Yazar |
Mesaj |
-
izmir-balcova
Acemi Üye
|
15.09.2008, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: ARKADASLAR BANA BÜYÜK BIR IYILIK YAPARSANIZ SEVINIRIM |
|
|
KENSI SAYFAM ICIN BALCOVA SANAL SEHIR TURU KODU LAZIM. BEN BULAMADIM EGER BULUP BU KODU VERIRSENIZ COK SEVINIRIM DÜNYANIN EN MUTLU INSANI YAPARSINIZ BENI ______________
IZMIR-BALCOVA ANASAYFA İÇİN TIKLAYIN
|
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
spturkey
Aktif Üye
|
15.09.2008, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunlar hiç bir kod bulamıyor boşuna bekliyorsun bu gün 4.günüm nedense hiç brşey yok elimde |
|
↑
|
|
|
-
turkmedya
Aktif Üye
|
15.09.2008, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: hemen isyan yok oyle |
|
|
Buyur hemserim gule gule kullan iste kod saygilarimla kevinxx Kod: <div align="center"> <iframe border="0" name="I1" src="http://www.balcova.bel.tr/balcova360/balcovatur.html" frameBorder="0" width="780" scrolling="yes" height="440">
</iframe></font>
</div> ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
15.09.2008, 23:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
spturkey yazmış: Bunlar hiç bir kod bulamıyor boşuna bekliyorsun bu gün 4.günüm nedense hiç brşey yok elimde
Merhaba,
Neden kendiniz araştırmayı denemiyorsunuz.
O başlık yeni kullanıcılarımıza mümkün oldu kadar yardımcı olabilmek için açılmıştır ve herkese açıktır.
Kimse kimseye burada kod bulma verme mecburiyetinde değildir arkadaşım.
Sizlere mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza lütfen saygılı olunuz.
Bu size ikinci ikazımdır bu konuda.
İlkini öm ile apmıştım !!!
İyi günler. |
|
↑
|
|
|
-
arhavilikomik
Aktif Üye
|
15.09.2008, 23:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslında bana da biri iyilik yapsa ben de memnun olurum. Bu arada balçova güzel yer. Hiç gitmedim ama giderim elbet bir gün. Koda gelince var mıdır acaba |
|
↑
|
|
|
-
izmir-balcova
Acemi Üye
|
16.09.2008, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kusura bakmayin formda yeni oldugum icin, ne yapmam gerektigini bilmiyorum, affet beni
Birdaha yaparsam iki olsun ______________
|
|
↑
|
|
|
-
izmir-balcova
Acemi Üye
|
16.09.2008, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: hemen isyan yok oyle |
|
|
turkmedya yazmış: Buyur hemserim gule gule kullan iste kod saygilarimla kevinxx Kod: <div align="center"> <iframe border="0" name="I1" src="http://www.balcova.bel.tr/balcova360/balcovatur.html" frameBorder="0" width="780" scrolling="yes" height="440">
</iframe></font>
</div>
Sana cok ama cok tesekkür ederim, Allah razi olsun senden benim icin cok büyük bir iyilik yaptin ______________
|
|
↑
|
|
|
-
akturk52
Acemi Üye
|
18.09.2008, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: Banada bir iyilik yaparmısınız |
|
|
banada bir iyili yaparmısınız ordu nunkını lutfennnnnn |
|
↑
|
|
|
-
turkmedya
Aktif Üye
|
19.09.2008, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ordu nun sanal turu bir baska sitede yayinlaniyorsa o adresi yazmalisin ondan sonra iframe taglari arasindaki adres kismina o adresi yapistirip ayni sonucu alabilirsiniz . ordunun sanal turunu yayinlayan siteyi ben bulamadim arkadasim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
izmir-balcova
Acemi Üye
|
|
↑
|