Kısaca En Iyı Türk Oyunu Olmaya Aday Hatta -Muhteşem Grafikleri
-Muhteşem Ses Efektleri
-Ve Ekrana Kilitleyen Hikayesiyle
İyi Yerlere Geleceğini Düşündüğümüz Bir Oyun
Island13 ve Mario3D Çalışmalarından Sonra Kendimize Güvenerek Yapmaya Başladık Ama Tahmin Bile Edemiyeceğimiz Şeyler Yaptık Ve Bunu Kısa Bir Süre Sonra Görüceksiniz
Objeler Menü Ayarlar Menüsü Karakter Vb. Hazır
Geriye Harita Çoklu Ve Tekli Oyuncu Seçenekleri.
Oyunun Hikayesıde Hazır:
Oyunda Adınız Wade'Dir Soyİsminizi Ailenizi Kim Oldugunuzu Sız Bıle Bılmıyorsunuz Hayatınızı Sizin Hayatınızı Mahveden İnsanlardan İntikam Almaya Çalışan Bir Hackersiniz Bir Süre Sonra Babanızın Siz 4 Yaşındayken Öldürüldüğünü Öğrenirsiniz Onu Öldürenin Kim Olduğunu Bulup İntikamınızı Fazlasıyla Almak Tek Amacınız Ve Hayaliniz =D Hadi Bakalım
Bu Arada Oyunun Yapımcı Şirketi : DemonSf Dir Bu Şirket Alman Olsada Oyuna İngilizce Almanca'dan Sonra Türkçe Seçeneğinide Eklemelerini Rica Ettim Benim Tek Alakam Oyunun Hikayesidir Hikaye Bana Ait Oyunda Neler Olacağı Ve Neler Yaşanacağını Tamamen Kendim Yazdığım İçinde Böyle Bir Lüksümüz Oldu Hadi Bakalım Hayırlısı
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.