Yazar |
Mesaj |
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: yorumlar bölümü hakkında ? |
|
|
ŞİMDİ BEN SİTEME YORUMLAR BÖLÜMÜ AÇIYORUM FAKAT CSS TASARIMDA GELİNCE BÜTÜN SAYFALARDA GELİYOR BEN BUNU SADECE Bİ SAYFADA DÜŞÜNÜYORUM NASIL OLUCAK O İŞ???? www.kartalcafebjk.tr.gg/yorumcafe.htm burdaki gibi değil tüm tasarım gelsin istiyorum ______________
BİRGÜN BELKİ YENİDEN DEDİK VE YENİDEN GELDİK(bu sevdadan vazgeçersek AllAh belamızı versin....)
En son kartalcafebjk tarafından 03.09.2008 19:08:48 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
herzamanheryerde
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
KartalCafeBjk
Ne Demek İstedigini Anladım Yorum Sayfasını Tasarımın İçinemi Almak İstiyorsun Sen..
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 09:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herzamanheryerde yazmış: KartalCafeBjk
Ne Demek İstedigini Anladım Yorum Sayfasını Tasarımın İçinemi Almak İstiyorsun Sen..
EVET ONU DEMEK İSTİYORUM ARTI BİDE SADECE Bİ SAYFADA OLUCAK;) ______________
BİRGÜN BELKİ YENİDEN DEDİK VE YENİDEN GELDİK(bu sevdadan vazgeçersek AllAh belamızı versin....)
|
|
↑
|
|
|
-
herzamanheryerde
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O zaman Css Bölümünü İncele
CONTENT yaz Arama kutucguna |
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet oradan ne yapıcam;??? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
herzamanheryerde
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İncele Anlarsın.. |
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herzamanheryerde yazmış: İncele Anlarsın.. hayır bulamadım link atarsan sevinirim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2008, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya ilgilenen yokmu yhaaa ______________
|
|
↑
|
|
|
-
eglencevebilgidunyasi
Aktif Üye
|
03.09.2008, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Css tasarım kullanmadığım için ne demek istedğiniz anlamadım. İlgilenen olacaktır...______________ Eğlence ve Bilgi Dünyası |
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.09.2008, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eglencevebilgidunyasi yazmış: Ben Css tasarım kullanmadığım için ne demek istedğiniz anlamadım. İlgilenen olacaktır... ilgilenen bi insan yok ya mod beyler bi işimiz düşünce yoksunuz bi konu hakkında yardım istedik çok mu yaa ______________
|
|
↑
|
|
|
-
yalnizzz-game
Acemi Üye
|
|
↑