Yazar |
Mesaj |
-
gokcamlilarcom
Acemi Üye
|
31.07.2008, 07:47 (UTC) Mesaj konusu: çok ayıp |
|
|
evet arkadaşlar web site işi gayet pahalı bir ugraşıdır bu yüzden insanların sizlere vermiş olduğu bu hizmeti elinizin tersiyle teperseniz sizler yüzünden bir sürü arkadaşlarımızında bundan etkilenmesi mümkün olacaktır lütfen yazdıklarınıza dikkat edelim birde yazıları yazan arkadaşlar istense iki dakika da tesbit edilebilir bunu unutmayın artık nette yazılan her şey delil kabul ediliyor bundan tüm kullanıcılar olarak etkileneceginden lütfen azami dikket edelim sonuçta bizler için bu hizmeti sunan arkadaşlara çok teşekkür edrim.
Bir web master olarak elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim.
saygılarımla[/b] |
|
↑
|
|
|
-
mazideyim
Acemi Üye
|
31.07.2008, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: bedava siteme destek |
|
|
bu kadar emek harcayanlarin bizlere sıte kurma fırsati veren kisılerin yanindayiz |
|
↑
|
|
|
-
bismilli21
Aktif Üye
|
31.07.2008, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet ama bizimde modaratörlerden şikayetimiz var örneğin biz reklam bölümü içerisinde reklam yaptığımızda bize ne den reklam bölümde çok yaptığımızı soruyorlar oysaki bir reklamın etkili olması için da ha geniş kitle görmeli dolaysıyla daha çok reklam vermeliyiz yeter ki reklam bölümü içinde olsun
öyle değil ben yanlışsam hatamı söyleyim bilelim ______________ www.bismilli21.tr.gg www.bismillice.tr.gg www.kestirme.tr.gg
birini tercih edin bize ulaşın
En son bismilli21 tarafından 31.07.2008 11:14:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
teomanqolic
Acemi Üye
|
31.07.2008, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
insanLık nereye gidior beLLi değiL burda biriLeri bişey için uğraşıo onLar kötü niyetLe kullnıolar çok yazık. |
|
↑
|
|
|
-
ruzgarform
Acemi Üye
|
31.07.2008, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: mrb |
|
|
mrb arkadaşlar ben yeni bi site açtım bazı uygulamaları yaptım ama siteye üye girişi bölümü yok bende giriş yapamıyorum nasıl getirebiliriz giriş bölümünü yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim ______________ AlEmİn EtİkEt OlDuĞu YeRdE BeN FiYaT KoYaRıM
cCc ÜlKüCü GeNçLiK cCc |
|
↑
|
|
|
-
iciltat
Acemi Üye
|
31.07.2008, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brader bu oluşturulan sitelerin admini kim bu kişiler kendini bilmez mahlukatları site dışı yapamıyorlarmı.bide siz gönderin bn sıkarım topuklarına...
[/b] |
|
↑
|
|
|
-
aybarsaksaray
Acemi Üye
|
31.07.2008, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: Bence de |
|
|
Bu kadar seviyesiz bu kadar kendini ispatlama gayreti içerinde olan kompleksli insanların bu tür sosyal ve gelişime açık vizyonlara girmemesi gerekiyor..gidin siz kendi dağınızda yaşayın..biz şehrimizde mutluyuz.. |
|
↑
|
|
|
-
arabeskdamar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu siteye yapılan saldırılar bizede yapılmış saldırılar demektir kimse buna bir daha cesaret etmesin
bedava-sitem.com
çok güçlü bir ekip ______________ aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
edebi-nur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben diyorum bunun gibi açan siteler işi kötü ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webmasterclub
Acemi Üye
|
01.08.2008, 00:01 (UTC) Mesaj konusu: Sevgili Seline |
|
|
Sevgili Selin,
Ben htmlkodes.tr.gg nin sahibiyim.Benim Sitem 31.07.2008 tarihinde silinde.Buna bir anlam veremedim.Lütfen Sizden sitemin açılmasını istiyorum.Çünkü sitemizde bugüne Kadar hiçbir usulsüzlük yapılmamıştır.
Bunu düzelteceğinizi umuyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum.[/b] ______________ WebmasterClub.TR.GG |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
01.08.2008, 03:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
meyva veren agac taslanir arkadaslar
bedava-sitem turkiyenin en buyuk webplatformu oldugu icin cekemeynler var kiskaniyorlar kiskanclik basa vuruyor sonra da boyle yakismiyan davranislarda bulunuyorlar boyle insanlar klavye delikanlisidir baska hic bir sey degilerdir siz bu tarz kisilere uymayin eyer sizleri rahatsiz edenler varsa moderatör arkadaslarimizla temasa gecmeniz yeterli olacaktir
bu tarz kisilerin oyununa gelmeyiniz onlarin amaci bedava-sitem ailesinin huzuruna kacirmak kimsenin de buna gücü yetmiyecektir
sevgiler saygilar ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 01.08.2008 03:18:00 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
intermaster
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2008, 06:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam size tamamiyle katılıyorum.. ______________ @sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
besem
Acemi Üye
|
01.08.2008, 08:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|