Yazar |
Mesaj |
-
ysnsen
Uzman Üye
|
04.08.2008, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: Geleceğiniz |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
search-net
Acemi Üye
|
04.08.2008, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim aklımdan ya programlamayı yada webtasarımı iyi ögrenip webmaster veya programcı olmak geçiyor 18 yaşına gelir gelmez ailemden ayrılmayı istiyorum tek basıma yasıycam yada bi ev arkadası bulcam ankara dısına çıkcam buda var ankarayı fazla sevmiyorum oda olmadı son plan hortumcu olcam |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Gerçekten Geleceğimi Çok Düşünürüm. büyüyünce doktor olmak isterim ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
04.08.2008, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gelecekte web programcılığı okumayı düşünüyorum eğer başarılı olursam benim için çok iyi olacak______________ |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
04.08.2008, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
komik-city yazmış: Ben Gerçekten Geleceğimi Çok Düşünürüm. büyüyünce doktor olmak isterim
doktor olmak öyle kola değil ama.
doktor olmak için neler yapıyorsunuz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
search-net
Acemi Üye
|
04.08.2008, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: komik-city yazmış: Ben Gerçekten Geleceğimi Çok Düşünürüm. büyüyünce doktor olmak isterim
doktor olmak için neler yapıyorsunuz doktorculukmu oynuyosun |
|
↑
|
|
|
-
kazanma
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben yapay zeka muhendisligine okumak istiyorum...bunun hakkinda cok kitap okudum 90 km hizla okumaya da devam ediyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
04.08.2008, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
search-net yazmış: ysnsen yazmış: komik-city yazmış: Ben Gerçekten Geleceğimi Çok Düşünürüm. büyüyünce doktor olmak isterim
doktor olmak için neler yapıyorsunuz doktorculukmu oynuyosun
bu başlıkta ciddiyet istiyorum arkadaşlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
search-net yazmış: ysnsen yazmış: komik-city yazmış: Ben Gerçekten Geleceğimi Çok Düşünürüm. büyüyünce doktor olmak isterim
doktor olmak için neler yapıyorsunuz doktorculukmu oynuyosun
Tabiki hyr Hep Çalışıyorum ve Yeteneğimin Olduğunu düşünüyorum.______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
04.08.2008, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kolay gelsin ozaman çok isterim herkesin güzel biryerlere gelmesini .
çok kitap okuyun arkadaşlar..
herşeyin ucu kitapa dayanıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
search-net
Acemi Üye
|
04.08.2008, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hmm özgür belki tanırsın ben webbaz
yetenegin varsa dene doktor olmayı istiyorsan guzel bi meslek
pardon bi espiri yaptım ysn abi |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: kolay gelsin ozaman çok isterim herkesin güzel biryerlere gelmesini .
herşeyin ucu kitapa dayanıyor
Kiapla Aram ii deil Ama Yeri Gelior Canım Sıkılınca Bi Kitaba Adıyom Kendimi en fazla 2 haftada 700 sayfalık kitap bitiriyorum.Yeri Gelince hiç okumak istemiyorum. ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: kolay gelsin ozaman çok isterim herkesin güzel biryerlere gelmesini .
herşeyin ucu kitapa dayanıyor
Kiapla Aram ii deil Ama Yeri Gelior Canım Sıkılınca Bi Kitaba Adıyom Kendimi en fazla 2 haftada 700 sayfalık kitap bitiriyorum.Yeri Gelince hiç okumak istemiyorum. ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
04.08.2008, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herzaman kendine bir sınır koyup okumalısın______________ |
|
↑
|
|
|
-
search-net
Acemi Üye
|
04.08.2008, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sınır koydugum zman hep sınırın gerisinde kalıyorum internet olmasa manyak okurdum heralde |
|
↑
|
|
|
|