Yazar |
Mesaj |
-
kambernet
Aktif Üye
|
09.05.2009, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: ACİLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Arkadaşlar bugün sitemin başına kötü birşey geldi ve sitemin adresini yazıp girerken başka bi siteye yönleniyor.Alnumel die bi site bu sabah böyle olmaya başladı aceba sadece benim pc demi böyle oluyor.Neden ositeye yönleniyor bunu düzeltemezmiyim? bilen acil yardım etsin lütfennnn ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
|
-
pccolig
Acemi Üye
|
09.05.2009, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
kardeşim merhaba da sitende bis sorun yok bize raklammı yapıyosun :
guzel site olmuş |
|
↑
|
|
|
-
kambernet
Aktif Üye
|
09.05.2009, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
pccolig yazmış: kardeşim merhaba da sitende bis sorun yok bize raklammı yapıyosun :
guzel site olmuş
yok be kardeş ne reklamı benim pc den sitemegirince başka bi siteye yönleniyor internet tarayıcımdamı bi sorun var virüs falanmıdır anlamadımki ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
09.05.2009, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitendeki kodlardan kaynaklanıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
09.05.2009, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: sitendeki kodlardan kaynaklanıyor
Bu sorun ne zaman olmaya başladıysa o süre içinde en son ekledigin kodları silerek sorunu çözebilirsin. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
iddaaoyunlari
Acemi Üye
|
09.05.2009, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodlarını kontrol etmen gerek. Bu sorun her zamna son eklediğin kodtan kaynaklanmaya bilir. Önceden eklediğin bir kod yani başka bir siteden aldığın Html kodunu kaynak sahibi başka yere yönlendirirse sizin sitenizde oraya yönlenir çünkü İFRAME kullanmış oluyorsunuz. Bu kodu sitesine koyan herkeste aynı olay gerçekleşir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
09.05.2009, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım sitende bulunan yönlendirme kodlarını silmişsin yada siten hiçbir siteye yönlenmiyor! Şu an benim bilgisayarıma göre sitende yönlendirme yok!______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
kambernet
Aktif Üye
|
09.05.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Arkadaşım sitende bulunan yönlendirme kodlarını silmişsin yada siten hiçbir siteye yönlenmiyor! Şu an benim bilgisayarıma göre sitende yönlendirme yok!
ben kendi bilgisayarımda girerken başka bi siteye yönleniyor tam açılırken aceba internet explorerden falanmı? temizleme falan olmazmı explorerde bu aralarda hiç kod falanda eklememiştimki ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
|
-
kambernet
Aktif Üye
|
09.05.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: sitendeki kodlardan kaynaklanıyor
bu aralar hiç kod eklemedim ve o çıkan sitedende bişi eklememiştim ama hangi koddan kaynaklandığını nasıl bulacağım birsürü kod var ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
|
-
kambernet
Aktif Üye
|
09.05.2009, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iddaaoyunlari yazmış: Kodlarını kontrol etmen gerek. Bu sorun her zamna son eklediğin kodtan kaynaklanmaya bilir. Önceden eklediğin bir kod yani başka bir siteden aldığın Html kodunu kaynak sahibi başka yere yönlendirirse sizin sitenizde oraya yönlenir çünkü İFRAME kullanmış oluyorsunuz. Bu kodu sitesine koyan herkeste aynı olay gerçekleşir.
hangi koddan kaynaklandığını nasıl anlarım o çıkan siteden bişi eklememiştim birsürü kod varya hangisi olduğunu nasıl bulurum bide bu tek kendi bilgisayarımdan kaynaklanıyor herhalde internet explorerden düzeltme şansım yokmu ______________
Yönetici [ Ç.Y ] |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
09.05.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alnumel denen siteden aldıgınız iframe kodudur sayfalarınızda ctrl+f tuşuna basıp alnumel diye aratın bulursunuz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
black-web
Acemi Üye
|
09.05.2009, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: ACİLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!! |
|
|
kambernet yazmış: Arkadaşlar bugün sitemin başına kötü birşey geldi ve sitemin adresini yazıp girerken başka bi siteye yönleniyor.Alnumel die bi site bu sabah böyle olmaya başladı aceba sadece benim pc demi böyle oluyor.Neden ositeye yönleniyor bunu düzeltemezmiyim? bilen acil yardım etsin lütfennnn
arkdasım belki kodlarda bi sorun vardır kodlara iyi bak______________ ll ฬฬฬ.вLαcк-ωєв.тя.gg ll GeneL WeBmaster EğLencE PlaTforMu
|
|
↑
|
|
|
-
savumlu
Acemi Üye
|
09.05.2009, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kambernet arkadasim aynisi bugün de benim basima geldi!
Cözebildinmi sorunu???
Saygilar Halil |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
09.05.2009, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: islamanahtari yazmış: sitendeki kodlardan kaynaklanıyor
Bu sorun ne zaman olmaya başladıysa o süre içinde en son ekledigin kodları silerek sorunu çözebilirsin. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
|
|
↑
|
|
|
-
cssahibi
Aktif Üye
|
09.05.2009, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Arkadaşım alnumel kod sitesi bende önceden kodlarımı oradan alıyordum.Bu herif her vediği kodun sonuna veya başına kendi reklamını yazıyor buda yönlendirme kodu olmalı www.alnumel.tr.gg veya www.alnumel.com'dan bir kod aldıysan hemen sil böylece düzelir siten. ______________ Amacımız Hazır Balık Vermek Değil.Balık Tutmayı Öğrenmenizi Sağlamak.
|
|
↑
|
|
|
|