Konu sahibi sitesi silindiği için konuyu kilitlemek zorundayım, olur'da sitesi aktif duruma gelirse benimle iletişime geçmesi gerekir. KONU KİLİT! ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Konu sahibi sitesi silindiği için konuyu kilitlemek zorundayım, olur'da sitesi aktif duruma gelirse benimle iletişime geçmesi gerekir. KONU KİLİT!
Konu sahibi sitesi aktif hale geldiği için isteği üzerine konuyu tekrar aktif hale getiriyorum, KONU AÇILDI! ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
animewave siten güzel olmuş kardeşim kolay gelsin ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Blog kutularını genişletmeni ya da sütun eklemeni öneriyorum daha dolu dolu duracaktır
Tasarım sade ve uygun tebrikler (:
Mehmet Şirin Can tasarımı asıl olarak hazırlayan kişi, creative-blog ve ben de birçok şey değiştirdik arayüzde. Copyrightta kaldırmamız gerekti ondan dolayı tekrar ediyorum
Blog kutularını genişletmek veya sütun eklemek düşündürdü beni. Olabilir, dikkate alıcam.
Teşekkürler. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.