Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj14.06.2009, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu: ufolar , cinler ve büyü varmı ?

bilgiweb yazmış:
Merhaba arkadaşlar,

Cin ve büyü var mıdır sorusunuz sormanız çok gereksiz birşey. Çünkü olduğunu Kur'an-ı Kerim'de yazdığını duydum. Yani bu konunun tartışılması gereksiz sayılıyor.

Ufolara gelince. Uzaylıların var olduklarına inanıyorum. Ufolar denilen şeylerin uzaylıların kullandığı araç olduğunu sanmıyorum. Bu çekilen görüntüler ise bana göre tamamen Amerika'nın çeşitli hastalıkları (kenelerden bulaşan ölümcül virüsler, domuz gribi, deli dana, kuş gribi vb.) üstümüze yaymak için kullandığı bir araç. Ama uzay aracı gibi gösterilerek insanları yanıltıyorlar.

Ufolara sadece uzaylılar gözüyle bakılmaması ve diğer olabilecek şeylerde de araştırılması gerekli olduğunu düşünüyorum.

CİNLERİN VE BÜYÜNÜN KURAN-I KERİMDE YAZILI OLDUGU TARTIŞILMAZ BİR GERCEK AMA YA İNANMAYANLAR BEN İNANIYORUM .
BU BAŞLIGI İNANMIYANLARIN KAFALARINDAKİ SORU İŞARETİ OLARAK AÇTIM İNANMAYAN BİRİSİ BÖYLE DÜŞÜNÜR.
ACABA VARMI?
Mesaj14.06.2009, 18:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgiweb yazmış:
Bu fikire bir yandan inanıyorum ama bir yandan da saçma geliyor.

Çünkü uzaylılar İngilizce ya da Amerikalılar Uzaylı dilinden anlıyor mu? Belki kelimelerini anladıysalar bir söz-dönüştürme aracıyla yapabilirler (g-translate gibi). Ama pek sanmıyorum.

Laughing PAYLASIM İÇİN TESEKKURLER Laughing

AMA ADAMLARIN OKADAR TEKNOLOJILERI VAR LİSAN İŞİNİMİ HALLEDEMEYECEKLER.
BELKİ ÇEVİRMENLERİ VARDIR KENDİLERİNİN EĞİİTĞİ KENDİ İÇLERİNDE NASIL DEVLETLERİN DIŞ İŞLERİ BAKANLIKLARINDA GÖREVLİ ÇEVİRMENLERİ VARSA
Mesaj14.06.2009, 19:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Cinler yoktur demek zaten kesinlikle Kur'ana inanmamaktır.

Ama Ufolar var midir yok mudur bilmiyorum.

İnşallah vardır.

Ki olduklarına inanıyorum.
Mesaj14.06.2009, 19:25 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

Arkadaslar biz müslümanlar cin'lere inanırız yapmayın lütfen
Hz. Muhammed insanlara ve cinlere gonderilmiştir...
Mesaj14.06.2009, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce Haber Türk kanalında bu konu tartışıldı. İngiltere gibi ülkelerden uzmanlar geldi. Uzaylılıların olduğu kesin olarak doğruladılar. Ufoların da. Dünyada hiç görülmemiş görüntüleri gösterdiler. Ufoların bu aralar artmasının sebebi de anladığım kadarıyla 7. boyuta geçmek için dünyadaki enerjiyi kullanmaları ve insanların gelişmesinden korktukları için yapılan gelişmeleri takip etmeleriymiş. Örneğin nükleer denemelerin yapıldığı yerlere daha çok gidiyorlarmış.

Umarım izleyenler olmuştur. Çünkü çok ilginç görüntüler vardı.

Lisan konusunu bilemem. Razz Şimdi Türkçe'den İngilizce'ye çevirme başka, Uzay lisanından dilimize çevirme başka. Very Happy

Bunun dışında UFOları uzaylılar olarak algılayanlar var. UFO uzaylıların toplandığı ve yolculuk ettikleri bir nevi araç. Uzaylı ise dünya dışı canlı. Bunu düzeltin.
Mesaj14.06.2009, 22:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgiweb yazmış:
Merhaba arkadaşlar,
.......... Ufolara gelince. Uzaylıların var olduklarına inanıyorum. Ufolar denilen şeylerin uzaylıların kullandığı araç olduğunu sanmıyorum. Bu çekilen görüntüler ise bana göre tamamen Amerika'nın çeşitli hastalıkları (kenelerden bulaşan ölümcül virüsler, domuz gribi, deli dana, kuş gribi vb.) üstümüze yaymak için kullandığı bir araç. Ama uzay aracı gibi gösterilerek insanları yanıltıyorlar.

Ufolara sadece uzaylılar gözüyle bakılmaması ve diğer olabilecek şeylerde de araştırılması gerekli olduğunu düşünüyorum.

ARKADASIM BU SOYLEDIKLERIN BİR DERECE MANTIKLI BU DUSUNCENI ASKERDE KAHRAMAN MARASLI BIR ARKADASIM ANLATMISTI.
BİR ZAMANLAR VAN GÖLÜ CANAVARI VARDI BİLİRMİSİNİZ.
ARKADASIMIN DEDIGINE GORE O CANAVAR DEGIL DENIZ ALTIYMIŞ VAN GÖLÜNÜN ALTINDA BULUNAN URANYUM MADENİNİ ÇIKARTIYORMUS DIŞ MİHRAPLAR TARAFINDAN İÇERDEKİ MAŞALARI SAYESİNDE GÖLE İNDİRİLMİŞ BİR DENİZ ALTI OKSİJEN DEPOLAMAK İÇİN SU YÜZÜNE ÇIKAR BİR MÜDDET DURUR VE TEKRAR DALAR BU SÜRE İÇİNDE KÖYLÜLER GÖRMÜS OLANİLİR UZAKTAN DİKKAT ETTİYSENİZ GÖRÜNTÜLERİN HEPSİ UZAKTAN ZUMLA ÇEKİLMİŞ VE FLU GÖRÜNTÜLER.
BENCE OLABİLİR.
Mesaj15.06.2009, 10:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben de ufo cisimlerinin uzaylıların olduğuna inanmaya başladım. Ama her ihtimali düşünmek gerek.

Dediğin gibi olabilir. Amerikanın ne yapacağı belli olmaz. Madenlerimizin bize yarar sağlamasını engelleyen sadece onlar.

Birkaç ufo da benden Smile :
_-_-_-_10 Ocak 2008, saat 12:00 – 13:00 arası, İstanbul_-_-_-_

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_12 Haziran 2008 Afyon_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

_-_-_-_-_-_-_-_-_30 Mart 2008 Çanakkale_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ 03 Mayıs 2008 Samsun_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Sirius Ufo
Mesaj15.06.2009, 12:07 (UTC)    
Mesaj konusu: ufolar , cinler ve büyü varmı ?

bilgiweb yazmış:
Ben de ufo cisimlerinin uzaylıların olduğuna inanmaya başladım. Ama her ihtimali düşünmek gerek.

Dediğin gibi olabilir. Amerikanın ne yapacağı belli olmaz. Madenlerimizin bize yarar sağlamasını engelleyen sadece onlar.

Birkaç ufo da benden Smile :
_-_-_-_10 Ocak 2008, saat 12:00 – 13:00 arası, İstanbul_-_-_-_

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_12 Haziran 2008 Afyon_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

_-_-_-_-_-_-_-_-_30 Mart 2008 Çanakkale_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ 03 Mayıs 2008 Samsun_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Sirius Ufo

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKURLER ÇOK SÜPER FOTOLAR BİRİNCİ FOTODA UFO NERDE ?
Mesaj15.06.2009, 13:09 (UTC)    

sol uste ama inanmayın yha ne bu ufo sacmalıgı...
Mesaj15.06.2009, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

kaidem yazmış:

SİZE SAÇMA GELEBİLİR AMA DÜNYA DIŞI VARLIKLAR BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞTIR.
18BİN ALEMİN PADİŞAHI SÖZÜ PEYGAMBERIMIZE BOSUNA SOYLENMEMİŞTİR BUNLARDA 18BİN ALEMDE BULUNAN BAZI VARLIKLAR VE İNKAR EDEMEYİZ.
AKSİNİ İSPATLAYIN BU TEZİ ÇÜRÜTÜN
Mesaj15.06.2009, 13:40 (UTC)    

gizliarsiv yazmış:
kaidem yazmış:

SİZE SAÇMA GELEBİLİR AMA DÜNYA DIŞI VARLIKLAR BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞTIR.
18BİN ALEMİN PADİŞAHI SÖZÜ PEYGAMBERIMIZE BOSUNA SOYLENMEMİŞTİR BUNLARDA 18BİN ALEMDE BULUNAN BAZI VARLIKLAR VE İNKAR EDEMEYİZ.
AKSİNİ İSPATLAYIN BU TEZİ ÇÜRÜTÜN

Tmm Hz. Muhammet (S.A.V) 18.bin alemin peygamberidir ama ozellikle neden ufo ??? hem tam olarak elimizde somut birşey yokken
Ufoya inanlara sorun bakalım Cin varmı inanmazlar cunku Kuran'ı kerim i okumamıslardır...
Mesaj15.06.2009, 14:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne demek inkar ediyoruz! Biz de Cinlerin olduğunu biliyoruz. İnkar gibi bir durum yok!

Somut birşey yok diyorsun. Televizyonda NASA'dan görüntüler gösterildi. Gönderdikleri uzak mekiğinde resimler çekiliyor ve bu resimlerin arasında ufoların olduğu resimler de var. Hatta bunu video olarak gösterdiler. Bu çoğu kez oluyormuş.

Siz bilim adamı mısınız? Onlardan daha iyi nasıl bileceksiniz?

Ufo sadece bir kavram. Hala ufo ile uzaylıları ayırt edemiyorsunuz. Önceki mesajlarımda bunu yazdım! NASA'dan insanlar nasıl mekiğe biniyorsa onlar da Ufoya biniyor. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.!

Madem siz okudunuz araştırın ve yazılışını da düzgün yazın!
Mesaj15.06.2009, 14:23 (UTC)    

Olsa ne olacak bi soylermisin elinize ne geçecek ?
Sizi kandırmaya devam etsinler bole nasanın neden dier projelerini takip etmiyorsunuzda illa ufo sacmalıgını takip ediyorsunuz ???
Mesaj15.06.2009, 14:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok anlamsız cümleleriniz var.

Onların amaçlarını düşünmeyi denediniz mi?

Belki Dünya'nın sonunu getirmek için plan kuruyorlar. Belki yaşam alanımızı geliştirmemizde yararları dokunacak. Belki de Amerika'nın planlarını çözmemiz için büyük rol oynayacak. Bunun gibi birçok ihtimal var.

Sizin bu tavrınızı anlamıyorum. Bizim inanmamız sizi neden ilgilendiriyor ki? İnanmıyorsan konuya girme. Herkese saçmalık ve adeta enayi der gibi davranmaya hakkınız yok! Lütfen konuyu uzatmayın yoksa asıl konu başlığımız amcından çıkacak!

=========================
Neyse konunun kilitlenmemesi için paylaşım yapalım.

Roswell UFo vakasında yakalanan insansı yaratığın otopsi videosu:

http://www.alienvideo.net/0702/alien-autopsy-video.php

BU GİBİ VİDEOLARDA KORKUYORSANIZ KESİNLİKLE GİRMEYİN!
Mesaj15.06.2009, 17:11 (UTC)    

kaidem yazmış:
Olsa ne olacak bi soylermisin elinize ne geçecek ?
Sizi kandırmaya devam etsinler bole nasanın neden dier projelerini takip etmiyorsunuzda illa ufo sacmalıgını takip ediyorsunuz ???

SEVGILI KARDESIM NERDEN BILIYORSUN NASANIN ÖTEKİ PROJELERİNİ TAKİP ETMEDİGİMİZİ ONUDA BASKA BİR BASLIKTA İNCELERİZ YETERLİ BİLGİ VE BELGEYE ULASINCA.
LÜTFEN AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKAR GÖZLERİNDEN VE TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE İNCELE.
NE DEMEK İSTEYECEGİMİZİ ANLAYACAKSIN.
CİN VAR UFO VAR HATTA CİNLERİN HALLARİ VE BÜYÜ HAKKINDA WEB SİTEMDE KONU BASLIKLARI VAR İNCELEMENİ TAVSİYE EDERİM CANIM KARDEŞİM.
ALLAH'A EMANET OL.
BEN www.myquran.tr.gg SİTESİNİN KURUCUSUYUM SAYGILARIMLA
Önceki mesajları göster: