Yazar |
Mesaj |
-
msnxbalaz
Acemi Üye
|
16.09.2008, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: arka plan yapma |
|
|
arkadaşlar daha önce forumlarda yazdım ama mesajlar eski oldu için bazı arkadaşlar yardım yerine sadece yazı eskidir diye cvplar yazmış arkaplan resmi yapmak istiyorum ama verilen kodlar sadece yantaraflada oluyo ben bütün sayfayı kaplamasını istiyorum resimli bi şekilde yada tam anlatcak olan varsa l,tfen yazsın tşk ______________ Y@$AMAKSA S£N! S£VM€K BEN H!Ç ÖLM£D!M K! |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
okullu-oluyoruz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.09.2008, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhablar
Google'a arkaplan kodları yaz hepsi çıkar.
İyi eğlenceler______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca
Aktif Üye
|
16.09.2008, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: arka plan yapma |
|
|
msnxbalaz yazmış: arkadaşlar daha önce forumlarda yazdım ama mesajlar eski oldu için bazı arkadaşlar yardım yerine sadece yazı eskidir diye cvplar yazmış arkaplan resmi yapmak istiyorum ama verilen kodlar sadece yantaraflada oluyo ben bütün sayfayı kaplamasını istiyorum resimli bi şekilde yada tam anlatcak olan varsa l,tfen yazsın tşk
kardeşim sen sanırım arka plan yapma kodu arıyorsun
Kod: <style type="text/css">
<!--
body{background-image:url(ARKA PLAN URL'Sİ BURAYA);background-attachment: fixed}
-->
</style> |
|
↑
|
|
|
-
msnxbalaz
Acemi Üye
|
17.09.2008, 04:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar cvp larınız için çok tşk ama ben bunu zaten biliyorum benim demek istedim neden sadece yanlarda arkplanremi gözüküyo ben bütün sayfayı kaplamasını istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ______________ Y@$AMAKSA S£N! S£VM€K BEN H!Ç ÖLM£D!M K! |
|
↑
|
|
|
-
msnxbalaz
Acemi Üye
|
17.09.2008, 04:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar cvp larınız için çok tşk ama ben bunu zaten biliyorum benim demek istedim neden sadece yanlarda arkplan resmi gözüküyo ben bütün sayfayı kaplamasını istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ______________ Y@$AMAKSA S£N! S£VM€K BEN H!Ç ÖLM£D!M K! |
|
↑
|
|
|
-
yozgatpc
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2008, 05:19 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
merhaba
tasarımınız ıce blue oldu için bütün sayfayı kaplamaz onun için bunlarla karşılaşıyorsun bildim kadarıyla....
iyi eylenceler ______________
Dreamweaver Hakkında Sorularınız İçin Ö.M Atabilirsiniz... |
|
↑
|
|
|
-
msnxbalaz
Acemi Üye
|
17.09.2008, 05:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ewet ama ben sorunu çözdüm yorum yazan tüm arkadaşlara teşşekürler ______________ Y@$AMAKSA S£N! S£VM€K BEN H!Ç ÖLM£D!M K! |
|
↑
|
|
|
-
msnxbalaz
Acemi Üye
|
17.09.2008, 06:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben sorunmu halettim olduda googleden buldum size verecegim siteden tasarım kodunu seçip arkaplan yapa bilirsiniz aldınız kodları tasarım ayarları gelişmiş ayarlar tasarım üzerin deki yazı kutusuna ekleyin istediniz tema olur http://www.gr4t3r.tr.gg/ bu siteden baka bilirsiniz ______________ Y@$AMAKSA S£N! S£VM€K BEN H!Ç ÖLM£D!M K! |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
17.09.2008, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
msnxbalaz yazmış: arkadaşlar ben sorunmu halettim olduda googleden buldum size verecegim siteden tasarım kodunu seçip arkaplan yapa bilirsiniz aldınız kodları tasarım ayarları gelişmiş ayarlar tasarım üzerin deki yazı kutusuna ekleyin istediniz tema olur http://www.gr4t3r.tr.gg/ bu siteden baka bilirsiniz
sorununuzu halletinize sevindim fakat site reklamınızı burda yapmayınız
ayrıca sorununuz halledilmişse baslığa daha fazla yorum ekleyip yazı
kirliliği yapmayınız forum kurallarına uyalım
iyi günler ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
msnxbalaz
Acemi Üye
|
17.09.2008, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: msnxbalaz yazmış: arkadaşlar ben sorunmu halettim olduda googleden buldum size verecegim siteden tasarım kodunu seçip arkaplan yapa bilirsiniz aldınız kodları tasarım ayarları gelişmiş ayarlar tasarım üzerin deki yazı kutusuna ekleyin istediniz tema olur http://www.gr4t3r.tr.gg/ bu siteden baka bilirsiniz
sorununuzu halletinize sevindim fakat site reklamınızı burda yapmayınız
ayrıca sorununuz halledilmişse baslığa daha fazla yorum ekleyip yazı
kirliliği yapmayınız forum kurallarına uyalım
iyi günler site benim degil arkadaşım bana yardımcı olan bi site baktım forumda çogu kişi sorununu halledemiyor bari bu sitede 2 dk işini halletsin ______________ Y@$AMAKSA S£N! S£VM€K BEN H!Ç ÖLM£D!M K! |
|
↑
|
|
|
-
tavsanlinet
Acemi Üye
|
29.09.2008, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: teşekkür |
|
|