Yazar |
Mesaj |
-
nur-si
Acemi Üye
Konum: arkadaşlar ben fetullahcı değilim bensadece bekir hocadan ders lan bi öğrenciyim
|
16.08.2008, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: 800x100 bir islami resim |
|
|
ben 800çarpı100 bir islami resim bulabilirmi ben bulamadım url si ni vermenizirica ederim
@sonsahne: konu başlıklarına yardım, acil vb şeyler yazmayalım. konuyla ilgili olmalı.______________
En son nur-si tarafından 16.08.2008 13:52:53 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
16.08.2008, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
nur-si
Acemi Üye
Konum: arkadaşlar ben fetullahcı değilim bensadece bekir hocadan ders lan bi öğrenciyim
|
16.08.2008, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşk edrim başka bulanlarda yazsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nur-si
Acemi Üye
|
16.08.2008, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başlık resimi arıyorum islami bulabilirmisiniz sorun hala çözülamediği için ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nur-si
Acemi Üye
|
16.08.2008, 12:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başlık resimi arıyorum islami bulabilirmisiniz sorun hala çözülamediği için ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sizin-siteniz
Uzman Üye
|
16.08.2008, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
ßu Tür Resim İsteklerinizi Kendinizde Karşılayaßilirsiniz Öncelikle Googleye Girin Yukarıdaki Görseller ßağlantısına Tıklayın Arama Motoruna İstediginiz Resimi Yazdıkdan Sonra Aramayı ßaşlatın Resimler Çıktıktan Sonra Arama Motorunun Altında Tüm Görseller Yazıyo Ve ßaşka Seçeneklerde Var Örnek Olarak ßüyük Görseller Gibi Sizde Resmin ßoyutuna Göre ßüyük mü Küçükmü Olacagını Seçin Tekrar Arama Yapın Çıkan Resimlere Tıklayın Açıldıktan Sonra Görseli Tam ßoy Olarak Göster Yazan ßağlantıya Tıklayın Açılan Resime Sağ Tıklayıp Özelliklerden
Resim Urlsini Alın Ve Resmi Kullanın
İyi Eglenceler.
______________ |
|
↑
|
|
|
-
sohbetgrup
Aktif Üye
|
16.08.2008, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
16.08.2008, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sohbetgrup yazmış: bende bilmiyorum
iyi günler
Merhaba,
arkadaşım diğer başlıkta forum kirliliği yapmak yüzünden birini uyardın ve aynısını sen burada yapıyorsun,bilmiyorsan diğerleri biliyordur neden forum kirliliği yapıyorsun?
İyi eğlenceler |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
16.08.2008, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|