Yazar |
Mesaj |
-
maxi-city
Acemi Üye
|
08.07.2009, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: gtt |
|
|
hadi ordan öle bişey yokk tasarımı benden caldı bende emaille geri aldım bukarda bitiit ssite benimdir______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
08.07.2009, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: gtt |
|
|
maxi-city yazmış: hadi ordan öle bişey yokk tasarımı benden caldı bende emaille geri aldım bukarda bitiit ssite benimdir
uzatma ne olsa alacam |
|
↑
|
|
|
-
maxi-city
Acemi Üye
|
08.07.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: fgdg |
|
|
yorumlar için teşekkürler baska yorum bekliyorum arkadaşlar______________ |
|
↑
|
|
|
-
weblist-city
Acemi Üye
|
08.07.2009, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: fsaf |
|
|
bir öncelik le oyuncity calmadı 2 sporta verdi şifreyi ona önce site maxi-citydeydi şifreyi caldılar şimdide calındı die ötüo sporttan aldım ben şifreyi 1aydırda uğraşıoz almak için www.ufofunclub.tr.gg karşılı klı tks etmislerdi |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: fsaf |
|
|
weblist-city yazmış: bir öncelik le oyuncity calmadı 2 sporta verdi şifreyi ona önce site maxi-citydeydi şifreyi caldılar şimdide calındı die ötüo sporttan aldım ben şifreyi 1aydırda uğraşıoz almak için www.ufofunclub.tr.gg karşılı klı tks etmislerdi sen kimsin yaaa ben oyuncity58in ilk admini değilim onun amcasının oğlu ersinim hiçbişey bilmeden konuşmayın iyice konuşurdumda hakan bey banlar yoksa görürdün sen ben sadece kontörle siteyi aldım bu suçmu |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: fsaf |
|
|
weblist-city yazmış: bir öncelik le oyuncity calmadı 2 sporta verdi şifreyi ona önce site maxi-citydeydi şifreyi caldılar şimdide calındı die ötüo sporttan aldım ben şifreyi 1aydırda uğraşıoz almak için www.ufofunclub.tr.gg karşılı klı tks etmislerdi
beni dinle o siteyi aldı ya sonra halit dediki oyuncity58 i kontörle alacaktın alacanmı dedi bilmem dedim o adminle konuştum biraz cevap vermedi sonradan cevap geldi cevap geldiği an halit yanımdaydı o çaldıysa kim bana mesaj attı dediki bana bu siteyi eski adminle diğer sitem ile takas yaptık dedi bende ücretle alabilirmiyim dedim tmm dedi ne kadar verirsin dedi 50 filan dedim sonradan kontör işime yaramıyodu saten halitin hattı turkcell benim göndereceğin vodafoneydi saten forumada 60 kontöre sitesini kim satar filan yazmıştım ve 60 kontörle aldım siteyi |
|
↑
|
|
|
-
oyuncity58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: fasf |
|
|
o kankam msj yazan onla laf lı konuşamasıısn adanalı bak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: fasf |
|
|
oyuncity58 yazmış: o kankam msj yazan onla laf lı konuşamasıısn adanalı bak
banane yaa git başımdan kankaymış çocuklarla uğraştırma beni adanalıymış banane bende sivaslıyımsen bu siteyi haketmiyorsun sen bi kere sivaslı bile değilsin |
|
↑
|
|
|
-
oyuncity58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: rtetr |
|
|
hadi ordan ne alaka cocukdediğin 22 yasında konusma ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: rtetr |
|
|
oyuncity58 yazmış: hadi ordan ne alaka cocukdediğin 22 yasında konusma o zaman yaşına göre konuşsun yaşından küçük zekayla konuşmasın akıllı olsun sende görecen aç msnyi konuşalım |
|
↑
|
|
|
-
maxi-city
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: fasf |
|
|
tasarist yazmış: oyuncity58 yazmış: o kankam msj yazan onla laf lı konuşamasıısn adanalı bak
banane yaa git başımdan kankaymış çocuklarla uğraştırma beni adanalıymış banane bende sivaslıyımsen bu siteyi haketmiyorsun sen bi kere sivaslı bile değilsin
Lütfen Konuyu Konunun Dışında Kalan Cevaplar Yazmayınız!!! |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
konunun kilitlenmesini istiyorum hem suçlu hem güçlü 2 sitemide çaldılar |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
08.07.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: konunun kilitlenmesini istiyorum hem suçlu hem güçlü 2 sitemide çaldılar
Gereken Cevap Verilmiştir Lütfen Konuyu Uzatmayınız!!! |
|
↑
|
|
|
-
smhnet
Aktif Üye
|
08.07.2009, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|