Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2008, 08:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gel Yamacıma Ulaş Amacına => Trakonya Very Happy
Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.)
Mesaj02.08.2008, 10:49 (UTC)    
Mesaj konusu: baytar

derdime çare BAYTARIM yok dengeme destek tutki durayım şafak güneşi fermanı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melke bir yandan şeytan yandan başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem derdime çare BAYTARIM yok
Mesaj03.08.2008, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aklımın odaları senle doldu taştıııı.....
Mesaj04.08.2008, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Marifetnamem budur halkim al alkisla basa dönsün basim olmadi. bastan dersen aldirmam bu filmi daha önce izledim sarkisi benden.
Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.)
Mesaj04.08.2008, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

ßir Gün Siyah Renge Zor Hep KaranlIk İçimi Yakar ßemßeyazdım Kirlendim Taşandım Yuhlandım ßittim ßir Gün Al Sancım Çek Gör Sinmiş İçine Kapanmış Ağlar ßir Var ßir Yok ßedenim Tercihimde Hakkın Yatar.

Yanlış Olaßilir Razz
Mesaj04.08.2008, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

çirkef kafkef deme nolur TEK BASINALIGIN YOLCUSU TEK OLUR..
Mesaj04.08.2008, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

hey keş
Mesaj04.08.2008, 23:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

kuvvete dayanamayan adalet aciz,adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
Mesaj05.08.2008, 07:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Benim Rapim
Bu Benim Şiirim
Bu Benim Derinim
Bu Benim Bendim
Bu Benim Eserim
Bu Benim Ta Kendim
Laughing
Mesaj08.08.2008, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

sen İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın aferin helal olsun işi kapmışsın...
Mesaj09.08.2008, 10:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

dil ateştir biraz suyla södürülmesi mümkündür !!!! (((HaLdUn)))
Mesaj09.08.2008, 11:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

derdime çare dünyanın en iyi baytarı gelse zooloji uzmanı gelse işe yaramas

Mesaj09.08.2008, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu sahibinin sesi merkeeeez..
Mesaj10.08.2008, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

En Sevdiğim Sözü
Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili

Mesaj10.08.2008, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Melodi,yazar ve notalarıda yazsaydınız.... Razz Mr. Green
Önceki mesajları göster: