Yazar |
Mesaj |
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2008, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz çok hoş olmuş başarılar ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
desingmega
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2008, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: hı |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
betacity
Acemi Üye
|
25.10.2008, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınız İçin Çok Saolun |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
01.11.2008, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınızı Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
01.11.2008, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel beğendim fakat ,
bazı maderatorler yok
onlarda olsa daha güzel olur diye düşünüyorum
Başarılar dilerim ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
03.11.2008, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatolerimizin Hepsine Ö.Mesaj Yolladık Ama Kendileri Cvp Yazmadılar Ben Israr Edip İsticem Ama Biyogrofisini Veren Arkadaşlarımızın Hepsinden Allah Razı Olsun ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Uzun Bir Süre Aranızda Olamıyacağım Sitemiz Güncellenemeyecek En Kısa Sürede Buluşmak Üzere ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
webmasterkaynak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2008, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: - |
|
|
güzel çalışma
başarılar |
|
↑
|
|
|
-
islamvedinim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2008, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok Saolun ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2008, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
guzel sıte bendeordayım ama yardımsever olarakk ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.11.2008, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Düzeltiriz Hemen Çok Saolun ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
htmlkodz
Aktif Üye
|
20.11.2008, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılı Olmuş Teşekkürler______________
Hey Gidi Bedava Sitem : 09.05.2008 17:56:46 |
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2008, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok Saolun ArkadaşlarYorumlara Devam ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
lim100
Acemi Üye
|
22.11.2008, 06:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel site banada beklerim www.lim100.tr.gg______________ Bilmeyenler için ben HALİT ALİM bu eski sitemdi inş. artık bu siteyle ilgileneceğim. |
|
↑
|
|
|
|