Yazar |
Mesaj |
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2009, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: Google pagerank güncellemesi... |
|
|
Arkadaşlar benim merak ettiğim google pagerank güncellemesi devam ediyor mu, yoksa tamamlandı mı...Eğer tamamlandıysa benim sitemin pagerankı bedeva sitem kapanmadan önce 1 di...Şu an 0 veya değer göstermiyor...Anladığım kadarıyla tr.gg diye google da arama yapıldığında ilk başlarda çıkan siteleri google ziyaret etmiş ve o siteleri güncellemiş...Nedense benim siteye günlerdir uğramamış...Halbuki bedeva sitem açıldıktan sonra 2 kere siteme google ye kayıt ettim...
Yorumlarsanız sevinirim...
www.halimdiktas.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
10.04.2009, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle Anlatım Yaparken Sitenizin Reklamını Yapmayınız!!!
Gelelim Konuya Sitene Hiç Güncellemediysen Googlenin Senin Siteyi Güncellememesi Normaldir!!! |
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2009, 09:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemi tamamen yenileyip güncelledim...Bedeva sitem kapanmadan önce tamamlamıştım... |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
10.04.2009, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Sitemi tamamen yenileyip güncelledim...Bedeva sitem kapanmadan önce tamamlamıştım...
B-s Nin Kapatılmasıyla Birlikte Çoğu Sitenin Pr Si 0 Landı...
Daha Yeni Google Pagerank Güncellemesi Yapmıştır!!!
B-S'nin Googlenin Pagerank Güncellemesinin Yarınında B-s Açılmıştır... |
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2009, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunun nedeni nedir...Neden çoğu sitenin pagerank güncellemesi yapılıp pagerankı yükselirken neden bizlerin pagerank güncellemesi yapılmayıp pagerankımız düşsün...Anlayamıyorum... |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
10.04.2009, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Bunun nedeni nedir...Neden çoğu sitenin pagerank güncellemesi yapılıp pagerankı yükselirken neden bizlerin pagerank güncellemesi yapılmayıp pagerankımız düşsün...Anlayamıyorum...
Yükselen Kişilerde Bayağa Bi Az Zaten
En İyisi Siz Googleye Sorun... |
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2009, 10:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Üzülüyorum ama ne yapalım...tr.gg yazınca ilk sırada çıkan siteye bakıyorumda içerik bom boş...Nasıl ilk sırada yer alıyorlar... |
|
↑
|
|
|
-
enmatik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk sıralarda çıkman için iyi bir seo yapman gerekir.Yani hangi kelimede yükselmek istiyorsan o kelimeyi meta tag ekstrasını aktitleştir ve virgül kullanarak yaz.Sitenin içeriğini hergün güncelle,Daha çok sana ait yazılar hiç bir yerde olmayan şeyler eklemeye çalış sitene o zaman yükselirsin ______________ Sitemize üye olan kazanıyor!!! |
|
↑
|
|
|
-
bu-senindunyan
Acemi Üye
|
18.04.2009, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: 2kezmi |
|
|
e 2 kez googleye kaydettim diyorsun 2. kez kayıt yaptıgında siteni silmiş oluyorsun:) |
|
↑
|
|
|
|