Yazar |
Mesaj |
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2008, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o zaman durmak yok bu duruma sessiz kalmayalimm ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
aslancan
Acemi Üye
|
15.08.2008, 06:25 (UTC) Mesaj konusu: Re: bkn |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tanjukral
Acemi Üye
|
15.08.2008, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: saygıı |
|
|
arkadaşlar burası eğlence sitesi hakareti asla kabul ve tasvip etmiyoruz.lütfen sevgili yöneticiye sayılı olalım.sevgili yönetici size çok teşekkür ediyoruz bize böyle bir fırsatı tanıdığınız ve kendimizi değerlendirme fırsatı werdiğiniz için size minnettarız.[b[/b] |
|
↑
|
|
|
-
oguztokgoz
Acemi Üye
|
15.08.2008, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: oguzhan |
|
|
ewt bencede bu sitede böyle terbiyesizliklere yer olmamalıdır |
|
↑
|
|
|
-
arastrma
Acemi Üye
|
15.08.2008, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: Ben chat koymak istiyorum |
|
|
Ya beyler ben siteme chat koymak istiyorum bunun nasil olacagini bilen warmi? lutfen cevap ! |
|
↑
|
|
|
-
akanzehir
Acemi Üye
|
15.08.2008, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteturka yazmış: Alıntı: Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,
Önemli:
Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.
Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:
Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.
Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.
Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!
İyi eğlenceler ve sevgiler.
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com
Çok Doğru Söylüyorsunuz Bazı Kullanıcılar Sitelerinde Kötü İçeriklere Ve Forumu Kirletmeye Sebebiyet veriyor Aslında Böyle Kullanıcıları Banlıcaksın Bir de Mahkemeye Vericeksin Değil mi? |
|
↑
|
|
|
-
mutlulugun-gucu
Acemi Üye
|
15.08.2008, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir konuya değinmişsiniz.Umarım bu tür terbiyesizliklerle bir daha karşılaşılmaz! ______________ HaYaTı GüLüCüKLeRiNLe CeZaLaNDıR! =) |
|
↑
|
|
|
-
gercus72
Acemi Üye
|
15.08.2008, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteturka yazmış: Alıntı: Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,
Önemli:
Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.
Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:
Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.
Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.
Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!
Benjamin Lochmann
Çok Doğru Söylüyorsunuz Bazı Kullanıcılar Sitelerinde Kötü İçeriklere Ve Forumu Kirletmeye Sebebiyet veriyor Aslında Böyle Kullanıcıları Banlıcaksın Bir de Mahkemeye Vericeksin Değil mi? |
|
↑
|
|
|
-
eskrima76
Acemi Üye
|
15.08.2008, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
söz konusu gerçekleşen olayda insanlar günümüz şartlarında kişilerin özel veya tüzel haklarını kirletmeye çalışıyorlar.sizinde söylediğiniz gibi yasal yollar bunları engelleyebilir ama asıl merak ettiğim çözümlerimiz kalıcı olabilecekmi,yoksa ileri bir tarihte yine aynı olaylar yaşanacakmı.bir öneri sunmak istiyorum:siteye üyelik ve site kurma talebi kolay olmasın bazı kişisel bilgiler istensin bu durum birazda olsa bu tür insanların üye olmasını engelleyebilir saygı ve sevgilerimle... |
|
↑
|
|
|
-
fatihkarapinar
Aktif Üye
|
15.08.2008, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede bidaha böyle bir terbiyesizlik yapılmaz inşallah |
|
↑
|
|
|
-
tc2692
Acemi Üye
|
15.08.2008, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bende sesimi duyuruyum bari
burda eğlence var
ama hakaret argo kelimelere karşı savaş dahi açarız bu kişiler aile terbiyesi alamamış kişilikte ki! insan lar insanda değiller ben buna bu şekilde kanaaat getiriyorum
onlara gereken cezanın en kısa zamanında alamlarını isterim
eğer msj larımda bir kabalık varsa hakkınızı helel edin
bu bedava sitemi hayata bağlayan ve kurucularına ayrı ayrı tşk ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum
kandiliniz mubarek olsun ______________ kandemirsalim |
|
↑
|
|
|
-
oyunpazarlama
Acemi Üye
|
16.08.2008, 04:52 (UTC) Mesaj konusu: :D |
|
|
Bunu Bana Solemene gerrek yok ben daha çoccuğum 14 yaşındayım ______________ sonunu düşünen kahraman olamaz!
www.oyunpazarlama.tr.gg
iği eğlenceler dilerim
Red Tasarım Arıyorum Güzel Olsun
Varsa Mesaj Atın |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 05:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gercus72 yazmış: siteturka yazmış: Alıntı: Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,
Önemli:
Benjamin Lochmann
Çok Doğru Söylüyorsunuz Bazı Kullanıcılar Sitelerinde Kötü İçeriklere Ve Forumu Kirletmeye Sebebiyet veriyor Aslında Böyle Kullanıcıları Banlıcaksın Bir de Mahkemeye Vericeksin Değil mi?
böyleside agor olur bence canım ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
kozagaragenet
Acemi Üye
|
16.08.2008, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sarayozukoyu66
Acemi Üye
|
16.08.2008, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: isyan |
|
|
selam ben uzun zamandır siteye girmiyordum böyle bir hizmet nerde var acaba üstelik bedava elinizi vicdanınıza koyun bak benim sitemle ilgili bi sorunun vfardi e mail çektim hemen cevap geldi ben tüm site çalışanlarına teşekkür teşekkür ediyorum hatta bizim köyün anasayfasındada bu teşekkürümü belirttim lütfen seviyeli olalım saygılarımla |
|
↑
|
|
|
|