Www. Turkpage.tr.gg bu site |
Silinsin mi |
|
[ 4 ] |
Banlansın mi |
|
[ 2 ] |
|
Toplam Oylar : 6 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
megas42
Acemi Üye
|
09.07.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: Www.Turkpage.tr.gg bu sitenin silinmesini istiyorum gereğini |
|
|
Bu site form da ki huzuru bozuyor her konuda kötü yorumlar yazıyor bedava sitem de huzur bırakmadı gerçekten çok sıkıldım sitelerime çok baskı yapıyor gereğinin yapılmasını istiyorum |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
09.07.2009, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
support-tr( at )webme.com
buraya belirtin..
haklıysanız gereğini yaparlar..
(at) yerine @ yazınız.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
megas42
Acemi Üye
|
09.07.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: Lütfen yardım edin o dediğinizi bilmiyorum |
|
|
maximumtest yazmış: support-tr( at )webme.com
buraya belirtin..
(at) yerine @ yazınız.. |
|
↑
|
|
|
-
yenisporlu
Aktif Üye
|
09.07.2009, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: Tabi canım huzuru bozuyor sa senin halkın kardeşim |
|
|
maximumtest yazmış: support-tr( at )webme.com
buraya belirtin..
(at) yerine @ yazınız.. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
09.07.2009, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: Www.Turkpage.tr.gg bu sitenin silinmesini istiyorum gere |
|
|
megas42 yazmış: Bu site form da ki huzuru bozuyor her konuda kötü yorumlar yazıyor bedava sitem de huzur bırakmadı gerçekten çok sıkıldım sitelerime çok baskı yapıyor gereğinin yapılmasını istiyorum |
|
↑
|
|
|
-
yenisporlu
Aktif Üye
|
09.07.2009, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: Www.Turkpage.tr.gg bu sitenin silinmesini istiyorum gere |
|
|
Bencede silin abi lütfen |
|
↑
|
|
|
-
futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba
kurallara uygun olduğu sürece hiçbir site başka bir sebepten silinemez
iyi çalışmalar. ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.07.2009, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ooo öle demeyle olsaydı gökten kemik yağardı
umarım anladın ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ooo öle demeyle olsaydı gökten kemik yağardı
umarım anladın
merhaba
lütfen forum içerisinde kullanıcılara karşı olan üslubunuza biraz daha dikkat edin
iyi çalışmalar. ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Tek Bir Şey Diyeceğim.Beni Çekemiyorlar Ve İftira Atıyorlar.Forumda Arasın Bulsun Ne Yapıpta Huzur Bozmuşum.Eğer Bulursada Ben Sitemi Silerim.İftira Atmak Çok Günahtır.Öbür Tarafta 2 Elim Yakanda Olacak Bunu Unutmayasın. |
|
↑
|
|
|
-
hazax
Aktif Üye
|
09.07.2009, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: Www.Turkpage.tr.gg bu sitenin silinmesini istiyorum gere |
|
|
Merhaba değerli arkadaşlar;
megas42 yazmış: Bu site form da ki huzuru bozuyor her konuda kötü yorumlar yazıyor bedava sitem de huzur bırakmadı gerçekten çok sıkıldım sitelerime çok baskı yapıyor gereğinin yapılmasını istiyorum
Ben çok eski kullanıcılardan biriyim ve turkpage yi ben iyi tanıyorum ve ay içerinde Mesajlarınıda sitesinide takip ediyorum. Şu ana kadar ufak tefek sorunlar haricinde hiç bir yanlışı yok. Ufak tefek yanlışıda yok aslında da.!
Yardımsever ve gerçkten birşeyler öğretmek isteyen bir kardeşimiz. Lütfen Neden silinmesini istediğini söyleyinde kullanıcıalr yanlış anlamasın.!
1 - Ayrıca sitesi silinecek olan varsa oda sen olmalısın çünkü Başlığı yanlış yerde açmışsın
2- Kendi sitenin adıyla değil yeni açtığın bir site adıyla giriyorsun [IPlerinzi kaydolduğundan kendinizi kandırıyorsunuz]
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 21:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Www.Turkpage.tr.gg bu sitenin silinmesini istiyorum gere |
|
|
hazax yazmış: Merhaba değerli arkadaşlar;
megas42 yazmış: Bu site form da ki huzuru bozuyor her konuda kötü yorumlar yazıyor bedava sitem de huzur bırakmadı gerçekten çok sıkıldım sitelerime çok baskı yapıyor gereğinin yapılmasını istiyorum
Ben çok eski kullanıcılardan biriyim ve turkpage yi ben iyi tanıyorum ve ay içerinde Mesajlarınıda sitesinide takip ediyorum. Şu ana kadar ufak tefek sorunlar haricinde hiç bir yanlışı yok. Ufak tefek yanlışıda yok aslında da.!
Yardımsever ve gerçkten birşeyler öğretmek isteyen bir kardeşimiz. Lütfen Neden silinmesini istediğini söyleyinde kullanıcıalr yanlış anlamasın.!
1 - Ayrıca sitesi silinecek olan varsa oda sen olmalısın çünkü Başlığı yanlış yerde açmışsın
2- Kendi sitenin adıyla değil yeni açtığın bir site adıyla giriyorsun [IPlerinzi kaydolduğundan kendinizi kandırıyorsunuz]
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
Değerli hazax Kardeşim Desteğin İçin Teşekkür Ederim.Böyleleri Yüzünden Bedava-Sitem'e Girmek İstemiyorum Artık.Girmemin Sebebide Senin Gibi Kardeşlerimin Olması. |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.07.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futboltribunu yazmış: hyperend yazmış: ooo öle demeyle olsaydı gökten kemik yağardı
umarım anladın
merhaba
lütfen forum içerisinde kullanıcılara karşı olan üslubunuza biraz daha dikkat edin
iyi çalışmalar.
sanada merhaba uslubta birşey yok? sende var bence.her konuya gereksiz mesaj tana kişilerin sayısı çoğalıyor...Sölediğim deyimin ne anlama geldiğini herkes biliyor.Ahlak dışı birşeyden bahsetmiyor. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
09.07.2009, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Www.Turkpage.tr.gg bu sitenin silinmesini istiyorum gere |
|
|
hazax yazmış: Merhaba değerli arkadaşlar;
Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum... Kardeşim yeni gelmişler biz o kadar zaman turkpage i tanıyoruz hiçbir hatasını görmemişiz(BU benim 3. hesabım.) Onlar gelir gelmez görüyorlar nasıl iş ya bu.______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.07.2009, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@paylasim61
Bende Anlamadım Ki Nasıl Oluyor Bu İş.Profilime Bakın Mesajlarımın Hepsine Hiç Birinde Kötü Bir Şey Yazmışmıyım.Bide Baskı Yapıyor Demiş.Kanıt Göstersin. |
|
↑
|
|
|
|