Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj14.08.2008, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

o zaman durmak yok bu duruma sessiz kalmayalimm
www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada
Mesaj15.08.2008, 06:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bkn

doğruu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Mesaj15.08.2008, 08:31 (UTC)    
Mesaj konusu: saygıı

arkadaşlar burası eğlence sitesi hakareti asla kabul ve tasvip etmiyoruz.lütfen sevgili yöneticiye sayılı olalım.sevgili yönetici size çok teşekkür ediyoruz bize böyle bir fırsatı tanıdığınız ve kendimizi değerlendirme fırsatı werdiğiniz için size minnettarız.[b[/b]
Mesaj15.08.2008, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu: oguzhan

ewt bencede bu sitede böyle terbiyesizliklere yer olmamalıdır
Mesaj15.08.2008, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Ben chat koymak istiyorum

Ya beyler ben siteme chat koymak istiyorum bunun nasil olacagini bilen warmi? lutfen cevap !
Mesaj15.08.2008, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteturka yazmış:
Alıntı:
Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,

Önemli:

Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.

Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:

Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.

Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.

Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!

İyi eğlenceler ve sevgiler.
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com

Çok Doğru Söylüyorsunuz Bazı Kullanıcılar Sitelerinde Kötü İçeriklere Ve Forumu Kirletmeye Sebebiyet veriyor Aslında Böyle Kullanıcıları Banlıcaksın Bir de Mahkemeye Vericeksin Değil mi?
Rolling Eyes Smile
Mesaj15.08.2008, 16:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel bir konuya değinmişsiniz.Umarım bu tür terbiyesizliklerle bir daha karşılaşılmaz!
Mesaj15.08.2008, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
siteturka yazmış:
Alıntı:

Önemli:

Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.

Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:

Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.

Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.

Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!

Benjamin Lochmann

Çok Doğru Söylüyorsunuz Bazı Kullanıcılar Sitelerinde Kötü İçeriklere Ve Forumu Kirletmeye Sebebiyet veriyor Aslında Böyle Kullanıcıları Banlıcaksın Bir de Mahkemeye Vericeksin Değil mi?
Mr. Green
Mesaj15.08.2008, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

söz konusu gerçekleşen olayda insanlar günümüz şartlarında kişilerin özel veya tüzel haklarını kirletmeye çalışıyorlar.sizinde söylediğiniz gibi yasal yollar bunları engelleyebilir ama asıl merak ettiğim çözümlerimiz kalıcı olabilecekmi,yoksa ileri bir tarihte yine aynı olaylar yaşanacakmı.bir öneri sunmak istiyorum:siteye üyelik ve site kurma talebi kolay olmasın bazı kişisel bilgiler istensin bu durum birazda olsa bu tür insanların üye olmasını engelleyebilir saygı ve sevgilerimle...
Mesaj15.08.2008, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

bencede bidaha böyle bir terbiyesizlik yapılmaz inşallah
Mesaj15.08.2008, 22:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bende sesimi duyuruyum bari

burda eğlence var

ama hakaret argo kelimelere karşı savaş dahi açarız bu kişiler aile terbiyesi alamamış kişilikte ki! insan lar insanda değiller ben buna bu şekilde kanaaat getiriyorum

onlara gereken cezanın en kısa zamanında alamlarını isterim

eğer msj larımda bir kabalık varsa hakkınızı helel edin

bu bedava sitemi hayata bağlayan ve kurucularına ayrı ayrı tşk ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum
kandiliniz mubarek olsun
Mesaj16.08.2008, 04:52 (UTC)    
Mesaj konusu: :D

Bunu Bana Solemene gerrek yok ben daha çoccuğum 14 yaşındayım Very Happy Mr. Green
Red Tasarım Arıyorum Güzel Olsun Wink
Varsa Mesaj Atın
Mesaj16.08.2008, 05:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

gercus72 yazmış:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
siteturka yazmış:
Alıntı:

Önemli:

Benjamin Lochmann

Mr. Green

böyleside agor olur bence canım Wink
www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada
Mesaj16.08.2008, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet yha öle şeymi olur artık kımler yapıyorsa bıraksınlar eğlence muhabbt yerıdır burası Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Arrow
Mesaj16.08.2008, 09:42 (UTC)    
Mesaj konusu: isyan

selam ben uzun zamandır siteye girmiyordum böyle bir hizmet nerde var acaba üstelik bedava elinizi vicdanınıza koyun bak benim sitemle ilgili bi sorunun vfardi e mail çektim hemen cevap geldi ben tüm site çalışanlarına teşekkür teşekkür ediyorum hatta bizim köyün anasayfasındada bu teşekkürümü belirttim lütfen seviyeli olalım saygılarımla
Önceki mesajları göster: