Birtanecim Sitelerini Beyeniyormusunuz? |
a) Evet |
|
[ 7 ] |
b) Hayır |
|
[ 4 ] |
|
Toplam Oylar : 11 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
birtanecim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
12.11.2008, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitelerinin ve emeklerinin 1. yaşı kutlu olsun |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2008, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tüm sitelerin güzel bir ricam edep34 adlı siteye bakınca beni hatırla o siteyi beni nasıl tanıdıysan o şekilde yap sağlıcakla başarılar dilerim ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
oyyyyy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2008, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yaşadıkça emeklerimiz var hayatta...bütün sitelerinde senden bir şeyler katıımış yüreğinin güzellikleri bir bir yansımış Allah emeklerini boşa çıkarmasın güzel kardeşim muhabbetle...______________ http://www.oyyyyy.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
harikaegitimprojeleri
Aktif Üye
|
12.11.2008, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: Re: Birtanecim Şahane Dönüş Yaptı 1. Yılında Sizlere |
|
|
Çok güzel çalışmalar bunlar, sevgili Sercan
Hepsinde alınteri var.
Gönül huzuru içinde, forumda uyumlu paylaşımlar yapmanı bekler, başarılarının devamını dilerim değerli arkadaşım ______________
efgan |
|
↑
|
|
|
-
simsek-kirtasiye
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
islamvedinim
Aktif Üye
|
12.11.2008, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reklam kokan hareketler bunlar hepside birbirinden güzel ve başarılı siteler tebrikler arkadaşım 1.yılında kutlu olsun nice yıllara ______________ Sitemizi Degerlendirmenizi Bekliyoruz
|
|
↑
|
|
|
-
bir-huzun
Acemi Üye
|
13.11.2008, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayatta Başarının Sırrı Her Şeyden En Az Bir Kez Şüphe Etmekmiş...
Ben Söylemedim.. Bu Lafı... Büyük Descartes Söylemiş.
İyi Demiş, Hoş Demiş Teeeee,
Galiba Descartes Seni Hiç Görmemiş
Tebrik ederim kardeşim ..Gerçek başarı bu işte... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
birtanecim
Aktif Üye
|
13.11.2008, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
leonn2435 yazmış: Sitelerinin ve emeklerinin 1. yaşı kutlu olsun
cok sağol kardeşim
beyenmene sevindim ______________ 1.YIL OLDU :: )) |
|
↑
|
|
|
-
net-muratt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2008, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hepside birbirinden güzel siteler.. çok emek verildigi ortada...
taktir ettigim üyelerdensiniz...
1. yılınız kutlu olsun...nice yıllara...
başarılar diliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
birtanecim
Aktif Üye
|
13.11.2008, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir-gulus yazmış: tüm sitelerin güzel bir ricam edep34 adlı siteye bakınca beni hatırla o siteyi beni nasıl tanıdıysan o şekilde yap sağlıcakla başarılar dilerim
kardeşim merak etme senin sitene gözüm gibi bakacam merak etmem ama bu cok zaman alabilir kardeşim hepsini toparlamak genede düzenlemeler yağacam adına yakışır site olacak ______________ 1.YIL OLDU :: )) |
|
↑
|
|
|
-
birtanecim
Aktif Üye
|
13.11.2008, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyyyyy yazmış: Yaşadıkça emeklerimiz var hayatta...bütün sitelerinde senden bir şeyler katıımış yüreğinin güzellikleri bir bir yansımış Allah emeklerini boşa çıkarmasın güzel kardeşim muhabbetle...
Amin ablacığım yavas yavas geliştiriyorum böylelikle inşaallah hepsi daha da güzel olacak ben burda amacım güzelin daha güzelini yapmak
ALIŞMA BANA;
Ne yapacağım belli olmaz,bugün varım yarın birden yok olurum… ______________ 1.YIL OLDU :: )) |
|
↑
|
|
|
-
birtanecim
Aktif Üye
|
13.11.2008, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: Birtanecim Şahane Dönüş Yaptı 1. Yılında Sizlere |
|
|
harikaegitimprojeleri yazmış:
Çok güzel çalışmalar bunlar, sevgili Sercan
Hepsinde alınteri var.
Gönül huzuru içinde, forumda uyumlu paylaşımlar yapmanı bekler, başarılarının devamını dilerim değerli arkadaşım
siteleri beyenmenize sevindim bunlarda sizin payınızda var akıl danışmanım
inşaallah hocam gönül huzuru icinde paylaşımlar yapacam ______________ 1.YIL OLDU :: )) |
|
↑
|
|
|
-
birtanecim
Aktif Üye
|
13.11.2008, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok tesekkür ederim beyenmenize sevindim inşaallah sizler sayesinde dahada geliştirecem kendimi ______________ 1.YIL OLDU :: )) |
|
↑
|
|
|
-
birtanecim
Aktif Üye
|
14.11.2008, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamvedinim yazmış: Reklam kokan hareketler bunlar hepside birbirinden güzel ve başarılı siteler tebrikler arkadaşım 1.yılında kutlu olsun nice yıllara
teşekkür ederim oktay abi senin desteğin sayesinde biraz da ______________ 1.YIL OLDU :: )) |
|
↑
|
|
|
|