Yazar |
Mesaj |
-
israiliboykotediyoruz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-platform yazmış: Destan Gibi Olmuş
evet aynı destan.Ergenekon destanı gibi falan ______________ İsteyenlerle Banner-Takas yapılır.
Banner takas bölümü açıldı.
http://israiliboykotediyoruz.tr.gg/Top-List.htm |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
03.02.2009, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: reklamla alakasi yok hergun ayni basliklari acmanin da anlami yok
hatayi kendinizde arayin baskalarinda degil
iyi forumlar ...................................
ya varya artık senin mesajların için mesaj yazma değeri bulmuyorum sadece güleceğim sen anlamıyorsun ne demek istediğimi madem ki bende senin tüm mesajlarına benim tarafımdan gereksiz bulduğum tüm mesajlarına güleceğim ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
03.02.2009, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@sanal-reklam
Üslubunuza dikkat edin ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
03.02.2009, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: : |
|
|
sanal reklam anlıyorum bunları yapmak için önce sen kendini düzelt ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
03.02.2009, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: : |
|
|
reklaminburda yazmış: sanal reklam anlıyorum bunları yapmak için önce sen kendini düzelt |
|
↑
|
|
|
-
isitanonlinereklam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
03.02.2009, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
isitanonlinereklam yazmış: @ sanal-reklam haklısın kardeş dogru diyorsun içini dökmüşün rahatlamısındır inşallah şimdi böyle konularda açıldımı gerisi olaylı bitiyor zaten herkez senin gibi düşünüyordur.tahminimce yani herkez bunları biliyor sen rahat ol |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
03.02.2009, 23:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca sanal-reklam..
4 saat banlandınız..Nedenini herkes biliyor.! |
|
↑
|
|
|
-
uzmancafe
Acemi Üye
|
04.02.2009, 01:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım öle bir şey yazmışsınki MODLARI
YALAK YAPMIŞSIN OLMAZ AYIP OZAMAN MOD OLANLAR YALAKLIKLAMI YAPTI LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNÜREK YAZ TAMAM GÜZEL BİR YAZI AMA BİLİNÇSİZCE BU YAZIDA MOD OLANLARA YALAKLIK GİBİ BİR TABİR KULLANMIŞSIN OLMAZ AYIP |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
04.02.2009, 01:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uzmancafe yazmış: arkadaşım öle bir şey yazmışsınki MODLARI
YALAK YAPMIŞSIN OLMAZ AYIP OZAMAN MOD OLANLAR YALAKLIKLAMI YAPTI LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNÜREK YAZ TAMAM GÜZEL BİR YAZI AMA BİLİNÇSİZCE BU YAZIDA MOD OLANLARA YALAKLIK GİBİ BİR TABİR KULLANMIŞSIN OLMAZ AYIP |
|
↑
|
|
|
-
turk-host
Acemi Üye
|
04.02.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|