Yazar |
Mesaj |
-
htmlkodlar
Aktif Üye
|
01.10.2008, 05:26 (UTC) Mesaj konusu: %95 Gelecek Pagerank Sonucu |
|
|
Evet arkadaşlar misal ben google güncelleme yapmadan önce sitemin pagerankı 0 dı ama ben google güncellemeden önce 2 olacağını biliyordum ve bunu dandik sitelerden baktığımda gerçeği yansıtmadığını gördüm
Not:backlink ne diyorsan seo yu inceleyiniz.
http://zeytech.net/Google-Gelecek-Pagerank-Degeriniz-01ai.aspx
yönlendirme kaldırıldı
@turkmayasi______________
En son htmlkodlar tarafından 01.10.2008 07:31:02 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
kazanma
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sunucu meşgul lutfen daha sonra tekrar deneyin diyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kazanma yazmış: sunucu meşgul lutfen daha sonra tekrar deneyin diyor
Evet bende de öyle bir yazı çıktı... ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
the-anil
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
trgg-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya pr yi nasıl ölçücem |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buradan http://www.googlepagerankchecker.com/______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
trgg-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
önemli değil..______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
22.10.2008, 09:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Değerli arkadaşlar google pagerankınıza gelecek değerinizi bu tür sitelerden öğrenmek hiçte sağlıklı değil çünkü bu sitelerin bir çoğu otomatik olarak değer atıyor. En sağlıklısı bekleyip görmek .
herkese iyi paylaşımlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanalsahne
Uzman Üye
|
23.10.2008, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlmekani yazmış: Değerli arkadaşlar google pagerankınıza gelecek değerinizi bu tür sitelerden öğrenmek hiçte sağlıklı değil çünkü bu sitelerin bir çoğu otomatik olarak değer atıyor. En sağlıklısı bekleyip görmek .
herkese iyi paylaşımlar
Merhaba
@HtmlMekani
Gerçekten Haklısın Ben Bir Kere Ölçmütüm Diğer Sitelerimden Birini ''1'' Gelecek Pagerank 1 Gosteriyordum Güncellemede ''0'' İdi ...
Bu Yüzden @HtmlMekani Ni Haklı Buluyorum ...
İyi Eğlenceler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
03.11.2008, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
htmlkodtakimi
Acemi Üye
|
06.11.2008, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalsahne yazmış: htmlmekani yazmış: Değerli arkadaşlar google pagerankınıza gelecek değerinizi bu tür sitelerden öğrenmek hiçte sağlıklı değil çünkü bu sitelerin bir çoğu otomatik olarak değer atıyor. En sağlıklısı bekleyip görmek .
herkese iyi paylaşımlar
Merhaba
@HtmlMekani
Gerçekten Haklısın Ben Bir Kere Ölçmütüm Diğer Sitelerimden Birini ''1'' Gelecek Pagerank 1 Gosteriyordum Güncellemede ''0'' İdi ...
Bu Yüzden @HtmlMekani Ni Haklı Buluyorum ...
İyi Eğlenceler
Aynen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarim51
Aktif Üye
|
05.12.2008, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: saol |