Nasıl? |
Güzel :) |
|
[ 6 ] |
Kötü :( |
|
[ 14 ] |
Geliştirmen Lazım :| |
|
[ 7 ] |
|
Toplam Oylar : 27 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
heimerdingerintareti
Acemi Üye
|
14.06.2016, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: İlk Tasarımım Nasıl Olmuş?? |
|
|
Merhaba Abiler Ablalar Arkadaşlar İlk tasarımım nasıl olmuş bi bakıp değerlendirirseniz çok mutlu olurum |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
14.06.2016, 22:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başlangıç idare eder ______________ |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
15.06.2016, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kendinizi geliştirebilirsiniz ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
alylcn
Acemi Üye
|
15.06.2016, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin içeriği ne olacak isimden bir çıkarım yapamadım ama tasarım gayet güzel, başarılar |
|
↑
|
|
|
-
zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.06.2016, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kullandığın programı biliyorum fakat o programdaki yapılan temaları her sayfaya tek tek eklemen gerek çok zor dur ve başka bölümler için başka tasarımlar çizmen gerekecek |
|
↑
|
|
|
-
heimerdingerintareti
Acemi Üye
|
22.06.2016, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaccurd yazmış: kullandığın programı biliyorum fakat o programdaki yapılan temaları her sayfaya tek tek eklemen gerek çok zor dur ve başka bölümler için başka tasarımlar çizmen gerekecek
Kullandığım program Photoshop - Dreamweaver kardeşim |
|
↑
|
|
|
-
heimerdingerintareti
Acemi Üye
|
22.06.2016, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alylcn yazmış: Sitenin içeriği ne olacak isimden bir çıkarım yapamadım ama tasarım gayet güzel, başarılar
Kardeşim League Of Legends adlı oyundaki bir karakterin fan sayfası gibi bişey diyebiliriz..
Anketlere göre yeni tasarım yapmam gerektiğini anladım
Değerlendirmen için teşekkür ederim. |
|
↑
|
|
|
-
heimerdingerintareti
Acemi Üye
|
22.06.2016, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin yazmış: kendinizi geliştirebilirsiniz
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim..
Bu işlere daha yeni atıldım. Öğrene öğrene kendimi geliştireceğim.. |
|
↑
|
|
|
-
bilgistogum
Aktif Üye
|
30.06.2016, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın iyi ile kötü arasındaki o ince çizgide. Fakat başlangıç için güzel. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
MineOfThrones
Aktif Üye
|
02.07.2016, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım güzel ama fontu biraz garip olmamışmı |
|
↑
|
|
|
-
heimerdingerintareti
Acemi Üye
|
03.07.2016, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MineOfThrones yazmış: Tasarım güzel ama fontu biraz garip olmamışmı
Evet biraz garip ama dediğim gibi bu işlere yeni başladım ve bildiğim tek font bu .. |
|
↑
|
|
|
-
opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2016, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#heimerdingerintareti
İlk tasarım olarak güzel logo ve yandaki oyun karakteri çok büyük duruyor, aslında oyun tasarımlarında genelde büyük resimler kullanılıyor ancak biraz sitenin içerik kısmının boyutlarını büyüt ve menü ekle, oyun karakterinide içerik ve menü ile orantılı bir boyutla.
Copyright kısmını biraz daha küçük tut veya alt kısmı biraz daha büyütüp arşiv konular, yorumlar, sosyal medya ikonları ekle.Arkaplan tonları yan taraftaki oyun karakteri üzerinde bulunan renkler arasından açık bir renk tonu tercih edilebilir.Başlangıç için gayet başarılı tasarım, içerik kısmına biraz daha fazla önem ver tasarımda eksiklik olarak menü eksiği var diyer yazmış olduklarım sadece öneri niteliğinde, güzel çalışma olmuş.Başarılar dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
heimerdingerintareti
Acemi Üye
|
10.07.2016, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
opencore yazmış: #heimerdingerintareti
İlk tasarım olarak güzel logo ve yandaki oyun karakteri çok büyük duruyor, aslında oyun tasarımlarında genelde büyük resimler kullanılıyor ancak biraz sitenin içerik kısmının boyutlarını büyüt ve menü ekle, oyun karakterinide içerik ve menü ile orantılı bir boyutla.
Copyright kısmını biraz daha küçük tut veya alt kısmı biraz daha büyütüp arşiv konular, yorumlar, sosyal medya ikonları ekle.Arkaplan tonları yan taraftaki oyun karakteri üzerinde bulunan renkler arasından açık bir renk tonu tercih edilebilir.Başlangıç için gayet başarılı tasarım, içerik kısmına biraz daha fazla önem ver tasarımda eksiklik olarak menü eksiği var diyer yazmış olduklarım sadece öneri niteliğinde, güzel çalışma olmuş.Başarılar dilerim.
Yorumun için çok teşekkür ederim )
Önerilerini uygulamaya çalışacağım |
|
↑
|
|
|
-
gomador64
Acemi Üye
|
16.07.2016, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |