HANGİSİ |
CEZA |
|
[ 12 ] |
SAGOPA |
|
[ 14 ] |
|
Toplam Oylar : 26 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
metalbozkurt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2008, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakannet55 yazmış: metalbozkurt yazmış: mutiekmek yazmış: hakannet55 yazmış: Sgopayla kıyaslanırsa ceza Ama cezadan daha iyileri yokmu birsürü var
türkiyeden kim var cezadan veya sagopa dan daha fazla dinlenen albümü olan yada tanınan
iyi olması için tanınması mı gerek ... MT(Lazmataz) var cezaya 1 milyon basar..
ewet o mt nin adı mt mi gerçekten ama süper müzikleri |
|
↑
|
|
|
-
sizin-siteniz
Uzman Üye
|
15.08.2008, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SaGoPa KajmEr ______________ |
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2008, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
# Ceza'nın profesyonelliği ve kalitesi zaten tartışılmaz...
Ama undergroundda şuanda bile bazı MClerin Ceza'nın kalitesinde olduğunu düşünüyorum...
( Not: Sagopa' yı değerlendirmeye bile almıyorum =) )______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
|
-
hakannet55
Uzman Üye
|
15.08.2008, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trggcanavari yazmış: # Ceza'nın profesyonelliği ve kalitesi zaten tartışılmaz...
Ama undergroundda şuanda bile bazı MClerin Ceza'nın kalitesinde olduğunu düşünüyorum...
( Not: Sagopa' yı değerlendirmeye bile almıyorum =) ) |
|
↑
|
|
|
-
mukemmelkiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2008, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakannet55 yazmış: trggcanavari yazmış: # Ceza'nın profesyonelliği ve kalitesi zaten tartışılmaz...
( Not: Sagopa' yı değerlendirmeye bile almıyorum =) )
Arkadaşım bence ceza biraz erkeklere hitap ediyor hızlı oldugu için
saopada biraz kızlara hitap ediyor biraz slow yani biraz duyguya hitap ediyor sagopa Ondan olsa gerek:lol:
Saçma.Ben ceza dinliyorum... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hakannet55
Uzman Üye
|
15.08.2008, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mukemmelkiz yazmış: hakannet55 yazmış: trggcanavari yazmış: # Ceza'nın profesyonelliği ve kalitesi zaten tartışılmaz...
saopada biraz kızlara hitap ediyor biraz slow yani biraz duyguya hitap ediyor sagopa Ondan olsa gerek:lol:
Saçma.Ben ceza dinliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
metalbozkurt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2008, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cezann söyledklernn cogu anlasılmıo paso küfredio laf olsn... ama sagopa da cok anlamlı sözler var cezann kı rap olsunda herkes cossun gerisi önmli deil ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mukemmelkiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.08.2008, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakannet55 yazmış: mukemmelkiz yazmış: hakannet55 yazmış: trggcanavari yazmış: # Ceza'nın profesyonelliği ve kalitesi zaten tartışılmaz...
Saçma.Ben ceza dinliyorum...
hayır bu benim görüşüm ve kesin öyle demiyorum %80 öyle en azından duyguya hitap ediyor slow bu gerçek demekki seni sen duygusal degilsin slow sevmiyorsun genelde kızlar sever çünkü duygusaldırlar erkeklerden fazla şekilde yani bende slow sevidimden sgopayıda dinlerim yani ha bazen cezada dinlerim ama bazılarıda iyi degil kabul etmek gerek ha sagopanında hepsi iyi degil Ama ikiside aynı paltformda degil farklı platformda bence
Slow sevmediğimden değil de slow rap sevmediğimdendir belkide. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hakannet55
Uzman Üye
|
16.08.2008, 06:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mukemmelkiz yazmış: hakannet55 yazmış: mukemmelkiz yazmış: hakannet55 yazmış: trggcanavari yazmış: # Ceza'nın profesyonelliği ve kalitesi zaten tartışılmaz...
Saçma.Ben ceza dinliyorum...
hayır bu benim görüşüm ve kesin öyle demiyorum %80 öyle en azından duyguya hitap ediyor slow bu gerçek demekki seni sen duygusal degilsin slow sevmiyorsun genelde kızlar sever çünkü duygusaldırlar erkeklerden fazla şekilde yani bende slow sevidimden sgopayıda dinlerim yani ha bazen cezada dinlerim ama bazılarıda iyi degil kabul etmek gerek ha sagopanında hepsi iyi degil Ama ikiside aynı paltformda degil farklı platformda bence
Slow sevmediğimden değil de slow rap sevmediğimdendir belkide. |
|
↑
|
|
|
-
metalbozkurt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|