Yazar |
Mesaj |
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
09.04.2016, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: Galata Dizayn " Küçük olduğumuz kadar büyük bir si |
|
|
Bedava Sitem kullanıcıları merhaba.
bazı nedenlerden dolayı önceki domainimi bırakmak zorunda kalmıştım ve yeni domainim ile karşınızdayım. sizden değerlendirme istediğim yerler temam ve makalemdir. yeni olduğum için ilk makalemi bugün yazdım. öneri ve görüşlerinizi yorum atarak bildirirseniz beni çok mutlu edersiniz.
En son galatadizayn tarafından 09.04.2016 17:13:07 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
10.04.2016, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasrım tamyerine oturmamış şu an baktığımda isteseniz hazır olunca paylaşsaydınız ______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
10.04.2016, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@isacotur
öncelikle yorumunuz için teşekkürler.
temam tam olarak oturmuştu.Hiç eksiğim yoktu. ama az önce farkettimki temayı entegre ettiğim yapımcı galiba dosyaları silmiş.Haliyle benim sitemdeki temada bozuldu. Şu anda bekliyorum. çünkü temanın olduğu sitede başka bir tema yapımı var. O tema bittiğinde ücretsiz olursa onu entegre edecem. Eğer olmazsa başka bir tema bulacağım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
10.04.2016, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kolay gelsin o zaman ______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
11.04.2016, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
isacotur yazmış: kolay gelsin o zaman
teşekkür ederiz..
başarılar.______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
14.04.2016, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizin teması yenilenmiştir. Ayrıca ilk entegremiz olan Today temasına ise sitemizden ulaşabilirsiniz. Tema ve yazımız gelişime açık olduğu için tüm önerilerinizi merakla bekliyor olacağız.
14.04.2016 Galatadizayn______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
15.04.2016, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GÜNCELLEME 15.04.2016
Güncelleme sonucu:
- Sitemizin linkleri güncellenip düzenlendi
- Footer kısmı düzenlenip linkler güncellendi
- Sosyal medya ikonlarımız düzenlendi
- Menümüz düzenlendi, fakat! henüz kullanılmasını gerektirecek içeriğe sahip olmadığımızdan dolayı menüler ve kategoriler kımı pasif durumdadır.______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
17.04.2016, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mesaj silindi. ______________
En son galatadizayn tarafından 02.05.2016 13:59:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
18.04.2016, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mesaj Silindi. ______________
En son galatadizayn tarafından 10.05.2016 16:22:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
26.04.2016, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
01.05.2016, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizlere daha iyi hizmet için " Responsive " temamıza geçmiş bulunmaktayız. Değişimden
sitede bazı eksiklikler vardır. Bu hataları en kısa zamanda düzeltecez. Sizinde farkettiğiniz hataları bize bildirebilirsiniz. Ayrıca yeni tasarım ve yazılarımız hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
03.05.2016, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncelleme
üst menüler kullanıma açılmıştır. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
galatadizayn
Acemi Üye
|
07.05.2016, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncelleme Dosyası
Ribbon Wordpress Teması'nın güncelleme dosyası yayınlamıştır. Hatalar düzeltilmiştir.
Link: http://galatadizayn.tr.gg/Ribbon-Wordpress-Temasi.htm ______________ |
|
↑
|
|
|
|