işten çıktım kardeşim yorgun ve açım sen nasılsın ? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
En son tasarimci-amca2 tarafından 05.06.2017 23:01:53 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Cümleten Hayırlı Sahurlar Bana da iftardan sonra bir ağırlık çöktü. Yorgunluk ve halsizlik hat safhada.. Öyle şimdi sahura kaçıcam bir foruma bakayım yardım edebileceğim konu kimse var mı diye geldim.
hoş geldin Muhammet kardeşim nasılsın ? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
eyvallah kardeşim çok sağol hayırlısı olsun bütün yeni görevinde olan arkadaşlara umarım daim olur.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
hayırlı sahurlar arkadaşlar ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.