Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
05.02.2009, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: benzerlik! |
|
|
arkadaşlar benim sitemle alan adı neredeyse tıpatıp aynı olan bir site gördüm. Benim sitem online-games1.tr.gg onunki onlinegames1.tr.gg bu konu hakkında ne yapabiliriz ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
05.02.2009, 13:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapılacak bir şey yok arada tre(-) var!.İçeriğide herşeyiyle sizinle aynıysa modlara şikayet edin!. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
05.02.2009, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok içerikte problem yok ama lan adı beni gerçekten rahatsız etti ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
05.02.2009, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: yok içerikte problem yok ama lan adı beni gerçekten rahatsız etti
bilemiyorum gerçekten ama bir moderatörlere yinede söyleyin!. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
ckpweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.02.2009, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama o sitenin sahibi sizden daha önce açmış sitesini. ______________ http://webninjasi.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
that70sshow
Acemi Üye
|
05.02.2009, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hem çok ilginç bir olay değil ki |
|
↑
|
|
|
-
kristalmobilya
Acemi Üye
|
05.02.2009, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: hanginizseniz |
|
|
biriniz taklitcisiniz bu kesin onu saplamak ve diğerinin sitesini kapattırmak lazım bence ______________
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
05.02.2009, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha önce açmış olabilir .. Fakat öylesine açmıştır benim önce onun açtığından haberim yoktu... Zaten çokta fark yok... Öylesine açanlardan biridir siteye bakılırsa... Şimdide birinden kopya almaya çalışıyordurr.Aman çokta umrumda zaten hit yapamıyor... ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
sanal-platform
Uzman Üye
|
05.02.2009, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım O Sitesini Daha Önce Açmış.
Seninde Ondan Esinleneğini Zannetmiyorum.
Olabilir Böyle Şeyler Ne Gerek Var Problem Haline Getirmeye ..!______________ Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!
|
|
↑
|
|
|
-
bilgili-hoca
Aktif Üye
|
05.02.2009, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
bakınız istediği gibi açabilir önemli olan içeriktir sadece su şekilde açamaz.
www.sizinsiteniz.tr.gg www.sizinsiteniz2.tr.gg gibi bir site açamaz ama - gibi isaretleri kulanırsa sorun yok |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
05.02.2009, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: benzerlik! |
|
|
online-games1 yazmış: arkadaşlar benim sitemle alan adı neredeyse tıpatıp aynı olan bir site gördüm. Benim sitem online-games1.tr.gg onunki onlinegames1.tr.gg bu konu hakkında ne yapabiliriz
Tamamen Farklı siteler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgili-hoca
Aktif Üye
|
05.02.2009, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: benzerlik! |
|
|
kodek yazmış: online-games1 yazmış: arkadaşlar benim sitemle alan adı neredeyse tıpatıp aynı olan bir site gördüm. Benim sitem online-games1.tr.gg onunki onlinegames1.tr.gg bu konu hakkında ne yapabiliriz
Tamamen Farklı siteler
evet o yüzden kendinizce hak talep edemessiniz. |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
05.02.2009, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şikayetçi olduğunuz site sizden önce açmıştır bu durumda hak talep edemezsiniz ancak o site sizden hak talep edebilir
iyi çalışmalar ______________ DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ |
|
↑
|
|
|
|