Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
26.06.2009, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: yebproduction yazmış: hyperend yazmış: Bence bilmiyorsan sus...Bu bölümde birşey paylaşıyoruz 2 gün sonra bak kaybolmuş! Adam anlamıyor ki açtıgı konuyu 3 4 defa daha acıyor :S
Yaptıgın paylaşımlarda çürüyor...Umarım anlamısındır..
bu arada biri css de çok karışık demiş;
tabiki dostum çünkü css dili ingilizce biz çıkarmadık neti, interneti,webi,microsftu,bilmem windows türkçe olsun..
Forumda siz eni susturamassınız bu birincisi.
Ben kuralları söyledim bu ikincisi.
Burada herşey daha karışık oluyor bu da üçüncüsü.
Ha bu arada ben niye karışıyorum diye konuşacaksın.Ben moderatör değilim; fakat yasakları uyarmak sadece moderatörlerin görevleri değildir.
gerçkten forum önceden güzeldi ama siz gibi her işse burnunu sokanlar gelince malaseg bozuldu napalım...
bu arada bana argo konuşacak burda değil msnden konuşalım.daha güzel ve hızlı olır canım
merhaba arkadaşım öyle diyoruzda konuyu uzattıkça forum kirlenmiyormu bence uzatmaya gerek yok uyarımızı yapalım dinlemiiyorlarsa modlara bildirelim.Sen haklısın ama onlara cevap verdikçe sende bir yerde haksız oluyorsun bence uzatmanın manası yok ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
26.06.2009, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online games bu cevabın kime anlamadım kim haklı kim haksız onuda nalamadım ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
26.06.2009, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online games bu cevabın kime anlamadım kim haklı kim haksız onuda nalamadım ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
26.06.2009, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: online games bu cevabın kime anlamadım kim haklı kim haksız onuda nalamadım
abi bence hepiniz haksızsınız ... Onların yaptıkları forumu kirletmek... Senin yaptığın ise onlara kendini savunmak için cevap verip forum kirliliğne neden olmak... Söyle modlara onlar boşuna durmuyor... Tabii ki onlarla senin yaptığın arasında fark var ama senin yaptığında hata Bence uğraşmaya deymez ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
26.06.2009, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya zaten urasıp napacam ne diyecekse gelsin msn me diyeceiğini desin burda ayıp oluyor neyse 2 mesaj üst üste yazmısım pardonlar. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
rockjog
Acemi Üye
|
26.06.2009, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yebproduction yazmış: hyperend yazmış: Bence bilmiyorsan sus...Bu bölümde birşey paylaşıyoruz 2 gün sonra bak kaybolmuş! Adam anlamıyor ki açtıgı konuyu 3 4 defa daha acıyor :S
Yaptıgın paylaşımlarda çürüyor...Umarım anlamısındır..
bu arada biri css de çok karışık demiş;
tabiki dostum çünkü css dili ingilizce biz çıkarmadık neti, interneti,webi,microsftu,bilmem windows türkçe olsun..
Forumda siz eni susturamassınız bu birincisi.
Ben kuralları söyledim bu ikincisi.
Burada herşey daha karışık oluyor bu da üçüncüsü.
Ha bu arada ben niye karışıyorum diye konuşacaksın.Ben moderatör değilim; fakat yasakları uyarmak sadece moderatörlerin görevleri değildir.
Arkadaşım burda yardımcı oluyorum oldukça düzenli oluyor ayrıca sizin gibi ameleler değil enazından hprend ben csstore gibi css bilgisi olan insanlar yardım ediyor..forumda paylaşıp konu kalabalığı yapmaktansa bu daha iyi hem yanlış veya kurallara aykırı olsaydı konu kitlenirdi ilginize teşekürler ______________
[img=http://img.webme.com/pic/c/csstor/forumbanneri.png] |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
26.06.2009, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ya zaten urasıp napacam ne diyecekse gelsin msn me diyeceiğini desin burda ayıp oluyor neyse 2 mesaj üst üste yazmısım pardonlar.
bencede abi ugrasma ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
26.06.2009, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neyse konuyu dağıtmayalım.şuana kadar herkesin şeyi şey oldu galiba...olmayanlar yine yazsın bakalım. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
paylasimforumlari
Acemi Üye
|
27.06.2009, 04:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasimforumlari yazmış: |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2009, 06:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasimforumlari yazmış: paylasimforumlari yazmış:
ya aynı sayfada durmuyo, gidiyo o sayfaya ama o sayfaya hiç içerik eklenmemiş gibi veya bi css le içerik alanı gizlenmiş ya da kodu yanlış ayırmış olabilirsin. kodlamayı incelemedim ama olası nedenler bunlar. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2009, 06:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada üstte görünmesi gereken reklam rkaplanla aynı renk olduu içni görünmüyo onu düzelt bence ayarlardan adamın biri gider şikayet eder siteni silerler ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bilgininyumagi
Acemi Üye
|
27.06.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: Sorum Burda |
|
|
CSS tasarımda yeni sayfa ekliyorum ama yeni eklediğim sayfa gözükmüyor.Yani menü,logo çıkıyor ama sayfa içeriği yok.Yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=111360 'ya da yazabilirsiniz.
Teşekkürler.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.06.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yukardakiyle aynı olaya benziyo sanırım. (= ______________
|
|
↑
|
|
|
-
turkelitv
Acemi Üye
|
27.06.2009, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bende css tasarımalrı indiriyorum ama tasarımın altına ve üstüne yazacağım kodlar yok bunları nasıl elde edebilirm |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
27.06.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
index dosyası var onda kodlar bulunur.tabe ayırmasını biliyorsan ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|