Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj08.07.2009, 14:37 (UTC)    
Mesaj konusu: gtt

hadi ordan öle bişey yokk tasarımı benden caldı bende emaille geri aldım bukarda bitiit ssite benimdir
Mesaj08.07.2009, 14:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: gtt

maxi-city yazmış:
hadi ordan öle bişey yokk tasarımı benden caldı bende emaille geri aldım bukarda bitiit ssite benimdir

uzatma ne olsa alacam
Mesaj08.07.2009, 14:41 (UTC)    
Mesaj konusu: fgdg

yorumlar için teşekkürler baska yorum bekliyorum arkadaşlar
Mesaj08.07.2009, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu: fsaf

bir öncelik le oyuncity calmadı 2 sporta verdi şifreyi ona önce site maxi-citydeydi şifreyi caldılar şimdide calındı die ötüo sporttan aldım ben şifreyi 1aydırda uğraşıoz almak için www.ufofunclub.tr.gg karşılı klı tks etmislerdi
Mesaj08.07.2009, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: fsaf

weblist-city yazmış:
bir öncelik le oyuncity calmadı 2 sporta verdi şifreyi ona önce site maxi-citydeydi şifreyi caldılar şimdide calındı die ötüo sporttan aldım ben şifreyi 1aydırda uğraşıoz almak için www.ufofunclub.tr.gg karşılı klı tks etmislerdi
sen kimsin yaaa ben oyuncity58in ilk admini değilim onun amcasının oğlu ersinim hiçbişey bilmeden konuşmayın iyice konuşurdumda hakan bey banlar yoksa görürdün sen ben sadece kontörle siteyi aldım bu suçmu
Mesaj08.07.2009, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: fsaf

weblist-city yazmış:

beni dinle o siteyi aldı ya sonra halit dediki oyuncity58 i kontörle alacaktın alacanmı dedi bilmem dedim o adminle konuştum biraz cevap vermedi sonradan cevap geldi cevap geldiği an halit yanımdaydı o çaldıysa kim bana mesaj attı dediki bana bu siteyi eski adminle diğer sitem ile takas yaptık dedi bende ücretle alabilirmiyim dedim tmm dedi ne kadar verirsin dedi 50 filan dedim sonradan kontör işime yaramıyodu saten halitin hattı turkcell benim göndereceğin vodafoneydi saten forumada 60 kontöre sitesini kim satar filan yazmıştım ve 60 kontörle aldım siteyi
Mesaj08.07.2009, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu: fasf

o kankam msj yazan onla laf lı konuşamasıısn adanalı bak
Mesaj08.07.2009, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: fasf

oyuncity58 yazmış:

banane yaa git başımdan kankaymış çocuklarla uğraştırma beni adanalıymış banane bende sivaslıyımsen bu siteyi haketmiyorsun sen bi kere sivaslı bile değilsin
Mesaj08.07.2009, 15:37 (UTC)    
Mesaj konusu: rtetr

hadi ordan ne alaka cocukdediğin 22 yasında konusma
Mesaj08.07.2009, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: rtetr

oyuncity58 yazmış:
hadi ordan ne alaka cocukdediğin 22 yasında konusma
o zaman yaşına göre konuşsun yaşından küçük zekayla konuşmasın akıllı olsun sende görecen aç msnyi konuşalım
Mesaj08.07.2009, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu: sdsada

senin msn nelan benimki roskingrap( at )rapkolik.com
Mesaj08.07.2009, 15:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: fasf

tasarist yazmış:
oyuncity58 yazmış:

banane yaa git başımdan kankaymış çocuklarla uğraştırma beni adanalıymış banane bende sivaslıyımsen bu siteyi haketmiyorsun sen bi kere sivaslı bile değilsin

Lütfen Konuyu Konunun Dışında Kalan Cevaplar Yazmayınız!!!
Mesaj08.07.2009, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

konunun kilitlenmesini istiyorum hem suçlu hem güçlü 2 sitemide çaldılar
Mesaj08.07.2009, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarist yazmış:
konunun kilitlenmesini istiyorum hem suçlu hem güçlü 2 sitemide çaldılar

Gereken Cevap Verilmiştir Lütfen Konuyu Uzatmayınız!!!
Mesaj08.07.2009, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel oLmuş TebrikLer ...

Önceki mesajları göster: