgi paylaştıkça büyük dediler ve nitekimde öyle oldu..Tr.gg kazandı hatta ve hatta bedava sitemin dünyadaki sitelerine de örnek olduk.onlarda bizlerden ögrendiler.. dedimya saygı vardı sevgiden önce.. herkes yerinde zamanında birşeyler yapıyordu..
Çok anım hatıram vardır inanın bedava sitemde,kimine göre hiç bir şey bilmedigim ama moderatör oldugum varsayılır.. kimine göre mesaj sayım çok düşüktür moderatörlüğe yakışmıyorumdur.. moderatörlük bu degildir arkadaşlar.. Beni sevenden de sevmeyende de Allah Razı olsun.. Ben inanın çok şeyi burada öğrendim..burada yaşadım.. Rahmetli babam hastalandıgında benim gerçek hayattaki dostlarım yanımda yokken Bedava sitem üyeleri yanımdaydı,ameliyatta ve malesef sonrasında.. o dönem giremedim belki uzun zaman foruma.. şimdide bakıyorumda başlıklara yazılanlara çizilenlere işte diyorsunuz "moderatörler artık forumla ilgilenmiyor eskisi gibi" sadece moderatörlük düşünürsek haklısınız yerden göğe kadar..
ama madalyonun diger tarafını düşünmüyorsunuz bile.. <insanız> evet sadece bir kelime ama düşünen için öyle değil İnsanız.. Bizler buradan gelir elde ediyormuyuz hayır..o zaman bizim normal hayatımızda bir yaşayış tarzımız var yaşantımız var..işimiz var ocakta kaynaması gereken aşımız...Kimimiz Evli kimizi nişanlı,kimizin çor çocuğu var.. yani hayat şartları geçim savaşı ve bizlerde insan olarak bu mücadelenin içerisindeyiz..yukarıda belirttim ben babamı kaybettiğimde yazılanları çizilenleri ben biliyorum hakkımda,forumu dışladı forumu boşladı.. Geçen yıl kaybettim babamı..ve çok sevdigim Radyo dj liğinide o günden bu yana yapmıyorum sadece tv de ara sıra çıkıyorum.. Ama bunu bilmeden yorumlar yapılıyor..Babamın vefatını üyelerden bir kaçı biliyordu ve moderatör arkadaşlarım..
Yani toparlayacak olursak arkadaşlar çok uzun tuttum yazıyı ama şunu da eklemek istiyorum,bi çogunuz belki yazdıklarımı OKUMADAN sadece baş ve son kısmını okuyarak yorum yazacak eminim..Okuma özürlüsüyüz toplum olarak öyle olmasa her konu bölümünde sabit başlıklarımız var,yazılanlara uysak ne site silinir ne başlık kilitlenir ne de kişi banlanır.. ha arada forum bozan çıkacaktır eminim..oda olur yani,bir kasa domates düşünün içerisinde mutlaka ezillmişi çürüğü çıkacaktır.bizler bir kaç çürük için kasayı fırlatıp atmıyoruz,seçmeye çalışıyoruz.. Ama siz bizi duyarsız diye biliyor ve öyle düşünüyorsunuz.Umarım bu yazdıklarımdan sonra bir şeyler değişir..
Çünkü biz bir bütünüz.sayısız forumda üyeliğim bedava sitem dışında 1 sitede daha moderatörlüğüm var.. ama burası kadar yakın degil bana.. bu site kapansa en çok ben üzülürüm bunada eminim yaptıgım sitelerim gitti emeklerim gitti diye degil..
Siz Dostlarımdan Ayrıldıgım için..
Siz Ailemden Koptugum için..
Siz Diyorum bana göre biz yine bir aileyiz..
Sevgimiz ve Saygımız Daim Olsun
Allah Hepinizden Razı Olsun..
Kerim abi çok güzel yazmışsın gerçekten..
bilirsin zaten seninle tanıştığımızdan beri seni abi olarak benimsedim ve hala öylesin benim için..
hepimizin hataları oldu,kusurları oldu..bu hatalar ve kusurların üzerine eklenen yeni yanlışlar bizi bu güne getirdi işte..
şimdi birlik yok beraberlik yok diye yakınıyoruz..
baban vefat ettiğinde ben bir süre yoktum o arada vefat etmişti...geldiğimde öğrendim ve ilk sana baban nasıl diye sormuştum...cevabı aldığımda, yazı ile belli edilmez insanın duyguları ama inan çok üzülmüştüm...
forumda bazı dostluklar,bazı kardeşikler,bazı ağebeylikler vardır ve hala var.. bu hiçbir zaman yok olmayacak zaten..
biz bugün nasılsak yarında öbürsü günde öyle olacak..
b-s kapansa bende çok üzülüyorum..ama dostluklarımız hiçbir zaman bitmeyecek...
sevmediğimiz kişiler olabilir forumda..fakat biz aileyiz diyorduk önceden hala aile isek yinede birbirmize sahip çıkmalıyız...
bu başlık amacına ulaştı bende..
çok teşekürler başlığı açan arkadaşlara,1 satırda olsa yorum yapan insanlara.. ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
23.07.2009, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Tabiki sadece sizin değil Tüm Herkesin zeddelenmişdir diye düşünüyorum. ama gizliilimler Artık adminde yok bildiğim kadarıyla belki artık bişeyler değişmişdir diye düşünüyorum ''Artık yöneticilerinden ''Örnek sitelerde'' yer alması gibi 'Artık yarışmalarda belki olmayabilir. bu gidişle saten
Olsun be kardeş hiç kimse olmasın başımızda bizim dostlumuz kardeşliğimiz bs aşkımız bizleri biririne bağlamaya yettide yeterde canımız saolsun yeter ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
pazarlamaca
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 21:32 (UTC) Mesaj konusu: Hey Bedava Sitem Liler |
|
|
Bedava sitemlilerle güzel Günlerimiz oldu. 2 Yıla yaklaşttı sitem.
Aranızda olmak Çok güzel günlerimiz oldu,gececi olsun hackerfriend olsun cunobag olsun selin hanım olsun burda adeta bir aile gibi olmuştuk, en son hatırladığım el değiştirdi v.s yönetim değişti. ve bende o saatten sonra Forumdan ayrıldım ve Sadece sitemle ilgilendim.Hatırlayan ve hatırlatan Dostlara Canı Gönülden TŞK ediyorum, Dostça-sevgi ile Kalın... ______________ Sedat YILDIZ
|
|
↑
|
|
|
-
pazarlamaca
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.07.2009, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: htlmkodes yazmış: Tabiki sadece sizin değil Tüm Herkesin zeddelenmişdir diye düşünüyorum. ama gizliilimler Artık adminde yok bildiğim kadarıyla belki artık bişeyler değişmişdir diye düşünüyorum ''Artık yöneticilerinden ''Örnek sitelerde'' yer alması gibi 'Artık yarışmalarda belki olmayabilir. bu gidişle saten
Olsun be kardeş hiç kimse olmasın başımızda bizim dostlumuz kardeşliğimiz bs aşkımız bizleri biririne bağlamaya yettide yeterde canımız saolsun yeter
Gececi BS de hayatımda iz bırakan arkadaşlardansın, HEr zaman iyi olman dileklerimle DOSTUMSUN... ______________ Sedat YILDIZ
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
23.07.2009, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hey Bedava Sitem Liler |
|
|
pazarlamaca yazmış: Bedava sitemlilerle güzel Günlerimiz oldu. 2 Yıla yaklaşttı sitem.
Aranızda olmak Çok güzel günlerimiz oldu,gececi olsun hackerfriend olsun cunobag olsun selin hanım olsun burda adeta bir aile gibi olmuştuk, en son hatırladığım el değiştirdi v.s yönetim değişti. ve bende o saatten sonra Forumdan ayrıldım ve Sadece sitemle ilgilendim.Hatırlayan ve hatırlatan Dostlara Canı Gönülden TŞK ediyorum, Dostça-sevgi ile Kalın...
Way kardeşim benim sendende bir kaç satırlar okumak beni ziyadesiyle sevindirdi teşekkür ederiz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eski tüm arkadaşlar dikkatimi bir şey çekti bu başlık özel bir başlık oldu çünkü bu başlıkta eski bedava-sitem ruhu geldi..lütfen bunu devam ettirelim ve sadece bu başlığa değil diğer her yere de yayalım bu ruhu.. |
|
↑
|
|
|
-
adilkaradag
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin907 yazmış: kerimdj yazmış: Merhaba,
Dostluklara,sevgilere,paylaşımlara,paylaşanlara...
Nostajli yaşamak ve yaşatmak...
Başlığa yazan duygularını anlatan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Hani derlerya çorbada tuzumuz bulunsun,
benim yazacaklarım da o hesap olsun.....
Nerden Başlamalıki yazmaya,nostaljiyi yaşamaya..
Com'u çogunuz bilmez,Alnumelide,modlardandı kendileri
Selin hanım,Cunobag,Naazımca,İkiyol,Erufuk,Mjistanbul,
Bunlarla başladım moderatör yolculuguna,o günlerde banner yapıyordum hemen hemen hergün 30-40 siteye banner,kodlamalardan da sadece javascripti biliyordum,şimdi ise aspx öğrenmeye çalışıyorum her neyse..
herşeyden öncesi Ne başlık kilitleme,ne kişi banlama vardı,site silmede yoktu desek yeridir.. bunlar hiç yaşanmazdı benim ilk moderatör oldugum zamanlarda.. neden ki diye okurken soranlarınız olabilir, gerek duyulmazdı..
çünkü herkes yapacagını bilir,nasıl hitap edilecegini bilir,flod mesajmış,yok b-s bagımlısı etiketi taşımak adına rastgele mesaj yazılıyordu.. O zamanları serbest bölgede yoktu,ama herşey üslubuyla oldugu sürece serbestti.. Biz Bedava -sitem olarak Hep teknik forumduk zaten;
ama hep iş olurmu canım doyulmaz sohbetlerimizde vardı..
Kimler geldi kimler geçti demeye belki yıllar erken denmez denmemeside lazım zaten..
Orhan abim site degerlendirmesiyle ünlüydü ve orhan abi ile şu anımı atlamadan geçmem,hiç unutmam bir zamanlar banner yaparken orhan abimizede yapmıştım.. veritabanımda bulundurmamak için bir resim yükleme sitesine upload ettim.. oradan resim silinmiş ve orhan abi benim sildigimi sanarak tatsızlıklar yaşamıştık.. buna çok üzülmüştüm sonradan da olsa kasıt olmadıgını anladı.bu benim unutamayacagım bir bs anısıdır..
dedimya kimle geldi kimler geçti diyemem..
Orhan Yıldız,Harika eğitim Projeleri,suflor,efgan,ikiyol,erufuk,antispamteam,mjistanbul,fenercafe,Gs (devamını Hatırlayamadım) silsile,tolga nolkon,ve niceleri isimleri hepsi aklımda ama yazarken ismi aklıma gelmeyenlerde olmuş olabilir..
şimdi yine sadece gelen ve gidenler var eskilerden
gonulerleri,bahse,gececi40,netmurat,gururum5,tugberkyalcin,netdunya,hayallerde,bunlarda hatırladıklarımdan..
hatta saolsun gururum5 Dilek Hanım ilk site yapmaya başladıgı günleri hatırlıyorumda ve de şimdiki geldigi noktaya bakıyorum gerçektende kendisini bizler gibi hatta benden de öte geliştirdiğine inanıyorum..
Şimdi herkes eskiyi özlüyor neden özlemesinki..
Eskiden Biz bir aileyiz dedikmi aileydik.. Saygımız vardı,
konunun kilitlenmesine ihtiyaç yoktu..
Moderatörlere argo başlık açılmıyordu..
Her konu bazen sapsa bile yerine konuyla alakalı bölüme açılıyordu..
B-s etiketi almak için mücadele etmiyordu kimse gerçekten bildiklerini paylaşıyor,sitesinin tanıtımına bile ihtiyac duymuyordu.. Güzeldi..
İce blue yaygındı,sonrasında css moda oldu fenercafe yaşına göre tabiki şu an çogunuzdan yine büyüktür,css ile deneme yanılma yöntemleri geliştirerek farklı bir şeyler orataya koyuyordu,başlık resmi degişmeyen tasarımlara özgü değişimler yapabiliyordu.. Arapkoy ve hackerfirend ben bunları hep ikili saydım öyle gördüm hackerfriende öyle yeni bişeyleri bulmak için çaba sarfediyordu,forum mesaj sayısı bunlar için önemli değildi,bulduklarını satıyorlarmıydı hayır..tabanında bilgi paylaştıkça büyük dediler ve nitekimde öyle oldu..Tr.gg kazandı hatta ve hatta bedava sitemin dünyadaki sitelerine de örnek olduk.onlarda bizlerden ögrendiler.. dedimya saygı vardı sevgiden önce.. herkes yerinde zamanında birşeyler yapıyordu..
Çok anım hatıram vardır inanın bedava sitemde,kimine göre hiç bir şey bilmedigim ama moderatör oldugum varsayılır.. kimine göre mesaj sayım çok düşüktür moderatörlüğe yakışmıyorumdur.. moderatörlük bu degildir arkadaşlar.. Beni sevenden de sevmeyende de Allah Razı olsun.. Ben inanın çok şeyi burada öğrendim..burada yaşadım.. Rahmetli babam hastalandıgında benim gerçek hayattaki dostlarım yanımda yokken Bedava sitem üyeleri yanımdaydı,ameliyatta ve malesef sonrasında.. o dönem giremedim belki uzun zaman foruma.. şimdide bakıyorumda başlıklara yazılanlara çizilenlere işte diyorsunuz "moderatörler artık forumla ilgilenmiyor eskisi gibi" sadece moderatörlük düşünürsek haklısınız yerden göğe kadar..
ama madalyonun diger tarafını düşünmüyorsunuz bile.. <insanız> evet sadece bir kelime ama düşünen için öyle değil İnsanız.. Bizler buradan gelir elde ediyormuyuz hayır..o zaman bizim normal hayatımızda bir yaşayış tarzımız var yaşantımız var..işimiz var ocakta kaynaması gereken aşımız...Kimimiz Evli kimizi nişanlı,kimizin çor çocuğu var.. yani hayat şartları geçim savaşı ve bizlerde insan olarak bu mücadelenin içerisindeyiz..yukarıda belirttim ben babamı kaybettiğimde yazılanları çizilenleri ben biliyorum hakkımda,forumu dışladı forumu boşladı.. Geçen yıl kaybettim babamı..ve çok sevdigim Radyo dj liğinide o günden bu yana yapmıyorum sadece tv de ara sıra çıkıyorum.. Ama bunu bilmeden yorumlar yapılıyor..Babamın vefatını üyelerden bir kaçı biliyordu ve moderatör arkadaşlarım..
Yani toparlayacak olursak arkadaşlar çok uzun tuttum yazıyı ama şunu da eklemek istiyorum,bi çogunuz belki yazdıklarımı OKUMADAN sadece baş ve son kısmını okuyarak yorum yazacak eminim..Okuma özürlüsüyüz toplum olarak öyle olmasa her konu bölümünde sabit başlıklarımız var,yazılanlara uysak ne site silinir ne başlık kilitlenir ne de kişi banlanır.. ha arada forum bozan çıkacaktır eminim..oda olur yani,bir kasa domates düşünün içerisinde mutlaka ezillmişi çürüğü çıkacaktır.bizler bir kaç çürük için kasayı fırlatıp atmıyoruz,seçmeye çalışıyoruz.. Ama siz bizi duyarsız diye biliyor ve öyle düşünüyorsunuz.Umarım bu yazdıklarımdan sonra bir şeyler değişir..
Çünkü biz bir bütünüz.sayısız forumda üyeliğim bedava sitem dışında 1 sitede daha moderatörlüğüm var.. ama burası kadar yakın degil bana.. bu site kapansa en çok ben üzülürüm bunada eminim yaptıgım sitelerim gitti emeklerim gitti diye degil..
Siz Dostlarımdan Ayrıldıgım için..
Siz Ailemden Koptugum için..
Siz Diyorum bana göre biz yine bir aileyiz..
Sevgimiz ve Saygımız Daim Olsun
Allah Hepinizden Razı Olsun..
Kerim abi çok güzel yazmışsın gerçekten..
bilirsin zaten seninle tanıştığımızdan beri seni abi olarak benimsedim ve hala öylesin benim için..
hepimizin hataları oldu,kusurları oldu..bu hatalar ve kusurların üzerine eklenen yeni yanlışlar bizi bu güne getirdi işte..
şimdi birlik yok beraberlik yok diye yakınıyoruz..
baban vefat ettiğinde ben bir süre yoktum o arada vefat etmişti...geldiğimde öğrendim ve ilk sana baban nasıl diye sormuştum...cevabı aldığımda, yazı ile belli edilmez insanın duyguları ama inan çok üzülmüştüm...
forumda bazı dostluklar,bazı kardeşikler,bazı ağebeylikler vardır ve hala var.. bu hiçbir zaman yok olmayacak zaten..
biz bugün nasılsak yarında öbürsü günde öyle olacak..
b-s kapansa bende çok üzülüyorum..ama dostluklarımız hiçbir zaman bitmeyecek...
sevmediğimiz kişiler olabilir forumda..fakat biz aileyiz diyorduk önceden hala aile isek yinede birbirmize sahip çıkmalıyız...
bu başlık amacına ulaştı bende..
çok teşekürler başlığı açan arkadaşlara,1 satırda olsa yorum yapan insanlara..
eskiden bir söz vardı kardeşim zaten bir tek bu kaldı eskilerden
"Kimine göre forum bize göre aile" |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet adil dediğin gibi ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
fotosentez
Acemi Üye
|
24.07.2009, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitemin bende çok eski kullanıcılarındanım
eskiden gerçekdenbir aile gibiydik az kişi olduğundan mıdır bilinmez ama forumda fazla forumbozan yoktu.Ama şimdide bu birliğimizi kaybetmeden dura bilme şansımız var.
Neyse lafı fazla uzatmıyım eskiler güzeldi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2009, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizliilimler yazmış: kulupstar yazmış: bedava-sitem örnek gösterdiği 3 siteyi sildi bunu yağmışsan bari örneksiteleri değiştirirsin.Genelde hep rapublic e girerdim ama artık oda silindi bs eski düzenini çoktan kaybetti bu özenti çalıntı vs. hiç adalet kalmadı.
Şahsen, forumdaki (özellikle örnek site konusunda) bu kollamalar, forum admilerine yapılan JESTLER, (ben de dahil) çoğu bedava-sitem kullanısını forumdan uzaklaştırdı. Zaten "Örnek Site" bölümünün "Adminler'in" ya da "Bir zamanlar Adminlik Yapmış Olanların Sitesi" diye değiştirilme önerisini kim verecek diye bekliyorum. Şahsen benim, bedava sitem yönetimine duydugum saygı da güvende ciddi şekilde zedelendi. Sadece arada bir foruma girip üç-beş cümle laf yazıyorum.
Önceden de belirttiğim gibi, bedava-sitem'in açtığı artık hiç bir yarışmayı ya da aktiviteyi dikkate almayacağım / önemsemeyeceğim. Çünkü emek edene emeğinin karşılığı değil; yöneticilerin birbirine jestleriyle birinciler seçiliyor. Örnek site maddesinde, BEDAVA_SİTEM ÇALIŞANLARI, ÖRNEK SİTE ADAYI OLAMAZLAR maddesine rağmen hem de.
Saygı, sizin uyguladığınız hak ve adaletle eş yönde doğru oğrantılı bir kavramdır. Eğer, ADALET'in yerini İDEOLOJİK TUTUM ve GÖRÜŞLER alıyorsa, insanlardan da saygı beklemenin absürd bir umut olacağını düşünüyorum.
@kulupstar
Adalet falan kalmadı dediğin gibi. Bedava-Sitem büyük bir kuruluş olmasına rağmen halen daha şahsa muamele yapılıyor! Oysa ki büyük kuruluşlar böyle şeyler yapmamalı.
Örneğin hatamı düzeltmem karşılığında silinen sitelerimin açılmasını Hakan Beyden rica etmemin şarşılıgında "Cunobag sitelerinizin açılmasını istemiyor." cevabını aldım. Cunobag artık teknik destek değil ki sadece forum yöneticisi ve benim bu olayıma karışması çok anlamsız!
@gizliilimler
Tamamen katılıyorum. Mesela geçen gün benim silinen sitelerimden olan rapublic'i oradan kaldırıp turkmayasi.tr.gg adlı bir moderatörümüzün sitesini koymuşlar. Hadi site gerçekten güzel olsa birşey demeyeceğim onlarca güzel site varken koydukları site gerçekten çok komik. Bir de sizin dediğinize benzer bir kural vardı Örnek Site Yarışmasında "Moderatör rutbesi olan site adı örnek olamaz" diye. Nerede bu kurallar ve neye göre işliyor hala anlamış değilim... ______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
24.07.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@trggcanavari.tr.gg
Haklısınız O kadar güzel site var ve örnekler artık silinen sitelererle doldu taştı
ve Modluğu kesinlikle bırakmayın. Sizede ihtiyac var bu forumda ''Moderatör rutbesi '' Artık ne diyimki Örnekler bence kapanmalı artık anlam veremiyorum artık oraya Silinen siteler yönetici siteler daha ne diyim. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
|