TAHSİLİNİZ NEDİR ? |
ORTAOKUL |
|
[ 18 ] |
LİSE |
|
[ 32 ] |
ÜNİVERSİTE |
|
[ 31 ] |
|
Toplam Oylar : 81 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
videobasket
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
03.11.2008, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim gerçekten çok güzel bir siten var yani ilk yorumun doğru 2 trilyon versek azdır yani çok güzel başarılar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gencfbcafe yazmış: kardeşim gerçekten çok güzel bir siten var yani ilk yorumun doğru 2 trilyon versek azdır yani çok güzel başarılar...
arkdasım o degerlı yorumlarınz ıcın ınanın tesekkurler saygılarımla
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
degerlı yorumlaınız için tesekkurler hocam saygılarımla
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2008, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkdaslar sohbet bolumumuz acımıstır kolay gelsın dıyor sagılarımı sunuyorum sohbet için de egitimbilgisi.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
bir-huzun
Acemi Üye
|
04.11.2008, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrik ederim..iyi çalışmalar..
Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2008, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir-huzun yazmış: tebrik ederim..iyi çalışmalar..
Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
çok tesekkur ederım arkdasım saygılarımı sunuyorumm harıka bır forumla yakında karsınızda olacagız bekleyın
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2008, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yakında harıka bır forum sıtesıyle karssınızdayız arkdaslar az kaldı bekleyın gelıyoruz
|
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2008, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet arkdaslar yorumlarınızı esırgemeyın lutfen
www.haberiz.tr.gg ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
lise-2
Acemi Üye
|
04.11.2008, 21:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abartmayın o kadar. Abartılacak kadar değil bence. Sağdaki menü inanılmaz uzun Yinede emek harcanmış teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.11.2008, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlarınız için teekkurler arkdasım sagolun yorumunuz degerlendirilecek ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
barisyilmaz35
Acemi Üye
|
04.11.2008, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: tebrikler |
|
|
Arkadaşım sitenin ziyaretçi defterinden yorum göndermeye çalıştım ama olmadı galiba. siteni çok kaliteli buldum. başarılarınızın devamını diler, bizim naçizane sitemize de bekleriz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2008, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: tebrikler |
|
|
barisyilmaz35 yazmış: Arkadaşım sitenin ziyaretçi defterinden yorum göndermeye çalıştım ama olmadı galiba. siteni çok kaliteli buldum. başarılarınızın devamını diler, bizim naçizane sitemize de bekleriz
tesekkur ederım efendım cok sagolun saygılarımı sunuyorum
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2008, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlara devam ediyoruz arkdaslar hadi bakalım ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
carinokozmetik
Acemi Üye
|
05.11.2008, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|