Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj30.07.2008, 07:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

doru sölüoolar herkeze katılıyorum...
Mesaj30.07.2008, 09:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Elimizden gelen size destek olabilieceğimiz ne var ise gülyalılar olarak yardımda bulunmaya hazırız...
Mesaj30.07.2008, 10:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet doqru
Mesaj30.07.2008, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu: stie

bence haklısınız böyle kişilerin siteleri silinmeli ya da ıp adresi belirlenerek bir daha kayıt olamamalı
Mesaj30.07.2008, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu: pesimistt

yani bencede ne gerek varki bu tarz hakaretlere adam gibi sitenizle uğraşın uğraşmıcaksanızda üye falan olmayın
Mesaj30.07.2008, 15:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow BENCEDE NEEDEEN BOLE YAPARLAR ANLAMAM BEN INSAN GIBI EGLENMEK ICIN GIRSE HERKES BURAYA ZATEN BU KADAR KARISIKLIK OLMAZ ILERIDEDE KAPATILIR BENCE BOLE OLURSA BU SITE NOOLUR DUZGUNCE EGLENELIM

Arrow http://www.karmot.tr.gg beklerim anketede katılın Very Happy
Mesaj30.07.2008, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu: saygısizlık

saygısızlık yapmalalım lütfen
Mesaj30.07.2008, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu: evet katılıyorum

evet dogru
Mesaj30.07.2008, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok doğru ve ben de katılıyorum Very Happy
Mesaj30.07.2008, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

haklısınız ayıp be kardeşler ama işte burası türkiye burada hersey olur
http://gece-yargici.tr.gg/
Mesaj30.07.2008, 20:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Terbiyesizler

arkadaslar bu sitenin bize hizmette bulunan modetorlerimize bize bu irtani sagkayan kisilere en kucuk hakaret bana yani bize edilmis bir hakarettir.Bunun arkasinda duralim kim nasil ne sekilde tehdit savuruyorsa ayni sekilde bende onlara karsiyim.Bizim burdaki emektarlarimiza yapilmamasi gerektigi gibi kimseye yapilmamali bu kisiyi yada kisileri siddetle kiniyorum ve yasa hukuk adalet in vermedigi cezalari disardanda verebiliriz bunun altini ciziyorum.KIMSE BIZE HIZMETI SUNAN ARKADASLARIMIZA YANLIS YAPAMAZ.......Yapan var ise acik adresini yazsin bakin nasil oluyormus tehdit ve hakaret,ki gercegi olur

sevgilerimi sunuyorum dostlarimiza
Mesaj31.07.2008, 06:28 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Üyelerimize önemli mesaj

[quote="BLochmann"]Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,

Önemli:

Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.

Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:

Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.

Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.

Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!

AYNEN katılıyorum tr.gg ailesinden biri olarak
burda birimize gelen hakaret hepimize yapılmış sayılır..biz bir tr.gg ailesiyiz
Mesaj31.07.2008, 06:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Terbiyesizler

efe2008 yazmış:
arkadaslar bu sitenin bize hizmette bulunan modetorlerimize bize bu irtani sagkayan kisilere en kucuk hakaret bana yani bize edilmis bir hakarettir.Bunun arkasinda duralim kim nasil ne sekilde tehdit savuruyorsa ayni sekilde bende onlara karsiyim.Bizim burdaki emektarlarimiza yapilmamasi gerektigi gibi kimseye yapilmamali bu kisiyi yada kisileri siddetle kiniyorum ve yasa hukuk adalet in vermedigi cezalari disardanda verebiliriz bunun altini ciziyorum.KIMSE BIZE HIZMETI SUNAN ARKADASLARIMIZA YANLIS YAPAMAZ.......Yapan var ise acik adresini yazsin bakin nasil oluyormus tehdit ve hakaret,ki gercegi olur

senin yazıyı okumadan ben yazmıştım..baktım aynı düşünüyoruz..seninle beraberim arkadaşım..her türlü desteğe varım..içeride dışarıda
Mesaj31.07.2008, 07:00 (UTC)    
Mesaj konusu: SAYGISIZLIK

Mesaj31.07.2008, 07:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: SAYGISIZLIK

efe2008 yazmış:

valla süpersin kardeşim