Yazar |
Mesaj |
-
by-neon
Aktif Üye
|
05.11.2008, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emegine saglık süper olmus başarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
galatasaraysk58
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
galatasaraysk58
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2008, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: yazık |
|
|
yazık be galatasaray-club bıraktı sende siesini çalmışsın utan yaw yazık yazık ______________
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2008, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cok basarılı bır site olmus ellerınıze saglık ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
galatasaraysk58
Acemi Üye
|
05.11.2008, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: yazık |
|
|
forza-kartal yazmış: yazık be galatasaray-club bıraktı sende siesini çalmışsın utan yaw yazık yazık kardeş yazdıklarımı oku ben böyle bişey yapmadım onun sitesine benzettim her resmi kendim yaptım menüdeki forma resimini filan hepsinin kaynağını buldum yazdıklarımı oku sonra yorum yaz okumassanda adam ol ______________ SİTEMİZİN TOOLBARI İÇİN TIKLA
http://galatasaraysk58trgg.ourtoolbar.com/exe
|
|
↑
|
|
|
-
webmasterkaynak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2008, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: - |
|
|
Siten güzel başarılar |
|
↑
|
|
|
-
galatasaraysk58
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2008, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: yazık |
|
|
galatasaraysk58 yazmış: forza-kartal yazmış: yazık be galatasaray-club bıraktı sende siesini çalmışsın utan yaw yazık yazık kardeş yazdıklarımı oku ben böyle bişey yapmadım onun sitesine benzettim her resmi kendim yaptım menüdeki forma resimini filan hepsinin kaynağını buldum yazdıklarımı oku sonra yorum yaz okumassanda adam ol
şıştt dayı dayı konuşmayı bırak kaşınma bu 1 , 2.de yok bide değiştirmeseydin galatsaray-club yazılı başlık resmini direk geçirseydin işte basbaya çalmışsın başka bi anlamı yok bunun...çArşı Senin Gibi Hırsızlara kArşı ______________
|
|
↑
|
|
|
-
incil-mesih
Acemi Üye
|
06.11.2008, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: siten güzel |
|
|
siteni ziyaret ettim çok güzel bir site bende üye olcam |
|
↑
|
|
|
-
galatasaraysk58
Acemi Üye
|
06.11.2008, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: yazık |
|
|
[/quote]
şıştt dayı dayı konuşmayı bırak kaşınma bu 1 , 2.de yok bide değiştirmeseydin galatsaray-club yazılı başlık resmini direk geçirseydin işte basbaya çalmışsın başka bi anlamı yok bunun...çArşı Senin Gibi Hırsızlara kArşı[/quote]
benile düzgün konuş sana beğendirmiyoruz kıskanma sitemi yorumunu düzgünce yap sonrada git kıskanıyosun kardeşim nazar etme ne olur çalış seinde olur ______________ SİTEMİZİN TOOLBARI İÇİN TIKLA
http://galatasaraysk58trgg.ourtoolbar.com/exe
|
|
↑
|
|
|
-
galatasaraysk58
Acemi Üye
|
|