Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj18.08.2008, 07:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

ganyanmetre google'a kayıt yaptıysan ve site haritanıda dediğimi yaptıysan o seni gelir bulur başarılar
Mesaj18.08.2008, 09:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

anladım onun gelip bulmasını beklemekden başka bir yapacak bişe yok, teşekkürler
Mesaj29.10.2008, 01:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

ganyanmetre yazmış:
yazarlarimizvehayatlari yazmış:
ganyanmetre bu link sana ait linktir

http://www.xml-sitemaps.com/download/www.ganyanmetre.tr.gg/sitemap.html?view=1

bunu şöyle yap

sitene giriş

sayfalarımı değiştir

yeni sayfa ekle

site haritam de başlığa veya başka bir şeyde diyebilirsin

seçenekleri göstere tıkla orada normal sayfa yazan yerden ekstren link de yukarıdaki verdiğim linki yapıştır ve kaydet bu kadar ganyanmetre

arkadaşım sen bı tanesın evet ben bunu yaptımsuandada sıtemde var bu sıte harıtasını google kolayca taraması ıcın kolayca ulaşabılmesı ıcın google ın sıte dogruma bolumdekı sıte harıtası ekle bolune eklemek ıstıyorum sımdı sıte harıtası ekle bolumunde sıte harıtanın url sını yapıstırman gerekıyor fakat yapıstırırken dosyanın xml dosyası olması gerekiyor bedava-sitem in ise htm oldugundan kabul etmıyor hata verıyor aşagıda yuklenmesı gereken site harıtasının xml olacagına daır resım var ve sıte harıtasını yukledıkden sonrakı veren hata raporuna daır resım var ınceleyın lutfen
Gerçekten helal olsun sana kardeş, bilen bilmeyen herkes bişey yazıyordu senin yazdıgını okuyana kadar sinir olmuştum. emegine saglık sagol sen.
Mesaj29.10.2008, 09:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

oqeee