Arkadaslar benim sitemin ana sayfasinda 2tane yazi var. Bastakini önceden, sondakini ise daha dün koydum ve bastaki koydugumdan beri sira sira diziliydi, sonraki koydugum ise normalinde sirali ama ana sayfada kütük gibi duruyordu, sonra problem ne diye baktim ve en bastaki yazinin kendi kendine kod vererek siralandigini gördüm ben yapmadim zaten kod vermesinide bilmiyorum, ayni üsteki yazidaki kodlara bakarak altaki yaziyida düzelttim ama hala o yazi kendi kendine nasil kod verdi bilmiyorum
Acaba ben sayfami tasarlarken birsürü html kodlarindan koydun begenmediklerimi sildim, koydum,sildim, simdi diyorum ki bu koydugum kodlardan birimi bana bu iyiligi yapti eger yaptiysa hangisiydi Hayir; biliyimde tesekkür etmek istiyorum
Simdi bu kod nerden geldi bana,nereye gitti ve hangi kodtu ______________
Arkadaslar benim sitemin ana sayfasinda 2tane yazi var. Bastakini önceden, sondakini ise daha dün koydum ve bastaki koydugumdan beri sira sira diziliydi, sonraki koydugum ise normalinde sirali ama ana sayfada kütük gibi duruyordu, sonra problem ne diye baktim ve en bastaki yazinin kendi kendine kod vererek siralandigini gördüm ben yapmadim zaten kod vermesinide bilmiyorum, ayni üsteki yazidaki kodlara bakarak altaki yaziyida düzelttim ama hala o yazi kendi kendine nasil kod verdi bilmiyorum
Acaba ben sayfami tasarlarken birsürü html kodlarindan koydun begenmediklerimi sildim, koydum,sildim, simdi diyorum ki bu koydugum kodlardan birimi bana bu iyiligi yapti eger yaptiysa hangisiydi Hayir; biliyimde tesekkür etmek istiyorum
Simdi bu kod nerden geldi bana,nereye gitti ve hangi kodtu
arkadaşım sen bi yazı yazıp kaynak diyince yazdıgın yazının kodu çıkar
başarılar ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.