Yazar |
Mesaj |
-
besiktassiteleri
Acemi Üye
|
07.05.2009, 08:03 (UTC) Mesaj konusu: Beşiktaş Siteleri Hizmetinizde! |
|
|
www.besiktassiteleri.tr.gg
Sistem Nasıl Çalışır
Öncelikle siteni ekle bölümünden sitenizi eklemelisiniz ve admin'in sitenizi onaylamısını beklemelisiniz.Sitenizi ekledikten sonra o bölümde sitenize eklemeniz için karşınıza bir kod çıkacak.O kodu sitenize eklemelisiniz.Kodu eklemeyen siteler kesinlikle onaylanmaz..O kodu eklediğinizde sitenizde bizim bir bannerimiz gözükecektir.O bannere ne kadar çok tıklanırsa sizde toplistimizde üst sıralarda yer alırsınız.Siteni ekle bölümünde de siteniz gözükür orada da sitenize ne kadar tıklanırsa siteniz üst sıralarda olur.
Neden Beşiktaş Siteleri
Çünkü: Beşiktaş sitelerine kayıt olduktan sonra sitenizi herkeze duyurma şansını daha çok yakalarsınız.Hitiniz artar.Pagerankınızın artmasına yardımcı olur.Kısacası beşiktaş siteleri sitenizin en iyi dostu olur.
Kurallar
Siteniz kesinlikle ve kesinlikle BEŞİKTAŞ sitesi olmalıdır.
Beşiktaşımızı aşağalıyan veya küçük düşürmeye çalışan siteler asla ve asla onaylanmaz.
Türkiyemizin ulu önderi ve en büyük beşiktaşlı MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve Türkiye Cumhuriyeti'ni hiçe sayan ve aşağalıyan siteler kesinlikle onaylanmaz.
Yukarıda belirttiğimiz kurallara uyan tüm siteler onaylanır. |
|
↑
|
|
|
-
canelmadag
Aktif Üye
|
07.05.2009, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Başarılarınızın devamını dilerim ______________ www.canelmadag.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
besiktassiteleri
Acemi Üye
|
07.05.2009, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
canelmadag yazmış: Güzel Başarılarınızın devamını dilerim
Sizede başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.05.2009, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok gereksiz site
www.besiktassiteleri.com zaten var çok ama çok gereksiz ______________
|
|
↑
|
|
|
-
cssahibi
Aktif Üye
|
07.05.2009, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Bence hiçte gereksiz değil güzel site kardeşim devam et. ______________ Amacımız Hazır Balık Vermek Değil.Balık Tutmayı Öğrenmenizi Sağlamak.
|
|
↑
|
|
|
-
besiktassiteleri
Acemi Üye
|
07.05.2009, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben site yapıyoken sana soracak değili.m Senin site zaten çok gereksiz www.bin903.tr.gg varken! |
|
↑
|
|
|
-
besiktassiteleri
Acemi Üye
|
07.05.2009, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
cssahibi yazmış: Bence hiçte gereksiz değil güzel site kardeşim devam et.
Eyv.Senin sitede güzel başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.05.2009, 05:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
besiktassiteleri yazmış:
Ben site yapıyoken sana soracak değili.m Senin site zaten çok gereksiz www.bin903.tr.gg varken!
Bak canım beni gerilime sokma bu forumda o verdiğin sitenin yapımcısı benden tüyo alıyo ona göre site hazırlıyo hatta eski tasarımlarında başlık resimleri gibi öğeleride ben yapmıştım bana gelipde mevlüt okuma sana başarılar haaa siten yararlı kesinlikle değil senin için diyorum boşuna uğraşırsın diye yoksa umrumda değilsin ______________
|
|
↑
|
|
|
-
besiktassiteleri
Acemi Üye
|
08.05.2009, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forza-kartal yazmış: besiktassiteleri yazmış:
Ben site yapıyoken sana soracak değili.m Senin site zaten çok gereksiz www.bin903.tr.gg varken!
Bak canım beni gerilime sokma bu forumda o verdiğin sitenin yapımcısı benden tüyo alıyo ona göre site hazırlıyo hatta eski tasarımlarında başlık resimleri gibi öğeleride ben yapmıştım bana gelipde mevlüt okuma sana başarılar haaa siten yararlı kesinlikle değil senin için diyorum boşuna uğraşırsın diye yoksa umrumda değilsin
Bak aslanım o sitenin sahibide benim sen bu tasarımda bana en ufak bir yarımda bile bulunmadın.Ayrıca www.besiktassiteleri.com bedava siteleri kabul etmiyo o ben her türlü siteyi kabul ediyorum hadi aslanım yoluna. |
|
↑
|
|
|
-
sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.05.2009, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kusura bakmayın ama ikinizde beşiktaşı tutuyorsunuz biraz saygılı davranın birbirinize ______________
SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
↑
|
|
|
-
bin903
Aktif Üye
|
08.05.2009, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: kusura bakmayın ama ikinizde beşiktaşı tutuyorsunuz biraz saygılı davranın birbirinize
Beşiktalıluk ruhu yok demekki içinde. Neyse konu uzadıkça benim konum kirleniyor. |
|
↑
|
|
|
-
sivastaraftar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.05.2009, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin903 yazmış: sivastaraftar yazmış: kusura bakmayın ama ikinizde beşiktaşı tutuyorsunuz biraz saygılı davranın birbirinize
Beşiktalıluk ruhu yok demekki içinde. Neyse konu uzadıkça benim konum kirleniyor.
bilemem neyse sizin sitenizi gerçekten beyendim güzel olmus elinize sağlık ______________
SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
↑
|
|
|
-
besiktassiteleri
Acemi Üye
|
09.05.2009, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sivastaraftar yazmış: bin903 yazmış: sivastaraftar yazmış: kusura bakmayın ama ikinizde beşiktaşı tutuyorsunuz biraz saygılı davranın birbirinize
Beşiktalıluk ruhu yok demekki içinde. Neyse konu uzadıkça benim konum kirleniyor.
bilemem neyse sizin sitenizi gerçekten beyendim güzel olmus elinize sağlık
teşekkürler sizinde öyle. |
|
↑
|
|
|
|