Yazar |
Mesaj |
-
damar-fm-bandirma
Acemi Üye
|
28.11.2008, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: Sayfa Editte Araçlar Görünmüyor ? |
|
|
oncelık herkese merabalar
burda bır cok ksı css tasarımın nasıl yapıldıgı hakkında cok guzel bılgıler vermıs hepsınden allah razı olsun ama sıtede bır sorun var benım css kod yapmam ızın evrılmıyormu bende kı sayfa ekledıkten sonrakı menu cok farklı sızlerın gosterdıgı gbı ne bı kaynak bolumu var nede bır tablo bolumu var sorun neden acaba daha ıyı anlamanız ıcın buyrun resım
lutfen bu sorunuma bı cozum bulun css tasarım yapamıyorum sıte bır seye benzemıyo yada bana arabesk temalı bır css tasarım yapabılecek arkadas cıkarsa reklamları sınırsız olarak sıtemde yayınlanacak
Düzenleme : ironarchives
Başlıklarınızı Konunuzu Özetleyecek Şekilde Açınız...
En son damar-fm-bandirma tarafından 28.11.2008 23:45:05 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
pazarlamaca
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.11.2008, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitene giriş
ayarlar
HTML editorü gösterilmesin mi (Şart: HTML biliyor olman lazım!)
kısım boş kalacak ______________ Sedat YILDIZ
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
28.11.2008, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
al resimli... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
kuzucuklarim
Acemi Üye
|
06.05.2009, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba, söylenilen sorun benim sitede de var. Önerilen her iki yöntemi de denedim. Ancak sitemde herhangi bir düzelme olmadı.Lütfen yardım eder misiniz?Ne yapabilirim? |
|
↑
|
|
|
-
cssahibi
Aktif Üye
|
06.05.2009, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
En basit ve ilk denenmesi gereken yöntem
Bilgisayarın "RESET" tuşuna basınız .Tekrar açıldığına pcnizden birdaha girip bakınız.Sorun devam ediyorsa sizin pcnizde sorun var demektir.
"Allah kimsenin başına vermesin !" |
|
↑
|
|
|
-
cssahibi
Aktif Üye
|
06.05.2009, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: CVP |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kuzucuklarim
Acemi Üye
|
07.05.2009, 06:56 (UTC) Mesaj konusu: Re: CVP |
|
|
cssahibi cevabınız için teşekkür ederim.Söylediğiniz gibi malesef bilgisayarda sorun varmış. Ben ne yapacağım şimdi |
|
↑
|
|
|
-
turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.05.2009, 08:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
07.05.2009, 08:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkplanet yazmış: Gördüğüm Kadarıyla Opera Kullanıyorsun Operada Kimsenin Cıkmaz
Firefox Öneririm,Kesin Düzelecektir.
Evet opera ve google chorme kullananlarda html editörü göstermez.
explorer ve firefox'da gösterir ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
kuzucuklarim
Acemi Üye
|
07.05.2009, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar çözümün bu kadar basit olacağını sanmıyordum.Kendi kendime gülüyorum.Evet google chrome kullanıyorum ama artık siteyle ilgilenirken kullanmayacağım. Yardımınız için çoook teşekkür ederim.. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
07.05.2009, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu google chrome sorunu bendede var kodların genelini google chrome sayesinrde ezberledim ve artık ezberimden yazıyorum!Aslında iyi bu gözükmemesini aslında bedava-sitem yeni sürümde düzeltebilir araçlarda kullanılan javascçript kodunu google chrome okumuyor bu yüzden araçlar gözükmüyor fakat bildiğimiz gibi hackerfriendde ki kodla bencve bu sorun düzeltilyebilir yani yöneticiler bunu değiştirebilirler o kodu ekledikleri taktirde google chromode bir sorun kalacağını düşünmüyorum lütfen yetkililer bu dediklerimize kulak asın!______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.05.2009, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chromede gözükmez arkadaşlar... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|